Politic

Consilierul Local Mihai Tudor, destituit din funcția de președinte al PDL Pitești

Miercuri, 25 Iunie 2014 21:19

# Rezultatele slabe din campania europarlamentarelor au stat la baza acestei decizii. Ședință cu final așteptat săptămâna trecută, în tabăra PDL Argeș. În data de joi, 19 iunie, a avut loc ședința Biroului Permanent Județean al Partidului Democrat Liberal. Alături de membri BPJ a participat la întâlnire și deputatul George Ionescu, vicepreședinte BPN Regiunea Sud. George Ionescu a informat Biroul Permanent Județean Argeș în legătură cu stadiul negocierilor dintre PDL și PNL privind fuziunea și construirea unui mare partid de centru dreapta.   

 

Comisia de validare a candidaturilor din cadrul Parlamentului European va decide dacă argeșeanul Mircea Diaconu îşi poate păstra scaunul de europarlamentar

Miercuri, 25 Iunie 2014 21:18

# ANI a trimis şi o sesizare la Parlamentul European, pentru constatarea incompatibilităţii lui Mircea Diaconu. Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a contestat la Curtea de Apel Bucureşti  şi la Parlamentul European calitatea de membru în Parlamentul European a lui Mircea Diaconu, sesizând că fostul senator a fost în incompatibilitate.

Vizită secretă a ministrului Daniel Constantin la Pitești

Miercuri, 25 Iunie 2014 20:54

# Scopul acesteia: negocierile pentru un post de vicepreședinte al C.J. Argeș. Nici nu a apucat bine să guste din șampania victoriei, la petrecerea găzduită de restaurantul Magic din Trivale, că proaspătul președinte ales al Consiliului Județean, Florin Tecău, a trebuit să fugă la Casa Albă. Motivul? Vizită de urgență și de presiune crescută a vicepremierului Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii. Scopul vizitei a fost unul clar și precis: negociere directă și de sus în jos pentru un post de vicepreședinte la Consiliul Județean Argeș pentru Partidul Conservator. Mai exact, pentru Cornel Lazăr, președintele filialei Argeș a

 

Dorin Bărbuceanu, primarul oraşului Ştefăneşti: ,,Investiţiile în infrastructură sunt întotdeauna prioritare într-o localitate ce doreşte ca în următorii ani să-şi schimbe imaginea şi să se transforme, cu adevărat, într-o localitate urbană”

Miercuri, 25 Iunie 2014 20:52

Cu investiţii consistente în infrastructură, în câţiva ani de zile, Ştefăneştiul îşi va merita statutul de localitate urbană. Cu o strategie bine definită de primarul Dorin Bărbuceanu, ce constă, în primul rând, în investiţia educaţională şi, pe urmă, în infrastructură, Ştefăneştiul va ajunge o localitate reper, din punct de vedere al dezvoltării socio-economice. Profesorul de matematică Dorin Bărbuceanu a găsit rapid rezolvarea problemei la care mulţi încă se mai gândesc şi anume strategia de dezvoltare a localităţii, despre care crede că  ,,degeaba există infrastructură edilitară într-o localitate dacă nu există şi infrastructură educaţională şi invers”.

Simona Bucura Oprescu a depus în Parlament o interpelare privind depozitele de deşeuri periculoase în Argeş

Miercuri, 18 Iunie 2014 20:48

Deputatul de Mioveni al PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu, a depus în Parlament o interpelare privind depozitele de deşeuri periculoase de pe teritoriul judeţului Argeş. Interpelarea îi este adresată ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatice, Attila Korodi, continuând demersuri începute încă de anul trecut de către deputatul Simona Bucura Oprescu pe tema incendiului de la depozitul din Câmpulung Muscel şi a pericolelor pe care aceste unităţi le reprezintă.
În acest document se face referire la numărul mare de depozite de deşeuri periculoase din judeţul nostru (peste 60 de societăţi au acest obiect de

 

Pagina 354 din 560

«ÎnceputAnterior351352353354355356357358359360UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea