Politic

“Îi felicit pe cei de la PNL că au obţinut aceste rezultate. Puteau fi și mai proaste!”

Luni, 02 Iunie 2014 21:58

# Declară Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş. Preşedintele interimar al PSD Argeş, Tudor Pendiuc, a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că nu înţelege, dincolo de ieşirea de la guvernare, mai noua atitudine a liberalilor, care au anunţat că vor face o alianţă electorală cu PDL, pentru ca apoi să fuzioneze. “Nu înţeleg de ce PNL a ieşit de la guvernare  şi nu înţeleg de ce se bucură aşa, de parcă ar fi câştigat alegerile. (…). Îi felicit pe cei de la PNL că au obţinut aceste rezultate. Puteau fi și mai proaste!”, a declarat, sarcastic, Pendiuc.

 

Partidul Mișcarea Populară Argeș este mulțumit de rezultatele obținute la nivelul județului

Luni, 02 Iunie 2014 21:56

# PMP, în Pitești, a bătut PNL și PDL. Pentru PMP Argeș alegerile europarlamentare și alegerile pentru Consiliul Județean au reprezentat un prim test electoral pe care l-a trecut cu bine. PMP va construi în Argeș, având un potențial uriaș de creștere. “Le mulțumesc membrilor și simpatizanților noștri, echipei de campanie, colegilor noștri, tinerilor care au particpat la introducerea datelor. Îl felicit pe domnul Cătălin Bulf care a obținut un scor extraordinar în Pitești, unde a bătut PNL și PDL. Claudiu Cățoiu de la Câmpulung merită felicitările noastre, la fel și Radu Bențea de la Rucăr. De asemenea, la Ungheni

Florin Tecău este noul președinte ales al CJ Argeș!

Luni, 26 Mai 2014 00:00

# Rezultatele parțiale indică un scor de aproximativ 65%. Nu este o noutate faptul că Florin Tecău, președinte interimar al Consiliului Județean Argeș, a plecat din prima poziție în cursa pentru șefia definitivă a instituției. Stresul a fost cel al obținerii unui procent satisfăcător - și liniștitor de mare – la votul de duminică. Pentru continuitate, așa cum a declarat însuși domnia sa la ieșirea din secția de votare. Dar și pentru a arăta Bucureștiului că PSD Argeș există și fără Constantin Nicolescu, locomotivă până deunăzi a partidului. Scorul estimat, de peste 60% reprezintă o victorie zdrobitoare pentru opoziție, însă un

 

Răutăți... de sezon

Luni, 19 Mai 2014 22:57

PAMFLET. # Schimbă-i cu forța! Forța și virilitatea civică! Ș…Forța Civică s-a gândit ce s-a gândit, după care a ales un slogan… tâmpit. ”Schimbă-i cu forța!” – este scris pe afișul în care își dau mâna pentru țară (soarele și pionierii…) MRU și GOGU. Numai că… nu tot omul s-a prins de chestie, încât unii se întrebau prin târg: ”Da` nu sunt deja schimbați ăștia? Mai sunt la guvernare?...” Concluzia generală este că cei doi pot fi schimbați cu forța. După alegeri, atunci când pampersul electoral va fi plin, din cauza emoțiilor și a scorului miiiiiic, miiiic de la alegeri.
P.S. Gogu va rămâne însă tot mare, prin punctele esențiale…

Ion Popa: ”Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, Argeşul are, cu adevărat, o şansă la schimbare!”

Luni, 19 Mai 2014 22:30

Aflat la o întâlnire cu electoratul, Ion Popa, candidatul PNL la președinția CJ Argeș a adus o serie de acuze și de reclamații la adresa reprezentanțiilor PSD, atât de la nivel național, vizat fiind președintele partidului, Victor Ponta, cât și celor de la nivel județean, care au condus județul timp de 25 de ani.
,,Proiectele din turism nu mai pot rămâne doar proiecte. Trebuie să trecem peste orgolii locale, regionale, politice şi să le înfăptuim.
Infrastructura nu mai poate fi doar un motiv de campanie electorală. Autostrada care leagă Piteşti de Sibiu, nu este un moft al argeşenilor. Este o necesitate de importanță naţională.

 

Pagina 357 din 561

«ÎnceputAnterior351352353354355356357358359360UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea