Administratie

Bradu - listă uriașă de investiții programate pentru acest an

Marţi, 19 Martie 2024 10:27

 

La Bradu chiar se muncește serios, localitatea se află în permanentă dezvoltare și modernizare, iar primarul Dan Stroe se asigură că toate cerințele și necesitățile locuitorilor sunt realizate. De la modernizarea străzilor la extinderea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de alimentare cu apă, amenajarea trotuarelor și a altor noi locuri de joacă și fitness până la extinderea iluminatului public, toate acestea reprezintă priorități pentru primarul Dan Stroe și sunt pe lista investițiilor publice planificate pentru anul 2024.

 

 

Pe 1 aprilie începe depunerea de proiecte pentru eficientizarea energetică a clădirilor publice

Marţi, 19 Martie 2024 08:49

 

Între 13-14 martie, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a participat la o întâlnire de lucru privind oportunităților de finanțare din cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, destinată consiliilor judeţene din regiunea Sud-Muntenia.

„Consiliul Județean Argeș este pregătit să depună noile proiecte pentru exercițiului financiar 2021 – 2027 și să se mențină în top, în Regiunea de Dezvoltare Sud – Muntenia, în ceea ce privește atragerea fondurilor europene nerambursabile. Este cunoscut faptul că în exercițiul financiar ce se încheie, Consiliul Județean Argeș a luat cei mai mulți bani europeni din istoria acestui județ”, a precizat vicepreședintele Marius Nicolaescu.

 

Iată cum va arăta, în viitor, primăria MIoveni!

Marţi, 19 Martie 2024 08:15

 

A început renovarea energetică la corpul vechi al clădirii Primăriei Mioveni. Iată cum va arăta, la final, instituția. Vă prezentăm câteva imagini cu viitoarea fațadă a instituției, care va rezulta la finalul proiectului “Execuție sistem optimizare costuri cu energia electrică la sediul Primăriei orașului Mioveni”, proiect finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de aproximativ 6,9 milioane lei.

Proiectul presupune realizarea unor lucrări de renovare energetică la corpul vechi al clădirii Primăriei Mioveni și instalarea unor echipamente pentru furnizarea de energie verde. Acest proiect va fi urmat de altul similar, care se va aplica la unitățile de învățământ din oraș.


 

 

Încă un vis împlinit la Lerești! Sală de sport modernă, dată în folosință!

Luni, 18 Martie 2024 20:52

 

# Obiectivul a beneficiat de o finanțare guvernamentală de 8,8 milioane de lei

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, la Lerești, inaugurarea unei săli moderne de sport. Darea în folosință a sălii a avut loc în prezența ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

Administrația locală condusă de primarul Marian Toader a reușit să acceseze pentru acest obiectiv o finanțare guvernamentală, prin Compania Națională de Investiții, de 8,8 milioane de lei. Construcția sălii de sport - care are și tribună cu 180 de locuri - a început în 1 februarie 2023, lucrările fiind gata într-un timp record.

 

O creșă din Pitești va fi complet reabilitată termic și modernizată

Luni, 18 Martie 2024 19:17

 

Proiect important pentru sistemul educațional din Pitești: semnarea contractului de execuție lucrări! Miercuri, 13 martie 2024, a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor aferente proiectului prin care Creșa nr. 8 din Smeurei va beneficia de o renovare energetică amplă și de modernizare, cu sprijinul fondurilor europene din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării.

 

 

Pagina 2 din 786

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea