Direct de pe „Insula iubirii” la On Time Club

Luni, 17 Iulie 2017 12:53

Cea mai exotică apariție de la "Insula iubirii" a fost prezentă weekend-ul acesta în orașul nostru. Anuryh, căci despre ea este vorba, este Mc (maestru de ceremonii) fostă dansatoare și în prezent cântăreață. Cel mai recent hit este în colaborare cu Fly Project, piesa numindu-se "Get Wet". Artista a fost ispită în show-ul de televiziune "Insula iubirii", unde a reușit să se apropie chiar de un piteștean. Anuryh a fost tentația serii, unde a întreținut atmosfera până dimineața, iar toți cei prezenți la eveniment s-au distrat pe cinste. Cu ocazia acestui eveniment, clubul On Time a inaugurat și terasa aducând un plus petrecăreților. După cum ne-au obișnuit, deținătorii clubului, ne promit și alte surprize, la fel de explozive și îi așteaptă pe toți cei care iubesc distracția. Fiți pe fază!

Elevii merituoși din Mioveni, trimiși de Primărie în tabără la mare

Luni, 17 Iulie 2017 12:37

100 de elevi din Mioveni sunt trimiși, în perioada 10 - 24 iulie, în tabără la mare de către autorităţile locale. Copiii vor pleca în două serii și vor petrece câte 7 zile în stațiunea Eforie Sud - Constanţa. Criteriile de selecţie a elevilor care-și vor petrece o săptămână la mare, sunt aceleași ca şi în anii anteriori, şi anume: cei cu situaţie financiară precară, cei cu rezultate foarte bune la învăţătură, cei care au participat şi au obţinut rezultate bune la concursurile naţionale, cei care participă la diversele activităţi desfăşurate de Primărie, Centrul Cultural, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, Clubul Elevilor etc, şi să aibă vârsta cuprinsă între 11 şi 16 ani. Aceştia vor fi însotiţi de supraveghetori şi vor beneficia în mod gratuit de asistență medicală. Cheltuielile reprezentând transport, cazare şi masă vor fi suportate de Consiliul Local şi Primăria Mioveni.

 

Hotelurile și pensiunile din Argeș au grad de ocupare de 100% cu delegațiile participante la Campionatele Mondiale de Kaiac-Canoe Juniori

Luni, 17 Iulie 2017 11:13

# Israel și Argentina au anunțat târziu prezența la competiție, iar organizatorii le-au găsit cu greu locuri de cazare
Săptămâna trecută, Federația Română de Kaiac-Canoe a fost anunțață de participarea a încă două țări, față de celelalte 60 de state care deja își anunțaseră prezența la Campionatul Mondial de Juniori ce va avea loc în Argeș. Campionatele Mondiale de Kaiac-Canoe Sprint Juniori si Tineret U23 se desfășoară în perioada 27 – 30 iulie, la Complexul Naţional Sportiv Bascov-Budeasa.

Nuntă de poveste în familia primarului din Lunca Corbului

Luni, 17 Iulie 2017 11:09

# La petrecere au fost prezente numeroase personalităţi și zeci de primari, mai ceva decât la o ședință de Colegiu Prefectural
Un aşteptat şi fericit eveniment s-a produs, sâmbătă, la Lunca Corbului: doi tineri frumoşi şi-au jurat credinţă veşnică şi, împreună cu prietenii, cu foarte mulți prieteni, au sărbătorit tocmai până a doua zi dimineaţa.

 

Neurochirurgul George Mihalache s-a reîntors la Spitalul Județean Argeș

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

# Dr. Mihalache ne-a prezentat modul de funcționare a sistemului național de sănătate britanic # În sistemul medical din Marea Britanie, unul din trei doctori este de altă naționalitate # În spitalul din Anglia în care a lucrat erau doisprezece neurochirurgi specialiști, în schimb, la Spitalul Județean Argeș, în perioada în care a lipsit, doar unul - dr.univ. Mihai Popescu, șeful secției
Medicul George Mihalache, de la Neurochirurgia Spitalului Județean Argeș, a plecat, la începutul acestui an, în Anglia pentru a profesa la spitalul Hull and East Yorkshire NHS Trust, având un contract de muncă pe o perioadă de șase luni. În data de 3 iulie, neurochirurgul Mihalache s-a reîntors la Spitalul Județean Argeș, fiind așteptat cu brațele deschise de către colegii săi.

Tarife mai mici în timpul săptămânii la Baza de Agrement „BEMO”

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, administratorul Bazei de Agrement “Bemo” din orașul Mioveni,  informază că începând de luni, 10 iulie a.c., va practica tarife diferențiate, în funcție de zi, pentru accesul în ștrand.
În timpul săptămânii, în zilele de luni până vineri, adulții vor plăti pentru un bilet de acces 4 lei, iar elevii, studenții și pensionarii, numai 2 lei. În weekend (sâmbătă – duminică), tarifele vor fi 7 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Închirierea unui șezlong consta 5 lei. Totodată, copiii cu vârste de până în 10 ani vor avea intrarea gratuită în orice zi a săptămânii.

 

Bazinele de înot şi piscinele, verificate de inspectorii DSP

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

# Nouă unități din Argeș au fost controlate, iar buletinele de analiză au arătat că apa este conformă Direcția de Sănătate Publică Argeș organizează în această perioadă acțiuni tematice de control privind apele de îmbăiere din bazine și piscine. Acțiunea inspectorilor DSP a început încă din luna iunie și va continua, inclusiv, în iulie și august. Conform unui comunicat de presă emis de DSP Argeș, până în prezent, în județul nostru au fost verificate nouă piscine și bazine cu apă de îmbăiere din care s-au prelevat probe de apă. În urma verificărilor, buletinele de analiză a apei au arătat că apa este conformă, nefiind găsite nereguli. Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică vor verifica, în continuare bazinele de înot şi piscinele din judeţul Argeș pentru a se stabili dacă proprietarii respectă normele cerute prin lege. A.V.

Mioveni: Promovabilitate mare la examenul de Bacalaureat

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

Rezultatele Bacalaurataului din acest an, sesiunea de vară, vine cu rezultate spectaculoase și demne de toată lauda, atât pentru absolvenții din Mioveni, cât și pentru profesorii lor. Din cei 210 absolvenți de clasa a XII-a din cele două licee din Mioveni, 188 au susținut BAC-ul în această sesiune, iar 169 dintre aceștia au trecut cu bine examenul maturității, cu medii foarte bune, rezultatele putând crește după contestații.

 

Proiectul “Tineri pentru România” la Mioveni

Luni, 10 Iulie 2017 13:02

Ca în fiecare an, Asociaţia belgiană «Jeunes en Roumanie» desfăşoară în ţara noastră  proiectul «Tineri pentru România», activitate derulată în colaborare cu Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR). Acest proiect constă în organizarea de tabere de scouts (pionieri) belgieni în vederea desfăşurării de activităţi de voluntariat în folosul comunităţilor locale din România.

Senzație: tiroliană în zona de picnic a Mioveniului, Făget

Luni, 03 Iulie 2017 12:31

# Construcția a fost realizată împreună cu alpiniști profesioniști și beneficiază de unele din cele mai moderne sisteme de siguranță
Sezonul cald vine cu vești bune pentru locuitorii care aleg să petreacă timpul liber la spațiul de picnic din cartierul Făget. Întrucât facilitățile pentru desfășurarea activităților sportive erau oarecum limitate, vizitatorii au acum la dispoziție de acum o nouă activitate – tiroliana.
Ansamblul instalat la Făget este format din două trasee, cu grad de dificultate redus, unul pentru adulți și unul pentru cei mici, cu o lungime de 400 m, respectiv 60 m.

 

Sală de ceremonii funerare în valoare de 170 de mii de lei la Cimitirul „Sf. Gheorghe”

Luni, 03 Iulie 2017 12:30

Consiliul Local Pitești a aprobat în ședința din luna iunie studiul de fezabilitate pentru realizarea unei săli de ceremonii funerare și a unui grup sanitar la cimitirul „Sf. Gheorghe”. Valoarea totală estimată pentru realizarea investiției se ridică la suma de 174.474 lei. Studiul de fezabilitate a fost realizat de către Arhiama Structuri Design. Clădirea propusă pentru construire va avea destinație sală de ceremonii funerare, plus grup sanitar, cu regim de înălțime P+M. Cimitirul „Sf. Gheorghe” este unul dintre cimitirele în care Primăria Piteşti a investit foarte mult în ultima perioadă. De asemenea, despre acest cimitir se vorbește că este unul dintre cele mai scumpe din judeţ.
A.V.

Inspectoratul de Jandarmi Argeș a acordat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 600.000 de lei

Luni, 03 Iulie 2017 12:27

În prima parte a anului 2017, obiectivul principal care a stat în atenţia Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș „Basarab I” pe linia executării misiunilor de ordine publică a fost creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului. Structurile de ordine publică ale inspectoratului au executat 6.386 de misiuni, în care au fost angrenaţi peste 15.000 de jandarmi.

 

Majorări de pensii și indemnizații aplicate cu 1 iulie 2017

Luni, 03 Iulie 2017 12:24

Începând cu data de 01.07.2017, potrivit art.2 din OUG nr.2/2017, valoarea punctului de pensie crește la 1000 lei, ceea ce reprezintă o majorare cu 9% față de valoarea precedentă de 917,5 lei.
Efectele aplicării acestei măsuri se vor reflecta nu numai în majorarea pensiilor, ci si a următoarelor indemnizații:
# Indemnizația de însoțitor, în cazul pensionarilor de invaliditate grad I, care se majorează de la 734 lei la 800 lei,
# Indemnizația lunară stabilită conform Legii nr.8/2006 pentru membrii uniunilor de creație, cu încadrarea în plafonul prevăzut de lege, respectiv 2.900 lei.

Comesad BCR Open transformă Piteștiul în principalul pol al tenisului profesionist din România

Luni, 03 Iulie 2017 12:22

În acest an, terenurile de tenis de câmp de pe Aleea Petroliştilor din Piteşti vor găzdui o nouă ediție a puternicului turneu internaţional de tenis Comesad BCR Open, întrecere care face parte din categoria ITF Futures. Turneul de tenis Comesad BCR Open se va desfășura în acest an la Pitești, în intervalul 29 iulie – 6 august. Turneul este dotat cu premii totale în valoare de 25.000 de dolari. Meciurile vor fi găzduite la Baza sportivă Comesad, iar organizatorul competiţiei este Sorin Dumitru. Turneul este singurul campionat de acest gen din ţară care nu beneficiază de fonduri de la bugetul local sau național. În acest an, sunt așteptați sportivi din 20 de țări. A.V.

 

Puncte de hidratare în Mioveni

Luni, 03 Iulie 2017 12:20

Ca în fiecare an, în perioade caniculare în oraş au fost înfiinţate puncte speciale de hidratare şi prim ajutor.
Sunt constituite puncte de hidratare în următoarele locuri: # Primăria – bulevardul Dacia, nr. 1; # SC Construcţii – Reparaţii – bulevardul Dacia, bl. V2A, parter; # Piaţa Agroalimentară Dacia – strada Pieţei, nr. 1; # Dispensarul Uman – strada Cărăneşti; # CS Dacia 2012 – bulevardul Dacia, Şcoala Veche (sediul SVSU); # Centrul Cultural Mioveni – strada Învaţător Alexandru Popescu.

Unitățile de asistență socială amendate de ISU Argeș cu 11.000 lei

Luni, 03 Iulie 2017 11:26

# Proprietarii pot să depună documentația necesară obținerii autorizației de securitate la incendiu până la 30 septembrie
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș a susținut, săptămâna trecută, o conferință de presă în care a prezentat stadiul controalelor desfășurate în primul semestru al acestui an. De asemenea, o altă temă importantă abordată de către conducerea ISU Argeș a fost stadiul obținerii autorizațiilor de securitate la incendiu la diverse obiective din județ.

 

ISU Argeş a luat la puricat unităţile de cazare din judeţ

Luni, 26 Iunie 2017 20:34

În această perioadă, în judeţul nostru, se desfăşoară o serie de verificări de rutină realizate de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeș pentru a se scoate la iveală dacă patronii unităţilor hoteliere îşi primesc turiştii, respectând toate normele de apărare împotriva incendiilor.
Astfel, până la începutul lunii iulie vor fi efectuate o serie de controale în care sunt vizate mai multe obiective de turism, alimentaţie publică şi agrement. Scopul acestor verificări este de a asigura normele împotriva apariţiei incendiilor.

UPIT aduce în noul an universitar mai multe schimbări pentru studenţi

Luni, 26 Iunie 2017 20:16

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, rectorul Universităţii din Piteşti, Dumitru Chirleşan, a anunţat câteva din noutăţile cu care va surprinde comunitatea academică la început de an universitar. Printre hotărârile aprobate de actuala conducere a UPIT, se numără majorări ale taxelor de studii, o nouă specializare înfiinţată, dar şi o creştere a locurilor subvenţionate de la toate specializările Universităţii.

 

Mioveni: înscrieri la programele de master

Luni, 26 Iunie 2017 20:14

Facultăţile Energetică şi IMST din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti vor aduce  în Mioveni, pentru al şaptelea an consecutiv, două specializări: Managementul Mediului şi Dezvoltare Durabilă (20 de locuri)  şi Concepţie şi Management în Productică (20 de locuri).
Înscrierile se vor organiza în perioada 3 - 12 iulie 2017, iar taxa de înscriere este de 100 de lei
Ce trebuie să conţină dosarul de admitere?

Liberalul Adrian Miuţescu a devenit bunic, a doua oară

Luni, 26 Iunie 2017 12:00

Zilele trecute, a fost mare sărbătoare în familia preşedintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu. Motivul? Adrian Miuţescu este din nou bunic după ce, Roxana Miuţescu (fostă Stoian), soția fiului său, Răzvan, a dat naștere unui băiețel frumos și sănătos, de 3,3 kg. Micuțul Alexandru este cel de-al doilea nepot al lui Adrian Miuțescu. Reamintim că, Roxana şi Răzvan Miuţescu, doi tineri în vârstă de 33 de ani şi-au unit destinele în faţa ofiţerului de stare civilă de la Primăria Piteşti, la începutul lunii martie, unde au spus „DA”, fără să stea prea mult pe gânduri.

 

Pagina 171 din 280

«ÎnceputAnterior171172173174175176177178179180UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea