Administratie

Cresc salariile la Primăria Pitești de la 1 martie. Ce lefuri vor avea șefii instituțiilor din subordine

Luni, 26 Februarie 2024 12:03

A fost publicat proiectul privind majorarea salarizării angajaților Primăriei Pitești începând cu 1 martie. Pe 29 februarie, consilierii locali piteșteni vor vota în cadrul ședinței de Consiliu Local, mai multe proiecte de hotărâre ce vizează stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Pitești și din serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local. Cresc lefurile angajaților cu 10%. Nu vor crește, însă, și salariul primarului (31.050 lei), viceprimarilor (27.600 lei) sau administratorului public al orașului (26.200 lei).

 

Începe modernizarea DJ 731 D în comuna Dârmănești

Luni, 26 Februarie 2024 11:40

 

Pe 29 februarie va avea loc o nouă ședință de Consiliu Județean Argeș. În cadrul întâlnirii, consilierii județeni vor dezbate și vota mai multe proiecte de hotărâre.

Unul dintre acestea vizează aprobarea proiectului tehnic, detaliile de execuție și devizul general pentru lucrarea de modernizare a DJ 731 D, în comuna Dârmănești, cu o lungime de 2,8 km. Valoare totală a acestei investiții este de 19.631.426,34 lei cu TVA, fiind derulată pe o perioadă de 12 luni.

Cartier nou în Pitești

Miercuri, 21 Februarie 2024 11:46

 

De fapt, este vorba de fosta colonie ACH, de pe malul Argeșului, unde, până recent, rețelele de utilități erau aproape inexistente, nu mai vorbim de asfalt sau altele. Se ajunge la o normalitate care, însă, a fost destul de greu de atins.

Cristian Gentea, primar: ”Am introdus rețeaua de apă și canalizare în fosta colonie Hidroconstrucția, așa cum am spus. Urmează ca cetățenii să-și facă branșamentele individuale. De asemenea, pe aleile donate domeniului public, rețeaua electrică este deja instalată, iar locatarii se pot racorda pe fiecare gospodărie. După 30 de ani, cetățeni, Primărie, reprezentanți ai deținătorilor de rețele publice - împreună am reușit să dezvoltăm încă un cartier în Pitești!”

 

 

Din 26 februarie, Primăria Pitești va funcționa la Centrul de Calcul

Marţi, 20 Februarie 2024 09:09

 

Primăria Pitești va funcționa, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare energetică a clădirii din Piața Primăriei, la Centrul de Calcul din Bulevardul Republicii! În curând, se dă startul lucrărilor de reabilitare enegetică a clădirii situate în str. Victoriei, nr. 24 - sediul Primăriei Municipiului Pitești, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană. În consecință, începând cu data de 26 februarie 2024, Primaria Municipiului Pitesti va funcționa, până la finalizarea proiectului, în imobilul situat în Bd. Republicii, nr. 71, cunoscut drept „CENTRUL DE CALCUL”.

Programul „BEBELUȘUL” va intra în vigoare la Mioveni de la 1 martie

Marţi, 20 Februarie 2024 08:43

 

Programul „BEBELUȘUL”, adoptat de Consiliul Local Mioveni, se aplică doar copiilor născuți începând cu data de 1 Martie 2024 și nu se aplică retroactiv celor născuți înainte de această data! Condiția esențială este ca cel puțin unul dintre părinți să aibă domiciliul stabil în orașul Mioveni, de cel puțin 1 an (12 luni anterior depunerii cererii).

Prin acest program, Primăria Mioveni acordă un stimulant financiar, sub forma unui tichet în cuantum de 3000 lei net, fiecărui nou-născut în cazul nașterii înregistrate la maternitatea Spitalului Mioveni sau 2000 lei net fiecărui nou-născut în cazul nașterii înregistrate la alte maternități din țară sau din străinătate.

 

 

Pagina 7 din 786

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea