Administratie

Anunț important pentru utilizatorii serviciului de transport local de persoane!

Miercuri, 13 Martie 2024 11:16

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, împreună cu Operatorul regional Publitrans 2000, vă aduc la cunoștință că, începând cu data de 18 martie, indicativele liniilor metropolitane vor fi modificate prin adăugarea literei “M”, facilitând astfel o identificare mai precisă în raport cu liniile urbane.

De asemenea, linia M6B va fi operațională pe traseul Izvorani - Ștefănești blocuri.

 

Munca la negru – sancționată de inspectorii ITM Argeș

Luni, 11 Martie 2024 14:50

 

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2024, aprobat de Inspectorul General de Stat, în perioada 22.02-01.03.2024, s-a desfășurat Campania Națională pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă de către angajatorii care desfășoară activități de Protecție și Gardă cod CAEN 8010.

 

Opoziția din Consiliul Județean „doarme”, atât fizic, cât și online

Miercuri, 06 Martie 2024 11:11

 

Pe 29 februarie a avut loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Județean Argeș. Așa cum ne-am obișnuit, încă din anul 2020, legea permite ca astfel de ședințe să fie organizate atât cu prezență fizică, cât și pe online. Astfel încât sunt consilieri județeni care nu au participat de cinci ori, fizic în sală, la ședințele CJ Argeș. Mulți dintre ei intră doar online, având și camera oprită. Răspund „prezent”,ca la școală, la începutul ședinței, după care fiecare își vede de treabă.

 

Piteștiul a fost premiat pe scena Operei Naționale a României, în cadrul „Galei Cercetării Românești”!

Marţi, 05 Martie 2024 13:13

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a decernat, marțea trecută, pe 27 februarie 2024, premiile pentru merite deosebite și rezultate excepționale în cercetarea românească.

A doua ediție a „Galei Cercetării Românești” a notat o premieră: pe lângă recompensarea celor mai importante 11 proiecte de știință și tehnologie generate de cercetătorii de elită ai României, au fost oferite 5 Premii de excelență, dintre care unul a venit la Pitești!

 

Au început lucrările de reabilitare pentru clădirea teatrului ”Așchiuță”

Luni, 04 Martie 2024 16:43

 

Preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă, a anunţat, la sfârșitul săptămânii trecute, că au început lucrările pentru consolidarea și reabilitarea clădirii Teatrului pentru Copii și Tineret “Așchiuță”. Lucrările vor dura maxim un an.

“Am semnat, împreună cu Dan Tudor, managerul de la Teatrul Alexandru Davila Pitesti, ordinul de începere a lucrărilor și de predare a imobilului către antreprenor.

Nu vă ascund faptul că suntem în proceduri destul de avansate și sperăm să avem finanțare și pentru reabilitarea Teatrului Alexandru Davila!

 

 

Pagina 8 din 790

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea