JIHAD pe scena politică! PNL vrea să pună laba pe PMP!

Marţi, 18 Ianuarie 2022 10:38

# Miza este infrastructura partidului. PMP are 50 de primari în țară, numai 2 în Argeș

Săptămâna trecută, Biroul Politic Național al PNL a decis componența comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. În egală măsură, liberalii s-au lăudat că negocierile cu PMP merg pe drumul cel bun. La câteva ore după ședința liberalilor, greii PMP au sărit ca arși și au declarat că nu vor fuziona cu PNL. Miza pentru care liberalii vor cu orice preț să pună laba pe PMP este infrastructura partidului.

Emanuel Soare: „Peste 60 de persoane au plecat, odată cu mine, din PNL Argeș”

Luni, 17 Ianuarie 2022 11:59

 

Peste 60 de liberali au ales vineri, 14 ianuarie, să își dea demisia din PNL Argeș. Printre cei care au depus demisia din PNL se numără și Emanuel Soare, fostul prefect al județului. Aceștia urmează să se înscrie în partidul Forța Dreptei.

„Peste 60 de liberali au ales vineri să își dea demisia din PNL Argeș, după ce noua conducere a partidului a demonstrat că nu dorește să respecte voturile românilor și susține concubinajului politic împotriva firii dintre PNL și PSD. De asemenea, noua conducere interimară a PNL Argeș a fost instalată nestatutar și a ales să dizolve fostul Birou Politic Județean, ales democratic la conferința județeană de alegeri din iulie anul trecut. De aceea suntem convinși că vor urma și alte demisii, în perioada următoare.

 

Schimbare majoră! Doar câteva persoane din echipa lui Miuțescu au rămas în noua conducere a PNL Argeș

Luni, 17 Ianuarie 2022 11:47

Biroul Permanent Național al PNL a validat componența noului Birou Permanent Județean interimar al PNL Argeș. Noul BPJ va asigura conducerea filialei județene, ulterior urmând stabilirea unui calendar pentru organizarea alegerilor interne. „Accentul noii conduceri a PNL Argeș va fi pus pe reorganizare, pe actul de guvernare, pe promovarea măsurilor liberale și pe identificarea viitorilor candidați la alegerile din 2024”, se arată într-un comunicat emis de PNL Argeș.

Emanuel Soare și-a depus demisia din PNL

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022 13:38

Emanuel Soare, fostul prefect al județului Argeș, și-a dat demisia din PNL Argeș. Pentru decizia sa, Soare dă vina pe actuala conducere a organizației județene susținând că nu mai „strălucește” ca altădată.

„După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL. Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă.

 

Din ciclul: „Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani!”. Daniel Constantin, cel mai sărac parlamentar de Argeș, EVER...

Marţi, 11 Ianuarie 2022 11:09

... Și totuși, ce are Daniel Constantin de reușește să se poziționeze convenabil, de fiecare dată? Indiferent din ce partid face parte, politicianul prinde posturi cheie, ba în Parlament, ba în Guvern, ba mai scoate din mânecă și câte-un as din anturaj.

După ce ani buni a prestat la București în posturi cheie, Daniel Constantin s-a întors în Argeș, în campania pentru alegerile parlamentare, pentru a candida pe listele PNL, pe un post eligibil. Însuși Adrian Miuțescu s-a strâmbat când Ludovic Orban i l-a impus pe Constantin, dar zarurile fuseseră deja aruncate, iar Daniel Constantin s-a trezit parlamentar, spre slava viitoarelor jocuri de culise care îi vor consolida lui Contantin poziția și puterea.

Ponta și Tăriceanu s-au dus cu Plugușorul la Ciolacu!

Luni, 10 Ianuarie 2022 23:41

Se pregătesc noi surprize pe scena mare a politicii! Săptămâna trecută, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au fost să-l colinde pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, chiar la sediul partidului. Surse social-democrate au declarat, pentru Comisarul.ro, că Ponta și Tăriceanu au venit cu gânduri mari la PSD. Că tot s-a schimbat anul, cei doi speră să li se schimbe și norocul în politică. Umblă vorba de o fuziune între PSD-ProRomânia și ALDE.

 

Șefa PNL local susține că a crescut cu mănăstirea Curtea de Argeș

Luni, 10 Ianuarie 2022 13:02

# Prietenii virtuali par neduși la biserică!

 

Între Crăciun și Revelion, Alina Gorghiu – noua șefă a PNL Argeș - a fost la mănăstire. Și, dacă nu te postezi pe facebook, e aproape ca și când nu ai fi fost. Așa încât stimabila doamnă a lăsat acolo, prietenilor virtuali, dovada vizitei, ba a și comentat puțin:

 

Alina Gorghiu: ”Am crescut cu Mănăstirea Curtea de Argeș. Atunci când ești #LaPasPrinArgeș un popas aici este obligatoriu.Dacă nu ați avut încă ocazia să o vizitați, includeți Mănăstirea Argeșului pe lista voastră de obiective pentru #2022! Vă spune cineva care nu se satură de ea. Zile bune!”

 

Postarea a adunat peste 1200 de like-uri, dar și peste 300 de comentarii. Cele din urmă – cele mai multe – răutăcioase. Dovedind că oamenii nu sunt duși, cu toții, la biserică:

Liberalul Emanuel Soare, despre noul președinte al PNL Argeș: „Este senator de Timiș. Acolo trebuia să se ducă”

Miercuri, 22 Decembrie 2021 14:34

Liberalul Emanuel Soare, fostul prefect al județului Argeș a comentat, în cadrul unei emiuni online, schimbările apărute, în ultimul timp, în cadrul PNL Argeș. S-a vorbit despre Alina Gorghiu, președintele organizației sau despre Adrian Miuțescu și noul său partid politic. Dar și de cum se va poziționa Emanuel Soare în PNL Argeș.  Un lucru pare a fi clar și anume că Miuțescu rămâne favoritul lui. În ceea ce o privește pe Gorghiu, fostul prefect consideră că aceasta ar trebui să vadă interesele județului în care a fost aleasă senatoare.

 

Primarul de la Albota: „PSD-PNL dacă nu terminați cu jigodiile, bețivii... vă voi plânge de milă!”

Marţi, 21 Decembrie 2021 14:24

# „Vă respect, vă iubesc, puneți parul pe ei!”

Primarul de la Albota, Ion Dumitru, acuză PSD-ul și PNL-ul că i-au pus bețe în roate. Cum edilul e social-democrat până-n măduva oaselor, ieșirea lovește greu, chiar în momentele în care partidul e pe cai mari la guvernare, cu ciolanul în gură. Ducele de Albota a scris pe pagina de Facebook un mesaj virulent la adresa Guvernului, implicit a partidului în care face parte, în care spune că i s-au pus piedici în realiarea unui proiect, din cauză că în funcții cheie au ajuns „jigodii și bețivi”.

Adrian Miuțescu a dat lovitura! A intrat în partidul lui Orban cu stângul!

Luni, 20 Decembrie 2021 20:19

Săptămâna trecută, Ludovic Orban și-a anunțat, cu mare entuziasm, înființarea noului partid ”Forța Dreptei”. 15 parlamentari, plus Orban, au semnat pentru noul partid, care se vrea o alternativă la PNL-ul lui Cîțu. Printre ei, fostul lider al PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Așezat strategic, în spatele lui Orban și la dreapta fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, deputatul Adrian Miuțescu intră în „Forța Dreptei” cu stângul, din cauza  urmăririi penale la care este supus de DNA.

 

Deputatul Ionuț Moșteanu - prins cu minciuna

Luni, 20 Decembrie 2021 17:32

# „Promit să îmi fac temele mai atent pe viitor”, a precizat parlamentarul argeșean

După ce Guvernul a aprobat relaxarea restricțiilor de Sărbători, fără ca legea privind certificatul verde să fie deocamdată aprobată, deputatul argeșean Ionuț Moșteanu a criticat acest lucru, într-o emisiune televizată. “… iată că nu avem certificat verde. Cred că suntem singura țară europeană care a rămas așa în momentul ăsta. Și asta se traduce, din nou, printr-o rată mică a vaccinări și morți în spitale”, a precizat Moșteanu, pentru Digi24.

După modelul lui Velcea de la Ștefănești, Simona Bucura-Oprescu ar putea candida la Primăria Câmpulung?

Luni, 20 Decembrie 2021 14:31

Mutare interesantă pe scena politică din Argeș. Fix când PSD-ul a intrat la guvernare și când credeam că s-au calmat apele, că social-democrații stau cuminți la locurile lor călduțe, ne-am trezit cu o informație–surpriză: deputatul Simona Bucura-Oprescu a preluat conducerea interimară a PSD Câmpulung. Cu trei ani înainte de alegerile locale, PSD-ul vrea să recucerească municipiul și a aruncat-o în luptă pe Simona Bucura-Oprescu, deocamdată ca lider interimar, mai apoi – cine știe???

 

Vezi pe cine a scos PSD-ul la bătaie pentru funcțiile de subprefecți de Argeș!

Luni, 20 Decembrie 2021 14:29

Marea împărțeală a posturilor de prefecți și subprefecți s-a făcut în toată țara. La Argeș, funcția de prefect revine PNL-ului, deci Radu Perianu își vede în continuare de treabă din cel mai înalt fotoliu al Instituției Prefectului.

În schimb, posturile de subprefecți au trecut la PSD, iar nominalizările au fost votate în ședința Comitetului Executiv al PSD Argeș de săptămâna trecută. Cei doi subprefecți sunt Ciprian Niculăescu și Bogdan Minciunescu.

Alina Gorghiu, despre consilierul local Ana Stan: „Nu ne permitem să o pierdem”

Sâmbătă, 18 Decembrie 2021 13:43

 

Președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a precizat că își dorește să formeze o echipă unită în Argeș. Aceasta susține că nu se va recurge la excluderi, ci se va face doar o reorganizare. Alina Gorghiu a precizat și că Ana Stan, consilier local la Pitești, nu va fi exclusă din organizație.

 

„Suntem așa de puține femei în echipa PNL astfel încât nu ne permitem să o pierdem pe Ana Stan. Eu nu aș vrea să pierd pe nimeni și nu vreau să aplic procedura de excludere. Ana Stan era propusă spre excludere, iar decizia se analizează la Comisia de Onoare și Arbitraj. O voi suna să stăm de vorbă,  nu ne cade niciuneia rujul dacă punem mâna pe telefon.”, a precizat senatoarea Alina Gorghiu.

 

Ionuț Moșteanu o colindă pe Alina Gorghiu: „Primiți cu USR-ul???”

Marţi, 14 Decembrie 2021 15:58

Deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu, încearcă marea cu degetul. Cu degetul ăla mijlociu, zic răutăcioșii, dar noi nu ne băgăm în chestiuni așa sensibile, că vin sărbătorile și ar trebui să fim mai buni. Exact așa îi cere și Moșteanu, Alinei Gorghiu, să fie bună și să primească USR-ul la guvernare, în Argeș. Să-i spună cineva prietenului Moșteanu că regulile s-au făcut la București și că la Argeș, ca în toată țara, vor guverna PNL, PSD și UDMR. Deputatul Moșteanu trage speranțe ca la Primăria Pitești, USR-ul să nu piardă postul de viceprimar, dar nu știm cum îl poate ajuta șefa PNL Argeș. E clar că USR-ul se duce pe copcă și e la fel de clar că liberalii nu ar putea încerca ceva împotriva PSD-ului că-i trăznește Mînzînă de nu se văd.

De ce a venit Iani Popa în Argeș, la ședința PNL condusă de Alina Gorghiu?

Marţi, 14 Decembrie 2021 15:40

Surpriză de proporții! Noul președinte interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, s-a întâlnit cu liberalii din Argeș într-o ședință, departe de ochii presei. Pentru un plus de greutate în fața colegilor, Alina Gorghiu nu a venit singură, ci însoțită de fostul lider al PNL Argeș, Ion Popa. Viața bate filmul la PNL Argeș! Senatorul Ion Popa s-a întors în Argeș, la brațul Alinei Gorghiu. Cine mai credea că fostul șef al organizației, care a dat Argeșul, dar și PNL-ul pe alte interese politice, se va întoarce în mijlocul foștilor colegi care l-au susținut pentru a ajunge prefect și apoi președinte de filială?

 

Se modifică Constituția?! PNL-ul vrea ca tinerii să voteze de la 16 ani, iar PSD ar propune să cheme morții la vot!

Marţi, 14 Decembrie 2021 15:07

După ce au epuizat toate subiectele de mare interes pentru populație, PNL și PSD trec la probleme mult mai importante. Cum ar fi, modificarea Constituției. Deja trăim bine și visăm la 1 ianuarie 2022 când vor crește alocațiile, pensiile, salariul minim, prețurile și facturile, mulțumită programului de guvernare care până acum ne pare praf în ochi, dar pe care-l vom rumega un an întreg, în calitate de milogi. Deci, trecem la treburi mai serioase, gen modificarea Constituției României, că de mâncat ne-am săturat...

Dan Manu - funcție cheie în Ministerul Sănătății!

Marţi, 14 Decembrie 2021 11:37

Fostul președinte al CJ Argeș, Dan Manu, revine printre cei vii! După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, anume din poziția de șef de județ, Manu s-a întors la IML, pentru a-și practica meseria care l-a consacrat, aceea de medic legist.

Surpriza este că Manu a revenit pe culmile politicii, la brațul ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în calitate de consilier onorific. Funcția nu este remunerată, dar nu de bani duce lipsă doctorul Manu. Ci mai degrabă de vizibilitate în spațiul public, ceea ce i-a cam lipsit în ultima vreme.

 

Concluzia lui Ion Mînzînă, după cinci ani în fruntea CJ Argeș: „Suntem județul cu cea mai proastă infrastructură județeană”

Marţi, 14 Decembrie 2021 11:22

# Concluziile argeșenilor: „De 30 de ani păstoriți acest judet, iar acum vă întrebați de ce avem cea mai proastă infrastructură rutieră din România”

Săptămâna trecută, la sediul Consiliului Județean Argeș, a avut loc o întâlnire între reprezentanții CNAIR, ai autorităților publice județene și locale, având ca temă starea drumurilor naționale care traversează județul Argeș și stadiul proiectelor aflate în implementare sau proiectele noi.

Românii îi prevăd Alinei Gorghiu că va duce PNL Argeș sub 5%!

Marţi, 14 Decembrie 2021 11:19

# Valuri de mesaje ironice și negative au invadat pagina de socializare a lui Gorghiu

Alina Gorghiu, senator de Timiș, a preluat conducerea ca interimar al PNL Argeș. Cei mai bucuroși de această schimbare sunt social-democrații. Deși s-au ținut departe de a comenta subiectul, trecutul politic al Alinei Gorghiu și „succesurile” ca președinte al PNL ar da curaj și PNȚCD-ului.

 

Pagina 20 din 139

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea