Administratie

La Mioveni au avut loc primele dezbateri publice asupra bugetului

Luni, 13 Martie 2017 21:54

Joi, 9 martie a.c., în sala de ședințe a Primăriei Mioveni a avut loc prima dezbatere publică referitoare la bugetul orașului Mioveni pe anul 2017.
Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, funcționarii din cadrul instituției, consilieri locali, reprezentanți ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local, deputatul Radu Vasilică, dar și locuitori ai orașului. În cadrul acestei dezbateri, primarul Ion Georgescu  le-a prezentat celor aflați în sală  proiectul de buget şi propunerile de investiții publice pentru anul 2017. Anul acesta, orașul  Mioveni va avea un buget la valoarea realizărilor din anul 2016, adică de 148.061 de mii de lei, echivalentul a 32.902.554 de euro, iar bugetul va fi compus din:

 

Măsuri privind colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile provenite de la populație și agenții economici în Mioveni

Luni, 13 Martie 2017 21:52

Primăria oraşului Mioveni a început implementarea unui nou plan de măsuri privind colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile rezultate de la populaţia oraşului Mioveni, care este elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 211/2011 privind regimul  deşeurilor.
Scopul acestuia constă în creşterea gradului de reciclare şi de valorificare a deşeurilor colectat selectiv, respectiv creşterea gradului de informare şi de conştientizare, precum şi educarea cetăţenilor cu privire la colectarea selectivă şi managementul deşeurilor.

La Spitalul Sf. Spiridon din Mioveni s-a turnat planșeul etajului al treilea

Luni, 06 Martie 2017 13:21

Săptămâna trecută, pe șantierul Spitalului  Sf. Spiridon din Mioveni s-a turnat placa etajului al treilea. Vremea caldă din ultima perioadă a contribuit la accelerarea lucrărilor de finalizare a cofrajelor pentru plafonul dintre etaje, și totodată va ușura munca echipelor care lucrează la turnarea plăcii, în condiții optime. În paralel, alte echipe de muncitori lucrează la compartimentarea și finisarea etajelor inferioare și la montarea unor instalații. Spitalul va avea şase etaje și șapte secții: Maternitate şi Neonatologie; Ginecologie şi Pediatrie; Neurologie; Medicină internă; Chirurgie; Cardiologie; Bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

 

Dezbateri pe bugetul local la Mioveni

Luni, 06 Martie 2017 13:19

În baza prevederilor Legii nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria oraşului Mioveni, organizează în perioada 09 martie – 26 martie 2017, dezbateri publice având ca temă: APROBAREA BUGETULUI DE VENITURI ŞI CHELTUIELI PENTRU ANUL 2017. Cu această ocazie, vor avea loc întâlniri zonale cu cetăţenii, la care vor participa primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, consilieri locali, personalul de specialitate din Primărie şi directori ai instituţiilor subordonate.
Programul de dezbateri publice este următorul:

Curtea de Apel Pitești și-a prezentat bilanțul pentru 2016

Luni, 06 Martie 2017 12:23

Instituție apreciată la nivel național, Curtea de Apel Pitești a făcut față, cu succes, și anul trecut, unor provocări majore. Dacă ne gândim numai la dosarul casei președintelui Iohannis, sau procesul jurnaliștilor de la Antena 3, ne putem face o imagine sumară. Dar asta nu e tot. A crescut numărul dosarelor, complexitatea acestora de asemenea.

În anul 2016, conducerea executivă a Curţii de Apel Piteşti a fost realizată de dl. judecător Marius Gabriel Săndulescu – preşedinte şi dna. judecător Emilia Raluca Trandafir – vicepreşedinte. Alături de preşedinte şi vicepreşedinte, conducerea executivă a Curţii de Apel Piteşti a fost realizată şi de preşedinţii secţiilor penale, civilă I şi civilă II, judecătorii Ionuţ Scarlat Comănescu, Daniel Radu şi Ion Rebeca.

 

Pagina 472 din 786

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea