Administratie

Copiii din Bradu, premianți la Concursul Internațional ”Festivalul de Dans Stele Aurii”

Luni, 29 Mai 2017 23:15

# Dan Stroe, primarul localității: ”Copiii au venit cu rezultate ceea ce mă obligă să îi ajut în continuare”
În perioada 20-21 mai 2017, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța, a avut loc cea de-a V-a ediție a Concursului Internațional ”Festivalul de Dans Stele Aurii”. Peste 600 de copii au participat la acest concurs, printre care și cei din Bradu.

 

Elevi din Mioveni, în vizită la Primărie

Luni, 29 Mai 2017 23:11

Săptămâna trecută, în școlile din Mioveni, pentru elevii de gimnaziu au debutat acţiunile şi activităţile de învăţare nonformală, altfel decât cele predate pe parcursul întregului an şcolar. În cadrul proiectului Școala Altfel, elevii clasei I-A, din cadrul Școlii Generale ”Liviu Rebreanu” - Mioveni, îndrumați de doamna învățătoare Lidia Costache, au vizitat Primăria orașului și mai multe birouri din cadrul instituției. Aici, elevii au luat contact cu mediul administrativ, li s-a explicat cum functionează și care este rolul Primăriei în societate și au vizionat un film de prezentare al orașului. La finalul turului, micuţii au admirat panorama orașului de pe terasă și au primit câte o hartă cu Mioveniul.

Transfăgărășanul va fi redeschis pe 1 iulie

Luni, 29 Mai 2017 13:16

# Chiar dacă suntem în mai, la Bâlea zăpada are, pe alocuri, câțiva metri înălțime
Angajații Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere deszăpezesc DN7C Transfăgărăşan, acest drum urmând să fie redeschis pe 1 iulie, potrivit informaţiilor de pe pagina de facebook a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

S.Ed.C Mioveni avertizează: Furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă constituie infracţiune în domeniul serviciilor de utilităţi publice!

Luni, 29 Mai 2017 13:11

Pentru că ne confruntăm din ce în ce mai des cu diferite cazuri de sustrageri de apă din rețeaua publică, S.Ed.C Mioveni vă atrage atenția că, de curând, a fost modificată Legea serviciilor comunitare pentru utilităţi publice (nr. 51/2006, publicat în MO nr 942 din 23.11.2016), astfel că noile stipulări trebuie aduse la cunoştinţa publicului. Astfel, furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă constituie infracţiune în domeniul serviciilor de utilităţi publice şi se pedepseşte potrivit prevederilor Legii nr. 286/2009 privind Codul penal.

Voie bună la ziua comunei Bradu, prima organizată în mandatul noului primar, Dan Stroe

Luni, 29 Mai 2017 13:01

Vremea a ținut, sâmbăta trecută, cu localnicii din Bradu, permițându-le, în bună parte, să iasă la o bere, un mic dar, mai ales, la concertul presărat cu nume mari, toate acestea cu prilejul Zilei Comunei.
Dintre oficialități, au ținut să fie prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, împreună cu prefectul Emilian Dragnea, consilieri județeni și numeroși primari argeșeni.  Printre aceștia, primarul de la Albota, Ion Dumitru, dar și primarii de la Rociu, Aurel Bălășoiu, primarul din Mărăcineni, primarul din Budeasa, Mihail Rachieru, dar și

 

Pagina 463 din 790

«ÎnceputAnterior461462463464465466467468469470UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea