Politic

Ducele de Albota îi ia apărarea medicului Cătălin Cîrstoiu în scandalul de integritate

Marţi, 16 Aprilie 2024 14:32

 

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, îi ia apărarea medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Bucureşti. Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, başca finul lui Traian Băsescu nu e privit cu ochi buni de presa centrală. Mai nou, managerul Spitalului Universitar din Capitală este în centrul unui scandal de integritate. Iar de aici, valuri de hate…

Ziarul HotNews.ro îl acuză pe doctor că, fiind manager la “Universitar”, a dat consultaţii la clinica privată a soţiei, deşi legea nu îi permite acest lucru. Zilele trecute, ziarele bucureştene au fost pline de articole pe acest subiect.

 

 

Moşteanu se laudă că a strâns aproape 12.000 de semnături din tot judeţul Argeş! Cam subţire, prietene…

Marţi, 16 Aprilie 2024 11:08

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu, candidatul USR la Primăria Piteşti, ne spune că a strâns 11.829 de semnături, din întreg judeţul, pentru alegerile europarlamentare. La cât de mare e Argeşul, Moşteanu se laudă cam degeaba, deoarece nu ne dă pe spate acest număr.

Dar pentru ce-a ajuns USR-ul, acest număr de semnături este, totuși, impresionant. După alegeri, va înţelege şi Moşteanu ce-a mai rămas din USR, chiar dacă e la pachet cu perdanţii de la PMP şi Forţa Dreptei.

 

Cristian Gentea, susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului! “Suntem o forță împreună!”

Marţi, 16 Aprilie 2024 10:54

 

Cu puțin timp în urmă a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot atunci a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

La Adunarea Generală au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae (MDLPA), Alexandru Stoica (MDLPA) și Dragoș Drăghescu (MDLPA), vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, primari din localități limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali, precum și numeroși susținători.

 

 

Echipă puternică pentru Mioveni, cu Aurel Costache propus pentru funcția de primar

Luni, 15 Aprilie 2024 07:36

 

Ieri a avut loc lansarea candidaturii lui Aurel Costache pentru funcția de primar al orașului Mioveni din partea PSD. La Adunarea Generală a organizației orășenești au participat Mihai ALexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Primului Ministru, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Nicolae Pavelescu, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primari, consilieri județeni, consilieri locali și foarte mulți susținători.

Directorul de la ABAAV a trecut de la PNL la PSD: "Prietenia m-a convins să fac acest pas"

Vineri, 12 Aprilie 2024 08:51

Bogdan David, directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, a trecut la PSD. Acesta a fost ales și consilier județean din partea PNL în anul 2020. De asemenea, în trecut a fost și consilier local.Nu în ultimul rând, musceleanul a condus mult timp și organizația municipală a PNL Câmpulung.

Bogdan David a participat, recent, la lansarea candidaturii lui Georgel Mădulărea pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung. A declarat cu acest prilej că a făcut acest pas din convingerea fermă că se alătură unei echipe puternice și performante care a fost, este și va rămâne un motor de creștere și dezvoltare pentru județul Argeș.


“Prietenia mea cu domnul Mădulărea m-a convins să fac acest pas și cred că vom face lucruri bune în perioada următoare pentru Câmpulung. Oriunde am activat mi-am respectat cuvântul față de cei cu care am lucrat. Puteți conta pe experiența mea acumulată în cei 20 de ani de administrație!”, a declarat Bogdan David.

 

Pagina 2 din 559

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea