Administratie

Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

Joi, 14 Martie 2024 09:52

 

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna martie, prima campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.

Campania se derulează începând de joi, 28 martie, ora 14:00, până vineri, 29 martie, ora 13:00.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

 

 

Canalizare și stație de epurare a apelor uzate la Băbana

Miercuri, 13 Martie 2024 13:27

 

Deși comună săracă, dacă ne luăm după încasări, iată că, la Băbana, lucrurile se mișcă bine. Pentru că peste 35 de milioane de lei vor veni aici, grație proiectelor finanțate din surse guvernamentale sau europene.

„Principalele investiții care se vor derula în această perioadă cu bani guvernamentali sau europeni vizează introducerea rețelei de canalizare și stație de epurare a apelor uzate în satul Groși, rețea de canalizare menajeră și racorduri în satele Băbana, Cotmenița și Ciobănești, reabilitarea unor drumuri, reabilitarea energetică a clădirii primăriei, dotarea școlilor cu mobilier, materiale didactice și echipamente IT, construirea unui centru de colectare a deșeurilor prin acord voluntar”, detaliază primarul Bebe Ivan pentru Viața Satului.


 

Anunț important pentru utilizatorii serviciului de transport local de persoane!

Miercuri, 13 Martie 2024 11:16

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, împreună cu Operatorul regional Publitrans 2000, vă aduc la cunoștință că, începând cu data de 18 martie, indicativele liniilor metropolitane vor fi modificate prin adăugarea literei “M”, facilitând astfel o identificare mai precisă în raport cu liniile urbane.

De asemenea, linia M6B va fi operațională pe traseul Izvorani - Ștefănești blocuri.

 

Munca la negru – sancționată de inspectorii ITM Argeș

Luni, 11 Martie 2024 14:50

 

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2024, aprobat de Inspectorul General de Stat, în perioada 22.02-01.03.2024, s-a desfășurat Campania Națională pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă de către angajatorii care desfășoară activități de Protecție și Gardă cod CAEN 8010.

 

Opoziția din Consiliul Județean „doarme”, atât fizic, cât și online

Miercuri, 06 Martie 2024 11:11

 

Pe 29 februarie a avut loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Județean Argeș. Așa cum ne-am obișnuit, încă din anul 2020, legea permite ca astfel de ședințe să fie organizate atât cu prezență fizică, cât și pe online. Astfel încât sunt consilieri județeni care nu au participat de cinci ori, fizic în sală, la ședințele CJ Argeș. Mulți dintre ei intră doar online, având și camera oprită. Răspund „prezent”,ca la școală, la începutul ședinței, după care fiecare își vede de treabă.

 

Pagina 4 din 786

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea