Echipa de fotbal a Primăriei Mioveni va participa la ”CUPA A.O.R.”

Luni, 27 Martie 2017 13:25

# Startul competiţiei va avea loc vineri, 21 aprilie 2017

În perioada aprilie- iunie a.c., se  va desfăşura la nivel naţional “CUPA A.O.R LA MINIFOTBAL”, ediția a II-a. Competiţia se va desfăşura folosind principiul teritorialității, meciurile de fotbal fiind organizate mai întâi pe șapte regiuni, tur- retur.
Echipa Primăriei oraşului Mioveni face parte din a treia regiune, unde s-au înscris 9 oraşe.
Marţi, 21 martie a.c., în localitatea Băicoi a avut loc tragerea la sorţi a celor două grupe din cadrul acestei regiuni.

Cupa României, CS Mioveni - FC Voluntari

Luni, 27 Martie 2017 13:24

Bilete pentru partida din 29 martie dintre CS Mioveni și FC Voluntari - la casa de bilete de la Stadionul Mioveni  și la Clubul Sportiv Mioveni. Biletele pentru partida din 29 martie, dintre CS Mioveni și FC Voluntari, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, pot fi cumpărate începând de luni, 27 martie, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Tichetele pot fi găsite atât la casa de bilete de la Stadionul Mioveni, cât și la Clubul Sportiv Mioveni, între orele 08.00 - 16.00. În ziua disputării meciului, biletele se vor vinde până la ora începerii partidei, respectiv 18.30.

 

Ți-e foame? Vino la HERCULE!

Luni, 27 Martie 2017 13:14

# Ieftin dar bun? Da! Vizavi de Teatrul „Davila”!

Este în Pitești, în centru. Și astâmpără imediat foamea, indiferent ce gusturi ai, pentru că aici găsești orice îți dorești să mănânci! Hercule oferă produse fresh greceşti şi este o tavernă stilizată, o combinaţie originală de elemente tradiţionale mediteraneene cu sosuri proaspete şi pizza făcută în casă. Sosurile sunt  mărci înregistrate care au, pe lângă specificul tradiţional grecesc şi un aport de inovaţii culinare proprii.

Cea mai bună și sănatoasă apă de băut din lume (1)

Luni, 20 Martie 2017 14:01

# Informații: Send’92 - PITEȘTI, telefon: 0744 318 601

Apa este fundamentul vieții. Viața a aparut în apă. Ea reprezintă 70% din corpul nostru și nu poate fi omisă dacă ne dorim să avem parte de o sănătate vibrantă. Importanța ei se referă la faptul că apa reprezintă constituent al organismului uman de până la patru cincimi din greutatea corpului nostru.
Acestă importanță  este pusă în evidență și de faptul că un om nu poate supraviețui  mai mult de câteva  zile fară apă, pe când  fară hrană se poate trăi mai mult.

 

Inițiativă remarcabilă. Cursuri gratuite de dans pentru copiii instituționalizați la Casa Studenților Pitești

Luni, 20 Martie 2017 13:53

Casa de Cultură a Studenților Pitești organizează, în parteneriat cu DGASPC Argeș,  cursuri gratuite de dans pentru copiii instituționalizați aflați în Centrul de Tip Familial Valea Mare, Ștefănești, în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 13:00-14:00. În cadrul cursurilor de dans, copiii învăță să aibă o postură frumoasă, să-și dezvolte eleganța mișcărilor și să deprindă bunele maniere, alungând tensiunile interioare, eliminând încordarea psihică, dezvoltând totodată motricitatea, menținând sănătatea și sporind memoria copilului, precum și funcțiile sistemului nervos prin creșterea fluxului sangvin la nivel cerebral. De toate aceste beneficii ale dansului se bucură copiii instituționalizați aflați în Centrul de Tip Familial Valea Mare, CCS Pitești fiind deschisă către parteneriate cu alte instituții ce derulează astfel de programe pentru copiii cu nevoi speciale.

Patronul de la Hanul Românesc i-a plătit Andrei 9.000 de euro pentru concertul de 8 Martie

Luni, 20 Martie 2017 13:42

Este ştiut faptul că artiştii români au pretenţii la plăţi de mii de euro pentru un show cu o durată de câteva zeci de minute.
Restaurantul Hanul Românesc, patronat de către omul de afaceri Daniel Enăchescu, a organizat un nou eveniment de excepţie în cinstea clienţilor săi, aşa cum i-a obişnuit până acum, iar de această dată un astfel de spectacol a avut loc chiar cu ocazia Zilei Femeii, când conducerea restaurantului a dorit să îşi surprindă clientele ce i-au călcat pragul chiar în ziua de 8 Martie, printr-un recital oferit de către cunoscuta artistă Andra Măruţă. Totul bine şi frumos până la...nota de plată, ocazie cu care nu numai

 

Prioritatea zero a familiei Brănescu în materie de turism: vizitarea celor şapte minuni ale lumii

Luni, 20 Martie 2017 13:36

Patronul complexului commercial John, Ion Brănescu, împreună cu soţia acestuia , fiul său şi logodnica acestuia au decis să plece într-o nouă aventură în jurul lumii, având un obiectiv bine stabilit încă de la începutul expediţiei lor, şi anume vizitarea celor mai impresionante şapte locaţii din lume.  Mulţi dintre cei ce îi cunosc pe bărbaţii din familia Brănescu au putut observa că, de cele mai multe ori, nimic nu le este imposibil şi niciun obstacol nu pare să fie suficient pentru ei cât să îi facă să se oprească. 
La puţină vreme după ce au cucerit cel mai înalt vârf al Africii, şi anume masivul Kilimanjaro, Ion şi Johnny Brănescu  au decis că este timpul să întreacă orice limite şi au plecat spre explorarea celor mai fascinante şapte edificii din antichitate.

”Îmi doresc un copil şi, în curând, acest vis o să mi se îndeplinească, dar totul va fi la modul în care înţeleg eu să fac acest pas”

Luni, 20 Martie 2017 13:32

# Interviu cu Lorena Toma, directoarea Casei de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov: ”Anul acesta va debuta prima ediţie a Festivalului Naţional Vocal-instrumental de muzică populară «Constantin Tică Sorescu»’ Festivalul îşi propune să descopere noi talente în domeniul muzicii populare”

Directorul Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, Lorena Toma, a susținut în primăvara anului trecut concursul pentru postul de manager al instituției. Lorena Toma a fost, practice, reconfirmată în funcție, proiectul său, întocmit pentru o perioadă de cinci ani, obținând o notă apropiată de maximul posibil. Sub conducerea actualului manager, Casa de Cultură Bascov a devenit, într-o perioadă foarte scurtă, un nucleu cultural puternic, la concurență cu Piteștiul și Mioveniul. Despre cum reușește, zilnic, performanțele cunoscute, dar și despre planurile de viitor ale instituției pe care o conduce, am purtat o discuție chiar cu ”șefa” Lorena Toma.

 

Stația de Reciclare ia startul în Argeș

Luni, 20 Martie 2017 13:29

Stația de Reciclare este o campanie de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEE), lansată de Organizația ECOTIC în iunie 2016 și dedicată mediului rural și urban din România. După ce a străbătut județele Iași și Brașov, Stația de Reciclare ia startul și în județul Argeș începând de astăzi,  20 martie, cu sprijinul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Servsal, a Consiliului Judeţean Argeş, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş, Gărzii de Mediu şi Inspectoratului Şcolar Argeş.

Lorena Toma, managerul Casei de Cultură din Bascov, se pregăteşte pentru admiterea în magistratură

Luni, 13 Martie 2017 23:22

Aflată la conducerea instituţiei de cultură din comuna Bascov încă de când aceasta a fost inaugurată, în anul 2012, Lorena Toma a dovedit, de multe ori, că a abordat cea mai bună strategie de management în coordonarea activităţii desfăşurate, şi asta se poate observa prin multitudinea de premii obţinute de către Casa de Cultură ”Adriana Trandafir”  la concursurile de profil din ţară şi străinătate.

 

Primarul Bebe Ivan - în finala Campionatului Național de Judo Seniori

Luni, 13 Martie 2017 23:05

Între 3 și 4 martie, Cluj-Napoca a fost gazda finalei Campionatului Naţional de Seniori individual. Un număr de 230 de judoka s-au luptat pentru titlul naţional dar şi pentru premiile puse la dispoziţie de către sponsorii FRJ.
Pentru prima oară, competiția a avut premii în bani, în valoare de 100.000 lei și o tombolă pentru spectatori (cu premii materiale și echipament sportiv ).
Campionatul Național de Seniori s-a bucurt de o importantă mediatizare  și de aportul financiar al mai multor sponsori care au oferit premii în bani pentru sportivii ce au ocupat primele trei locuri, dar și primelor cinci Cluburi care au performat la această competiție.

Poliţia Locală Piteşti continuă acţiunile de educaţie rutieră în unităţile şcolare

Luni, 13 Martie 2017 23:03

Săptămâna trecută, agenţii din cadrul Poliţiei Locale Piteşti, în frunte cu purtătorul de cuvânt al instituţiei, Bogdan Aristănţoiu, au continuat  derularea programului “Educaţie rutieră ,educaţie pentru viaţă ” în cadrul Grădiniţei cu program prelungit „ Aripi Deschise” din Piteşti. În acest sens, timp de or oră, în faţa zecilor de micuţi prezenţi la eveniment alături de educatoarele acestora, au fost informaţi cu privire la cele mai frecvente pericole întâlnite de către participanţii la traficul rutier.
Printre altele, copiii au învăţat necesitatea de a fi însoţiţi de un adult, unde trebuie să îşi aleagă locurile de joacă, cum să cunoască şi să utilizeze echipamentele de siguranţă cu care sunt dotate autovehiculele. De asemenea, agenţii din cadrul Poliţiei Locale au dorit să le arate copiilor cum să-şi formeze abilităţi rutiere sigure în calitate

 

Scapă de kilogramele în plus în numai 20 de minute!

Luni, 13 Martie 2017 22:56

Justfit Terapio By Bodyfit Justfit este cel mai recent aparat EMS, ultima inovaţie în materie de fitness. Este un dispozitiv wireless, astfel încât în timpul antrenamentului vei avea parte de mai multă mobilitate şi confort, şi te vei putea focusa exclusive  pe realizarea corectă a exerciţiilor. Sunt suficiente doar 4 sedinţe de 20 de minute pentru a vedea rezultate! Cu Justfit, 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 6-7 ore de antrenament intens, consumi 500 de calorii în timpul antrenamentului şi 2000 de calorii în următoarele 24-48 de ore. Justfit creste consumul de energie la nivel muscular, transformând corpul într-o maşină de ars calorii!
Încearcă noua tehnologie EMS JUSTFIT TERRAPIO BY BODYFIT! Ne găsiți pe str. Negru Vodă nr 4 și la numărul de telefon 0769959213
Adriana Dragomir

Parastas pentru cei care au pătimit în timpul regimului comunist

Luni, 13 Martie 2017 22:17

# Închisoarea Pitești – slujbă oficiată de IPS Calinic

Întrucât Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a proclamat anul 2017 drept An comemorativ al Patriarhului Justinian şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului, iar Parlamentul României a adoptat Legea nr. 247/2011 pentru declararea zilei de 9 martie drept Ziua Deținuților Politici Anticomuniști din perioada 1944-1989, Patriarhia Română a transmis Centrelor eparhiale îndemnul de a săvârşi în această zi slujbe de pomenire a celor care au pătimit în timpul regimului comunist ateu, apărând credinţa în Dumnezeu şi demnitatea poporului român.

 

Casa Corpului Didactic anunţă organizarea unor noi cursuri de perfecţionare pentru dascălii argeşeni

Luni, 13 Martie 2017 21:51

În această lună, reprezentanţii Casei Corpului Didactic Argeş  anunţă startul unei noi serii de cursuri de specializare acreditate de către Ministerul Educaţiei Naţionale.
Astfel, cei interesaţi trebuie să ştie că vpr putea opta pentru un curs de specializare în management instituţional,care va avea o durată de 100 de ore, la finalul acestor cursuri, profesorii vor putea obţine 25 de puncte de credit. În aceleaşi condiţii se organizează  un alt curs de leadership şi management , unde  cei ce activiează în domeniul educaţiei vor putea obţine la final tot un punctaj de 25 de puncte de credit. De asemenea, având în vedere că  suntem o ţară membră a Uniunii Europene,  Casa Corpului Didactic Argeş  doreşte să îi invite pe profesorii argeşeni  la un curs ceva mai diferit ce presupune o perfecţionare a competenţelor digitale şi tehnici actuale de comunicare în contextual european.  Durata acestui curs va fi cu trei ore în plus spre deosebire de celelalte organizate, însă la sfârşit cursanţii vor putea obţine tot un număr de 25 de puncte de credit. Cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii la numărul de telefon:  0248/220520.A.N.

Cu o floare se face primăvară. „Sancțiuni”de 1 martie de la Poliția Locală Pitești

Luni, 06 Martie 2017 13:50

Oamenii legii au ieșit în stradă pentru a amenda cu flori și mărțișoare cât mai multe soferițe, acțiunea desfășurându-se în punctele principale ale orașului . Doamnele și domnișoarele inițial au fost speriate, dar purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Arist-ănțoiu le-a readus zâmbetul pe buze, detensionând astfel situația. Adriana Dragomir  


 

Prinse la furat de cașcaval

Luni, 06 Martie 2017 13:49

Joi, 02-03-2017, în jurul orei 15 30, un echipaj al Poliției Locale Piteşti aflat în serviciul de patrulare pe strada Exerciţiu din Piteşti a surprins un grup de trei persoane de sex feminin de etnie rromă, ce încercau să fugă din incinta unui magazin alimentar aflat pe strada Alexandru Xenopol. Agenţii au reuşit să le rețină, asupra lor găsindu-se mai multe bucăți de caşcaval ce erau ascunse sub fuste.

Dr. Adrian Tase și ritmurile inimii

Luni, 06 Martie 2017 13:39

Un subiect serios, rezervat îndeobște specialiștilor, a fost abordat pe înțelesul tuturor – marți, 28 februarie, la Biblioteca ”Dinicu Golescu” - de cardiologul Adrian Tase. La a treia întîlnire cu publicul, în cadrul Bibliotecii, dr. Adrian Tase a vorbit relaxat despre cum funcționează inima, despre factorii de risc în apariția aritmiilor, despre tipologia lor, despre incidență și gravitate, în funcție de vârstă. Muzician în timpul îngăduit de profesie, medicul s-a folosit în explicațiile sale de o tobă. La dialogul profilactic, au participat elevi, adulți activi și pensionari, care s-au grăbit să-l provoace pe dr. Tase cu întrebări și ipoteze. Simona Nagîț

 

Piteşteanul Marius Televijăn - în topul celor mai buni tunneri din Europa

Luni, 06 Martie 2017 13:32

# Autoturismul personal al piteșteanului va fi folosit în noul film al lui Jean Claude Van Damme
Despre piteşteanul  Marius Alexandru, cunoscut şi sub numele de Televijăn, se ştie că este pasionat de mic copil de bolizii de lux. Fiind un participant înrăit al curselor de maşini din oraşul său  şi nu numai, Televijăn  a reuşit să cunoască reţeta succesului având parte de sprijinul familiei sale. Marius a decis, în urmă cu doi ani,  să îşi deschidă în comuna Bascov un service auto numit Tunning TLV, care începe să se dezvolte din ce în ce mai mult la nivel naţional,  recent inaugurând o reprezentanţă în Capitală.  În reprezentanţele Tunning TLV  sunt modificate doar câteva dintre cele mai  exclusiviste branduri de automobile, precum Porsche, Lamborghini  sau Mercedes-Benz. 

Oportunități de studiu în Suedia pentru tinerii argeșeni

Luni, 06 Martie 2017 13:27

Ziua de 1 martie 2017 a adus un mărțișor puțin altfel tinerilor din Argeș. Aceștia au fost invitați să ia parte la diverse sesiuni de informare cu privire la posibilităţile de studiu universitar din Suedia, ţară care nu percepe taxe de şcolarizare pentru cetăţenii Uniunii Europene.
Evenimentul a fost organizat de Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș în parteneriat cu Ambasada Suediei la Bucureşti, Study in Sweden și Centrul FILIA, iar participarea a fost gratuită.

 

Pagina 173 din 278

«ÎnceputAnterior171172173174175176177178179180UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea