Politic

Medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitalei!

Miercuri, 28 Februarie 2024 07:54

 

Apar nume noi în cursa pentru alegerile locale din vara acestui an. De exemplu, se vehiculează că medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitelei, fiind susţinut de PSD şi PNL.

Cîrstoiu (50 de ani), care, în prezent, este manager al Spitalului Universitar de Urgență București, ar putea candida ca independent, iar numele său a fost inclus într-un sondaj de opinie pentru a testa şansele sale în cursa electorală., potrivit G4Media.ro. Cîrstoiu este șeful Secției Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București. Tatăl său este Ion Cîrstoiu, fost prefect de Argeş, dar şi fost deputat PDL.

 

 

Ion Mînzînă: „Rezultatele sunt evidente”

Miercuri, 28 Februarie 2024 07:31

 

Pe 23 feburarie a avut loc la Stâlpeni o întâlnire zonală a Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD). S-a discutat despre calendarul activităților din acest an, pregătirea alegerilor și despre rezultatele guvernării PSD, în principal despre reforma sistemului de pensii, dar și despre obiectivele pe termen scurt, mediu și lung.

„Rezultatele sunt evidente: când PSD a fost la guvernare s-a trăit mai bine în România, iar în Argeș avem printre cele mai bune rezultate din istorie din punct de vedere al investițiilor pentru dezvoltare. Trebuie să ne mobilizăm și să continuăm buna guvernare și în acest an complicat pentru România. Împreună mergem către victorie!”, a declarat președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

 

Cătălin Teodorescu: ”Vreau să fac un anunț funerar... PNL a murit!”

Marţi, 27 Februarie 2024 12:17

 

Comasarea alegerilor și candidaturile comune ale PNL și PSD din vară, au fost o serie de acțiuni decise de teamă, în opinia celor de la AUR. Pentru asigurarea unui scor mai bun în fața altor partide politice, au declarat, săptămâna trecută, la conferința de presă, cei doi reprezentanți AUR, Bogdan Velcescu și Cătălin Teodorescu.

„Cu durere în suflet, vreau să fac un anunț funerar. Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii, pe care cu toții i-am aclamat și sărbătorit, cât de tare vor fi de înghesuiți în mormânt de către Partidul Național Liberal. În urma comasării, este clar că PNL nu mai există. Au ales acest drum de teama Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

 

 

Iani Popa şi-a făcut viză de flotant politic în Argeş!

Marţi, 27 Februarie 2024 11:43

 

Scriam, în ediţia de săptămâna trecută, că liberalul Iani Popa a fost văzut în Argeş după luni de zile de absenţă. De fapt, după ani de stat la stat prin funcţii cheie, Popa e hotărât să dormiteze într-un scaun călduţ pe la Bucureşti şi pentru următorii patru ani. Dar pentru asta, trebuie să caşte gura pe la evenimentele PNL Argeş, alături de şefa Alina Gorghiu.

Aşa că Iani Popa a ajuns şi la Căteasca, unde liberalii şi-au lansat candidatul la primărie. Am fi curioşi să aflăm de câte ori a aterizat Popa prin Căteasca sau prin orice altă comună din Argeş, în ultimii ani. Dar, anul ăsta, Iani rupe judeţul. Iar faza cu viza de flotant în Argeş, vine de la faptul că Iani Popa a luptat ba pe la Constanţa, ba pe la Bucureşti, deşi în trecut a fost prefect de Argeş şi chiar senator de Argeş şi piteştean în toată regula. Iar dacă acum tot vine aşa des prin Argeş…

 

Ludovic Orban - cu mâna întinsă la USR şi PMP! Dar Miuţescu salvează Argeşul!

Miercuri, 21 Februarie 2024 10:54

 

“Dacă tăceai, filosof rămâneai!” Asta i-am spune lui Ludovic Orban, după declaraţia de săptămâna trecută în care a recunoscut că-i roagă pe USR-işti şi pe PMP-işti să se alieze pentru a participa împreună la toate alegerile din 2024. Totuşi, înţelegerea e doar pentru europarlamentare, deci aproape nimic pentru Forţa Dreptei.

Între timp, deputatul Adrian Miuţescu, un fel de copil de mingi al lui Orban, mimează că ar salva Argeşul de PNL şi PSD. Declaraţiile parlamentarului argeşean sunt cât se poate de belicoase, dar uite că însuşi Orban a recunoscut că nu e nicio minune această alianţă politică.

 

 

Pagina 6 din 555

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea