Gheorghe Alecsei, PNL: ”Am fost trimiși fix unde a considerat PSD-ul că sunt zone neimportante”

Luni, 03 Octombrie 2016 21:39

# Reprezentanții CJ - repartizați pe criterii politice  și după sunetul banilor

Consiliul Județean Argeș și-a desemnat reprezentanții în Consiliile de administrație. A plouat cu pesediști, unul dintre aceștia, mai țeapăn, a fost chiar nominalizat pentru patru astfel de instituții. Peneliștii, deși cu opt consilieri județeni, în total, au prins... două posturi, adică exact jumătate din cât a prins un singur pesedist.

Primarul din Băbana - campanie la zero grade, pe ATV, pe străzile comunei

Luni, 03 Octombrie 2016 21:13

# Cu muzică populară și încurajări, Bebe Ivan promovează colectarea selectivă # Bebe Ivan: Mulți aruncă gunoi din mașini, din microbuze…facem câte un ”Let`s do it, Romania” săptămânal…

Săptămâna trecută, primarul din Băbana, Bebe Ivan, s-a suit pe ATV și a plecat, dis-de-dimineață, prin comună, pe un frig de înghețau pietrele. În spatele edilului, camionul de la Adi Servsal.

 

Primarul Piteștiului, model de comunicare pe Facebook

Luni, 03 Octombrie 2016 21:10

# Cornel Ionică: ”Dorim să reabilităm total strada Depozitelor, dar cu bani europeni” # Cornel Ionică: ”De o parte şi de alta, de la cartierul Trivale spre Grădina Zoologică, se fac trotuare şi piste de biciclete”

Noul primar al Municipiului este, iată, un comunicator înrăit. Încă de la preluarea funcției, deși mandatul câștigat pentru următorii patru ani i-ar fi permis o oarecare larghețe, Cornel Ionică a ținut să informeze, pas cu pas, oamenii. Iar facebook-ul a devenit, de la un timp, cea mai rapidă formă spre a putea îndeplini acest deziderat. Așa că, iată, Ionică este… postac. Foarte bine. Mai jos, ultimul raport adresat locuitorilor Capitalei de județ.

Întrunire de marcă, a membrilor polițiilor locale din țară, la Pitești

Luni, 03 Octombrie 2016 20:13

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a organizat întâlnirea Polițiilor Locale, la nivel național, la Pitești,  în perioada 30.09 - 01. 10.2016.
Temele propuse pentru discuție au fost:
# Reorganizarea  Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România;
# Modificarea Statutului Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România;

 

Premieră la Mioveni! Lansarea oficială a două proiecte importante

Luni, 03 Octombrie 2016 20:01

Miercuri, 5 octombrie a.c., la Centrul Cultural Mioveni, de la ora 10.00 va avea loc lansarea oficială a primului Proiect Pilot şi a primului Centru de Instruire din România, ce sunt destinate compostării nămolurilor de epurare cu tehnologia Sistemului GORE Cover.
La eveniment vor participa specialişti în domeniu, oficialităţi locale şi judeţene. După lansarea celor doua proiecte, invitaţii se vor deplasa la Staţia de Epurare a oraşului Mioveni.

Lucrări de anvergură la Bârla

Luni, 26 Septembrie 2016 13:18

# 7 kilometri de conductă cu apă pentru alimentarea satului Bădești
În comuna Bârla se muncește, noua administrație vrea să demonstreze că încrederea acordată de cetățeni  nu a fost în zadar. Săptămâna trecută a fost semnat contractul de lucrări pentru alimentarea cu apă a satului Bădești. Firma declarată câștigătoare a licitației este Zeus S.A., valoarea lucrărilor ridicându-se la 7 miliarde de lei vechi plus TVA.

 

Accesul în Primăria Mioveni, pe bază de cartele

Luni, 26 Septembrie 2016 13:17

Începând de luni, 3 octombrie, în Primăria oraşului Mioveni va funcționa un sistem de control al accesului în instituție pe bază de cartelă. Sistemul îi va viza pe angajaţii instituţiei, însă vor exista și o serie de modificări referitor la programul și modul de lucru cu cetățeanul.
Astfel, accesul la parterul primăriei, respectiv la secretariat, registratură și biroul de plată a taxelor și impozitelor se va face ca și până acum, în intervarul orar de funcționare al instituției, urmând ca accesul cetățenilor către birourile de specialitate aflate la etajele superioare să fie modificat conform următorului program:

Greva din justiție afectează pescuitul la Stolnici

Luni, 26 Septembrie 2016 13:00

Pescarii din Stolnici și nu numai, pot sta liniștiți, dar nu prea... Vestea proastă: lacul Vlășcuța, cel mai mare lac piscicol al județului, a rămas blocat, într-un dosar, din cauza grevei magistraților. Vestea bună este că, aceștia, au decis că se vor uita pe conținutul dosarului pe data de 4 octombrie. Asta în caz că greva se termină, ministreasa Prună demisionează, salariile judecătorilor cresc pââână le ating pe cele ale procurorilor. Și, desigur, Marte să fie în conjuncție cu Venus. Pentru că numai la stele ne mai putem ruga pentru o Românie normală.

 

26 – 30 septembrie: campanie de dezinsecţie şi deratizare la Mioveni

Luni, 26 Septembrie 2016 12:36

În perioada 26 – 30 septembrie, la Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie și deratizare pe domeniul public al oraşului, scări de bloc, gospodării individuale, și clădiri ale instituțiilor publice.
Administrația locală atenționează locuitorii să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

Săptămâna aceasta, joi, ședință de Colegiu Prefectural - la Câmpulung

Luni, 26 Septembrie 2016 12:32

Ședința Colegiului prefectural din luna septembrie va avea loc la Câmpulung,  în data de 29 septembrie, ora 10.00, în sala mare de ședințe a Primăriei, cu următoarea ordine de zi:
-  Informare privind activitatea desfășurată de Garda Forestieră;
- Informare privind activitatea desfășurată de Comisariatul Județean Argeș pentru Protecția Consumatorilor
Toți cei prezenți așteaptă însă, cu maxim interes, punctul ”Diverse”, care, chiar dacă nu este trecut, în cazul de față, pe ordinea de zi, va fi cel mai savuros. Aici se discută mai la liber, mai aplicat, tot bat oamenii atâta amar de drum. Ba chiar, mulți au insistat pentru instituirea unui punct nou, numit: ”criticile primarilor din Albota și Micești”, pentru că aceștia, la fiecare întrunire, dau de pământ cu prefectul, subprefectul, șefii de deconcentrate și cu cine le mai iese în cale. Ne vedem joi! - vorba cântecului.

 

Bebe Ivan, temerarul edil din Băbana, își ceartă, public, localnicii neascultători

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

# Bebe Ivan: ”V-am dat saci inscripționați pentru deșeurile plastice şi aţi pus prunele în ei?!”  # Bebe Ivan: ”În ultima perioadă, foarte mulţi cetăţeni s-au «plâns» că rolul bisericilor şi preoţilor din comună a devenit unul de afaceri.” # Apel către cetățeni: ”Mulţi veniţi la mine şi îmi spuneţi să le zic preoţilor, nu generalizez, dar de ce nu vă adresaţi lor? Vă taie popa limba? AMIN!”

 

ITM Argeş a descoperit, în luna august 2016, doi angajatori care aveau peste cinci muncitori la negru

Luni, 12 Septembrie 2016 13:57

#  De asemenea, a fost găsit un angajator care exploata, la negru, doi minori

# În domeniul relaţiilor de muncă
În vederea diminuării numărului de persoane ce desfăşoară activitate fără forme legale, ITM Argeş a efectuat un număr de 149 de controale. Astfel, la 27 angajatori au fost depistate ca lucrând fără forme legale de angajare un număr de 55  de persoane.
În urma acestor controale au fost  aplicate 34 amenzi, valoarea lor fiind în sumă de 467.000 lei.

 

Primăria Pitești nu a avut stand la Sărbătorile Argeșului și Muscelului

Luni, 12 Septembrie 2016 13:56

# Cornel Ionică: ”Da. Nu am avut. Nu suntem producători...”
Sărbătorile Argeșului și Muscelului de anul acesta au fost un real succes. Vremea a ținut cu organizatorii, evenimentele s-au succedat în mod fericit, delegațiile venite din țară și din afară au rămas plăcut impresionate de Pitești și de orașele partenere ale Sărbătorilor.
Ultimul eveniment, premierea, organizat în curtea Muzeului Golești, a beneficiat și de o inițiativă a președintelul Dan Manu, cea privind organizarea unor standuri ale zonelor județului unde să fie expuse produse tradiționale.

O nouă zi de curățenie națională „Let’s Do It România!”, organizată la Mioveni

Luni, 12 Septembrie 2016 13:55

Let’s Do It, Romania! a decis să reia acţiunea de curăţenie naţională pe care au organizat-o în perioada 2010-2013. Aceasta va avea loc într-o singură zi, pe 24 septembrie 2016, atât în România, cât şi în Republica Moldova. Astfel, sâmbătă, 24 septembrie, şi în oraşul Mioveni, voluntarii sunt aşteptaţi la  o nouă campanie de colectare a deşeurilor aruncate la voia întâmplării în păduri, râuri sau alte spaţii verzi. Plecarea se va face de la Primăria oraşului Mioveni, începând cu ora 9.00. Voluntarii vor avea la dispoziție manuși și saci din partea Primăriei, iar S.C S.Ed.C Mioveni SRL va asigura transportul deșeurilor colectate. Cei care doresc să se înscrie la această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii  Biroului Protecţia Mediului din cadrul Primăriei oraşului Mioveni sau la tel. 0348/455444, int. 111, 0730.016.105.

 

Primarul Piteștiului afirmă că nu intervine niciodată, pentru prieteni, la poliție

Luni, 12 Septembrie 2016 13:34

# Cornel Ionică: ”Mulți spun că vorbesc ei și cu Ionică și cu Manu. Vă asigur că toți aceia vorbesc singuri! Nu intervine nimeni pentru nimic!”

Cornel Ionică, primarul Municipiului Pitești, s-a arătat deranjat de afirmațiile unui lider politic local, care l-a acuzat că ține, în buzunarul din spate al pantalonilor, atât pe șeful poliției locale, cât și întregul efectiv al acesteia.
”Un domn, șef de partid, mai slobod la gură, zice că Ionică ține șeful poliției dar și poliția locală în pluton, pentru nu mai știu eu ce dracu. Nu am mai auzit una ca asta. Eu

Deșeuri periculoase și substanțe toxice la agenți economici din Argeș și alte județe, confiscate de Poliție

Luni, 12 Septembrie 2016 13:01

Zeci de kilograme de substanţe toxice şi periculoase, articole pirotehnice, comprimate de medicamente cu conţinut toxic şi stupefiant, precum şi material semincer contrafăcut au fost indisponibilizate de poliţişti, în urma unor controale la aproape 300 de operatori economici care deţin, produc sau efectuează operaţiuni cu substanţe şi/sau deşeuri chimice periculoase, informează un comunicat de presă al IGPR, preluat de agerpres.
Au fost indisponibilizate, în vederea confiscării, 5,9 kg. de mercur, 10 kg. de substanţe toxice, 40 de kg. şi 43 de litri de substanţe periculoase, 70 de kg. şi 1.520 de

 

Ghișeu pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar la Mioveni

Luni, 05 Septembrie 2016 13:09

# Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării.
Începând de joi, 1 septembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş operaţionalizează serviciul pentru eliberarea în sistem automat a certificatelor de cazier şi în oraşul Mioveni. Măsura a fost luată pentru a simplifica procedura de obţinere a certificatului de cazier judiciar.
Astfel, pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, persoanele fizice şi juridice se pot adresa direct Poliţiei Oraşului Mioveni, la sediul din str. înv. Alexandru Popescu,  bl. P2b.

Cristian Soare: ”Vedeți bine ce am făcut la Olimpiadă! Am înfrânt!”

Luni, 05 Septembrie 2016 13:04

# Prefectul Cristian Soare vrea echipe de handbal și fotbal în școli

Prefectul de Argeș, Cristian Soare, dorește, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al primăriilor de localități, să reia un program considerat mort, ”Sportul în școli”. Acesta a inițiat deja discuții cu inspectorul școlar general pentru reînființarea, în toate școlile din județ, de echipe de sport. Aceste echipe vor fi introduse într-un circuit sportiv care va include și competiții.

 

Bebe Ivan: ”Consiliul Judeţean a fost o vacă de muls pentru multe societăţi comerciale care au obiect de activitate transport agregate balastieră sau chiar asfalt…”

Luni, 05 Septembrie 2016 12:49

# Secțiune, fără anestezie, prin viața politică și economică a județului cu primarul din Băbana # Bebe Ivan: ”Este o verigă slabă la CJ… le e frică să semneze documentele!! De ce nu le e frică atunci când semnează pentru ridicarea salariului?” # Bebe Ivan: ”L-am ajutat pe Gerea şi ne-a minţit că vom primi material de construcţii pentru persoanele care au avut casele inundate în 2014. Cine l-a mai văzut prin Băbana?”

Și a fost ”Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului” - ediția a X-a

Luni, 05 Septembrie 2016 12:43

Sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 11.00, la Muzeul Golești, sub un soare binevoitor, a început  ”Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului” - ediția a X-a. La întâlnirea Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului de la Muzeul Golești au fost invitate să participe, pentru a își face cunoscut publicului larg specificul zonei, și primăriile din județul nostru, în cadrul a nouă standuri reprezentând arealuri ale Argeșului, în Parcul Goleștilor, unde să își expună produsele culinare specifice și folclorul tradițional.
Cu acest prilej, au fost premiați 51 de tineri argeșeni cu rezultate excepționale la învățătură și în domeniul sportiv, precum și cei 14 finaliști ai concursului ”Cea mai

 

Pagina 126 din 198

«ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea