Administratie

Casa Județeană de Pensii oferă bilete de tratament balnear

Luni, 12 Februarie 2024 13:44

 

Casa Județeană de Pensii Argeș oferă beneficiarilor sistemului public de pensii următoarele informații:

- În anul 2024 vor fi 19 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare in 19 februarie, 6 martie, 22 martie, 7 aprilie, 23 aprilie, 9 mai, 25 mai, 10 iunie, 26 iunie, 12 iulie, 28 iulie, 13 august, 29 august, 14 septembrie, 30 septembrie, 16 octombrie, 1 noiembrie, 17 noiembrie si 3 decembrie.

Aceste informatii sunt afisate la sediul institutiei si pe site, unde persoanele interesate pot consulta și Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2023 și lista stațiunilor, precum și alte informații utile.

 

 

SEdC Mioveni: „Programul de măturat mecanizat se desfășoară atât în ture de zi, cât și de noapte”

Luni, 12 Februarie 2024 13:21

 

Echipele de la salubritate desfășoară în această perioadă activități ce vizează curățarea rigolelor, măturarea manuală și mecanizată, urmând să efectuăm și spălarea manuală și mecanizată a întregii suprafețe a carosabilului, inclusiv la bordură.

Programul de măturat mecanizat este desfășurat după un grafic ce cuprinde toate zonele din oraș, se desfășoară atât în ture de zi, cât și de noapte. Sunt în derulare și lucrări de reparații a trotuarelor pe str. Sinadon Tărtășescu, precum și de plomare a carosabilului acolo unde este necesar. Pe bulevardul Dacia continuă lucrările de modernizare a trotuarelor și refacere a spațiilor verzi.

 

A fost aprobat bugetul județului Argeș. Lista proiectelor desfășurate în acest an

Joi, 08 Februarie 2024 12:58

 

În ședința Consiliului Județean, desfășurată pe 7 februarie, a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Argeș pe anul 2024. Bugetul, compus din cheltuieli de funcționare și alocări pentru investiții, este de 638.456.000 lei. La capitolul venituri au fost identificate mai multe surse, cum ar fi sume defalcate din TVA, cote și sume defalcate din impozitul pe venit, subvenții de la bugetul de stat, venituri proprii , sume provenite din fonduri externe nerambursabile.

Secțiunea de dezvoltare are în vedere susținerea proiectelor de investiții:

 

Marius Pîrvu – noul subprefect al județului Argeș

Joi, 08 Februarie 2024 12:44

 

Județul Argeș are de joi, 8 februarie, un nou subprefect. În locul lui Ciprian Neculăescu a fost numit consilierul județean PSD Marius Pîrvu, care are o bogată experiență managerială.

„Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung și nu numai.

Orașul Mioveni are o hartă digitală

Miercuri, 07 Februarie 2024 07:07

 

 

Administrația locală a orașului continuă să vină în sprijinul comunității prin digitalizarea serviciilor publice! Primăria Orașului Mioveni pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice o hartă interactivă a localității, care poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile https://miovenicity.ro/ și pe site-ul Primăriei, la următorul link: https://mioveni-city.map2web.eu/.

Harta interactivă pentru public cuprinde cele mai importante detalii precum denumirea străzilor, adresele blocurilor și a scărilor de bloc, numerotarea imobilelor, identificarea instituțiilor și alte informații utile. De asemenea, aplicația dispune și de un motor de căutare în timp real a unei străzi, sau identificarea unui traseu de deplasare între două puncte din oraș.

 

 

Pagina 9 din 786

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea