Politic

Simona Bucura-Oprescu ar putea ocupa un loc eligibil pe lista de europarlamentare

Miercuri, 06 Martie 2024 20:57

 

PSD Argeş ar putea avea un reprezentant de seamă în Parlamentul European. Numele ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, este vehiculat pentru o candidatură la alegerile europarlamentare din acest an.

Bucura ar putea ocupa un post eligibil, potrivit Ştiripesurse.ro. De menţionat, PNL şi PSD nu au terminat negocierile pentru posturile de eurodeputat.

 

 

 

ADIO şi n-am cuvinte! Alina Gorghiu va fi schimbată din funcţia de ministru al Justiţiei!

Marţi, 05 Martie 2024 11:11

 

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, are zilele numărate în fruntea Ministerului Justiţiei. Se aude pe la Bucureşti că Gorghiu şi alţi miniştri liberali şi social-democraţi vor fi remaniaţi pentru a candida la alegerile locale sau europarlamentare din această vară.

Alina Gorghiu vrea un post de eurodeputat, deci va renunţa la funcţia de ministru al Justiţiei, deşi joacă rol de mare apărător al dreptăţii şi ai zice că ţine la Justiţie ca la ochii din cap.

După ce a fost parlamentar de Bucureşti şi de Timiş, Gorghiu vrea la Bruxelles.

 

Oliver Bucur este candidatul partidului Forța Dreptei la Valea Iașului

Luni, 04 Martie 2024 14:20

 

La Valea Iașului s-a înființat organizația locală a Partidului Forța Dreptei. În prezența deputatului Adrian Miuțescu, vicepreședinte la nivel național al Forței Dreptei și a președintelui organizației județene a partidului, Emanuel Soare, s-au stabilit principalele obiective și strategii ale formațiunii la nivel local. Președintele interimar, Oliver Bucur, a prezentat echipa biroului permanent local și, de asemenea, a dezvăluit parte din strategia de popularizare a Forței Dreptei și a acțiunilor partidului la nivelul comunei Valea Iașului.

 

 

Ion Mînzînă: „Punem sănătatea argeșenilor pe primul loc!”

Sâmbătă, 02 Martie 2024 18:01

Sistemul de sănătate din județul Argeș se schimbă radical, odată cu investițiile cu fonduri europene, guvernamentale și județene pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Spitalelor de Urgență și de Pediatrie din Pitești. Consiliul Județean Argeș a aprobat și Devizul general actualizat și indicatorii tehnico-economici pentru un alt obiectiv important, respectiv construcția unui Laborator de radioterapie.

În urma acestei investiții, argeșenii bolnavi de cancer vor putea face tratament în Pitești și nu vor mai fi nevoiți să facă naveta în București sau alte zone ale țării. Valoarea proiectului - finanțat prin PNRR - este de 99.465.040 de lei cu TVA.

Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural, ar putea fi candidatul PNL la Primăria Mioveni

Joi, 29 Februarie 2024 10:36

 

PNL se pesedizează din nou. După trecerea la liberali a pesediștilor Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură si Arte Argeș, și Ion Pîrnuță, viceprimarul comunei Rucăr, de această dată PNL Argeș ia un membru important din organizația PSD Mioveni. Și e doar începutul!

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, s-a alăturat echipei PNL Argeș și va fi, cel mai probabil, candidatul liberalilor la primărie.

 

Pagina 8 din 559

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea