Politic

Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural, ar putea fi candidatul PNL la Primăria Mioveni

Joi, 29 Februarie 2024 10:36

 

PNL se pesedizează din nou. După trecerea la liberali a pesediștilor Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură si Arte Argeș, și Ion Pîrnuță, viceprimarul comunei Rucăr, de această dată PNL Argeș ia un membru important din organizația PSD Mioveni. Și e doar începutul!

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, s-a alăturat echipei PNL Argeș și va fi, cel mai probabil, candidatul liberalilor la primărie.

 

Alina Gorghiu nu s-a întâlnit degeaba cu japonezii. E lăudată de ”simpatizanți” pe facebook

Joi, 29 Februarie 2024 07:55

 

Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, a fost plecată în Japonia. A mers pe banii noştri, deoarece a fost o vizită oficială şi, deşi s-a lăudat pe contul de socializare că a semnat nu ştiu ce parteneriat, Gorghiu s-a întors acasă la fel de nevinovată precum a plecat. N-au reuşit japonezii, cu toată cultura lor de profesori în bune maniere, s-o facă şi pe şefa PNL Argeş să se comporte altfel.

Conduita Alinei Gorghiu e tare adulată la PNL Argeş, căci pe băieţi nu-i deranjează să fie conduşi așa. Nu mai vorbesc de Ministerul Justiţiei, pe care Alinuţa îl conduce... destul mult pe Facebook.

 

Candidatul PNL la Primăria Albota nu știe câte sate are comuna!

Miercuri, 28 Februarie 2024 12:06

 

Vin alegerile. În vara acestui an, pe 10 iunie, cetățenii își vor exprima opțiunile electorale atât pentru Parlamentul European, cât și pentru aleșii locali. Imediat au început să apară, pe la televizoare sau în mediul virtual, viteji cu pieptul dezgolit care să promită că se vor bate cu dușmanii cei răi. Candidatul PNL de la Albota este unul din acești flăcăi, care știe cu cine trebuie să se bată, însă nu prea știe pentru ce. Mai exact, nu își cunoaște propria comună, cea pe care dorește să o conducă...

 

 

Argeşean, către Ionuţ Moşteanu: “Râde ciob de oală spartă”

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:56

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu (foto) se luptă eroic, pe Facebook, să arate cu degetul spre coaliţia de guvernare, ba chiar face mişto de PNL şi PSD pe tema alianţei la alegerile de anul acesta. Moşteanu uită că USR-ul s-a aliat cu două partide care n-ar fi trecut singure pragul electoral de 5%. De ce? Ca să nu ia o bătaie istorică. Astfel a ieşit Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, care speră să scoată câteva mandate în 2024.

Şi în timp ce Moşteanu face pe cocoşul, prietenii virtuali l-au taxat frumuşel, ceea ce ne place la nebunie, că atâta aroganţă are Moşteanu, de zici e şef la NASA. Poate se mai smereşte şi el, că nu se ştie dacă mai iese deputat anul ăsta.

 

Ion Mînzînă: "Încep lucrările la Gara Regală din Curtea de Argeș"

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:40

Noi vești bune pentru infrastructura de transport din judeţ! Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunță că investiția de reparații capitale și modernizare a clădirii Gării Regale din Curtea de Argeș începe în până la jumătatea lunii aprilie.

Proiectul tehnic va fi gata cel târziu pe la finalul lunii martie.

 

Pagina 5 din 555

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea