Administratie

Realizări record la Direcția Silvică Argeș

Luni, 19 Decembrie 2016 22:49

# S-a înregistrat o depăşire a profitului cu peste 1000% faţă de anul 2012

La Direcția Silvică Argeș se muncește intens, deși se preconizează, deja, rezultate de excepție. Direcția Silvică Argeș are ca domeniu de activitate gospodărirea unitară, în conformitate cu prevederile amenajamentelor silvice și ale normelor de regim silvic, a fondului forestier național, proprietate publică a statului și privată a persoanelor fizice și juridice în vederea contribuției pădurilor la îmbunătățirea condițiilor de mediu.

Click AICI pentru vizualizare

 

Primăria Băbana a câștigat premiul ”Primăria Verde” pentru protecția mediului

Luni, 19 Decembrie 2016 22:39

# Bebe Ivan, primar: ”Este un premiu al întregii comune, oamenii au înțeles că trebuie să trăim într-un mediu mai curat”

Neobosit promotor al colectării selective și al curățeniei, edilul comunei Băbana, Bebe Ivan, a semănat, timp de mulți ani, zi de zi; dar, iată, spre sfârșitul anului acesta, a început și să culeagă. Nesfârșitele discuții cu localnicii pentru implementarea colectării selective, nesfârșitele drumuri, uneori pe temperaturi negative, cu ATV-ul, pentru a îndruma și dirija activitățile civice, i-au adus, atât primarului, cât și localității pe care o păstorește, o binemeritată recunoaștere la nivel național.

Bebe Ivan: ”Doresc să nu mai fiu mințit, așa cum făcea Florin Tecău!...”

Luni, 19 Decembrie 2016 22:37

# Bebe Ivan, primarul comunei Băbana, cere noilor aleși, în primul rând, sinceritate

Muncind neobosit pentru bunăstarea comunei sale, una săracă dealtfel, primarul Bebe Ivan se ceartă, câteodată, chiar cu mai marii din partid, sau – așa cum s-a întâmplat recent, chiar cu șefii județului.  Edilul țipă, din toate puterile, atunci când află că la Consiliul Județean se dau bani pentru localități. Dar nu se ferește să facă același lucru atunci când nu reușește să prindă, o sumă cât de mică, pentru Băbana. Numai ce s-a stins, cât de cât, scandalul provocat de banii veniți de la Guvern, listă pe care Bebe

 

Comuna Suseni este singura din județ care, încă, nu are un Cămin Cultural

Luni, 19 Decembrie 2016 22:25

Deși având o populație destul de numeroasă, de peste 3500 de locuitori, populație împărțită în 10 sate, comuna Suseni nu are, în momentul de față, niciun așezământ cultural, nicio clădire în care să se poată organiza astfel de evenimente.
Cu o istorie bogată în spate, atestată documentar în urmă cu peste 500 de ani, în 1505, la Suseni încă se fac cercetări istorice dar și arheologice. Pentru că aici – susțin unii istorici – s-ar fi dat  una din bătăliile de referință pentru istoria neamului românesc, și anume bătălia de la Rovine, în care Mircea cel Bătrân i-a zdrobit pe turcii lui

La Stolnici, apă curentă pentru toți cetățenii comunei

Luni, 19 Decembrie 2016 22:23

# Primarul Sevastian Pupăză Roșu a promis pentru următorii patru ani, dar rezolvă din primul

Pe afișul electoral, din vară,  al primarului Sevastian Pupăză Roșu, printre altele, era trecută și promisiunea de a introduce rețeaua de apă în întreaga comună. Și, abia ce au apucat să treacă șase luni de la alegerile locale, că edilul este aproape de finalizarea monumentalei lucrări. Este vorba, așa cum am scris, de extinderea rețelei de apă în comună. Peste puțin timp, toți cetățenii localității se vor putea branșa la rețeaua de apă curentă.

 

Pagina 490 din 790

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea