Politic

PMP a atins scorul de 10% în ceea ce priveşte intenţiile de vot

Luni, 17 Martie 2014 14:36

# Daniel Dragomir: “Au venit către noi sute de persoane și au fost strânse deja mii de semnături pentru susținerea Ruxandrei Dragomir”. Într-un recent comunicat al PMPse vorbe;te despre faptul că în ultimele două săptămâni au fost date publicităţii două sondaje care confirmă creşterea acestui partid în preferinţele alegătorilor. “A fost întâi un sondaj IRES, dat publicităţii pe 1 martie, în care PMP avea 10% intenţie de vot, apoi a fost un sondaj INSCOP, făcut la comanda ziarului Adevărul în perioada 27 februarie – 4 martie şi dat publicităţii pe 10-11 martie, în care PMP are 9,1% din intenţiile de vot la

 

Dreptatea până la capăt a PSD aduce un nou val de scumpiri

Luni, 17 Martie 2014 14:36

Cel mai oportunist dintre politicieni, Victor Viorel Ponta pare a fi lovit de amnezie, deoarece nu i-a trebuit prea mult să uite ce le-a promis românilor în campania electorală, drumuri, sute de kilometri de autostrăzi, proiecte pentru dezvoltarea comunităţilor locale, mii de locuri de muncă, pensii şi salarii mărite. Toate acele promisiuni s-au dovedit a fi doar minciuni sfruntate în încercareea disperată a USL de a ajunge la putere. Acum, USL-ul s-a făcut ţăndări, liberalii au devenit cei mai mari duşmani ai PSD iar ţara se află într-o continua criză politică, toate mulţumită lui Victor Ponta.

Constantin Nicolescu a contestat, în sfârşit, ordinul de revocare din funcţia de preşedinte al CJ Argeş semnat de prefectul Cristian Soare

Luni, 10 Martie 2014 23:49

# Sentința pentru Constantin Nicolescu, amânată de ÎCCJ pentru 24 martie. Miercurea trecută, Bogdan Rădulescu, avocatul lui Nicolescu, a depus la Tribunalul Argeş  o cerere de anulare a ordinului nr. 128/24.02 2014 semnat de prefectul Cristian Soare. Primul termen stabilit de instanţă este însă abia pe 26 septembrie.
Constantin Nicolescu mizează pe faptul că legea nu prevede pierderea funcţiei de preşedinte de consiliu judeţean în cazul conflictului de interese.

 

Argeşul a avut cele mai multe reprezentante la reuniunea femeilor social-democrate din România

Luni, 10 Martie 2014 23:48

Sâmbătă,  8 martie, de Ziua Femeii, la Sala Palatului din  Bucureşti a avut loc reuniunea femeilor social-democrate din România şi lansarea candidatelor PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an. La eveniment au participat peste 200 de reprezentate ale PSD Argeş, delegaţia condusă de deputatul Simona Bucura Oprescu fiind cea mai numeroasă dintre cele prezente la reuniune. Reprezentantele Argeşului (printre care şi femei care nu sunt membre de partid, ci doar exponente ale mediului cultural, de afaceri etc) au mers  la Bucureşti purtând cel puţin o piesă de costum popular tradiţional argeşean.

Cătălin Bulf: ”PSD este un partid al «dinozaurilor» şi aceștia nu acceptă colaborarea cu alte specii umanoide.”

Luni, 10 Martie 2014 23:29

# Cătălin Bulf, președintele Partidului Mișcarea Populară – Pitești: Orice asociere cu PSD este toxică şi sortită eşecului. Cătălin Bulf este proaspăt numitul președinte al PMP filiala Pitești. Prieten cu președintele județean, Daniel Dragomir, cei doi oameni de afaceri au decis împreună să părăsească PDL, înjugându-se la o muncă destul de complicată, aceea de a construi, de la zero, în Argeș, o structură de partid.                                              

 

Pagina 363 din 555

«ÎnceputAnterior361362363364365366367368369370UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea