Administratie

Începe cea mai mare mare investiție publică de infrastructură rutieră din istoria județului

Marţi, 09 Aprilie 2024 10:26

 

S-a scos la licitație cel mai lung drum judetean care va fi modernizat din istoria Argesului! Este vorba de DJ 679, iar modernizarea sa se va face pe o lungime de peste 48 km pe traseul Păduroiu DN 67 B – Lipia – Popești – Lunca Corbului – Pădureţi – Ciești – Fâlfani – Cotmeana – Malu – Bârla – Lim. Jud. Olt. Valoarea acestei investiții este de aproape 385 milioane lei, pe fonduri europene.

În perioada imediat următoare va fi începută cea mai mare investiție publică de infrastructură rutieră din istoria județului: reabilitarea drumului județean 679”, a transmis Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș și al PSD Argeș.

 

Bradu. Lucrări importante, de infrastructură, în acest moment!

Marţi, 09 Aprilie 2024 09:57

 

În Bradu se lucrează, profitându-se de vremea favorabilă, la investițiile în derulare, dar și la noi proiecte demarate pentru localitate. Printre cele mai importante proiecte se numără cele de infrastructură, care asigură confort și siguranță locuitorilor.

În această perioadă administrația locală anunță execuția mai multor lucrări prioritare pentru bunăstarea cetățenilor din Bradu.

Lucrări de dezvoltare și modernizare a infrastructurii:

 

Băbana. Microbuz electric pentru elevi

Luni, 08 Aprilie 2024 13:52

 

Comuna Băbana va primi un microbuz electric destinat transportului elevilor și o stație de încărcare aferentă, în cadrul proiectului ”Achiziție microbuze destinate transportului elevilor din Județul Argeș prin finanțare acordată de Administrația Fondului pentru Mediu”, derulat de către Consiliul Județean Argeș.

„Vestea nu poate decât să ne bucure, având în vedere că, la ora actuală, pentru transportul elevilor, dispunem de un microbuz din 2006, aflat într-o stare avansată de uzură. Cu atât mai mult cu cât noua mașină va fi una nepoluantă și vom beneficia și de o stație de încărcare.”, spune primarul Bebe Ivan.

 

 

Argeș - investiții de peste 30 de milioane de lei în sănătate

Luni, 08 Aprilie 2024 12:38

 

“În luna mai vor fi finalizate alte două mari proiecte ale Consiliului Județean Argeș care vizează infrastructura de sănătate. Vorbim de proiectele de extindere și dotare a Ambulatoriului Integrat și a spațiilor de Urgență ale Spitalului Județean Pitești, realizate din fonduri europene accesate de consiliu.” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

De altfel, vicepreședintele Marius Nicolaescu a mers, săptămâna trecută, pe cele două șantiere împreună cu echipele de implementare ale proiectului de la Consiliul Județean și de la Spitalul de Urgență.

Valoarea celor două proiecte depășește 30 de milioane de lei.

 

Investiții importante la mai multe poduri din Argeș

Joi, 04 Aprilie 2024 17:45

 

Direcția Regională de Drumuri și Poduri București (DRDP) a început lucrările de reparații și consolidare a podului de pe DN 73 de la Mărăcineni, la km 3 + 243 m. Recent, au început lucrări similare și la podul de pe DN 65 B de la Bradu, în zona de traversare a DJ 659. Investiția are drept scop creșterea siguranței traficului rutier.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost, pe 3 aprilie, pe șantier împreună cu primarul comunei Mărăcineni, Nicolae Liviu Dascălu, și cu directorul general adjunct DRDP București, Eduard Dima.

 

Pagina 3 din 790

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea