Actualitate

Prima Campanie din România derulată în parteneriat public-privat Împotriva Abuzului asupra Animalelor

Luni, 08 Aprilie 2024 12:42

Organizaţia Eduxanima și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş se unesc pentru a lansa o campanie crucială, pentru reducerea abuzului față de animale şi pentru conștientizarea importanţei protejării acestora  - prima campanie din România derulată în acest scop în cadrul unui parteneriat public- privat.

Sub titlul "Protejarea animalelor este datoria ta şi dreptul lor!", Campania, susţinută de PETA Germania - partener Eduxanima, își propune să inspire și să mobilizeze întreaga comunitate în lupta împotriva maltratării animalelor şi promovarea respectului și bunăstării animalelor.

 

Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu găzduit vreodată în Europa a fost organizat la Pitești! UPDATE

Luni, 08 Aprilie 2024 12:24

 

# Evenimentul a umplut hotelurile din tot județul punând, totodată, Piteștiul pe o hartă onorantă

În perioada 4-7 aprilie, Pitești Arena a găzduit o competiție care va rămâne în istoria orașului, competiție la care au participat peste 1000 de sportivi din toată lumea! Cazările în hoteluri și pensiuni s-au făcut pe o rază de 100 de km!

În urma concursului, clasamentul final pe Națiuni (28 de țări) a arătat astfel:

locul 1 - Grecia, locul 2  - România, locul 3 - Ucraina.

Tribunalul Argeș, Penitenciarul Mioveni și Universitatea Politehnică București (Centrul Universitar Pitești) - parteneriat pentru o societate mai sigură!

Luni, 08 Aprilie 2024 09:40

 

Săptămâna trecută a fost semnat un parteneriat care va conduce la o serie de beneficii pentru noi toţi. Responsabilizare, siguranţă, empatie şi eficienţă – sunt valori care se vor regăsi în societatea noastră, graţie conlucrării dintre Tribunalul Argeș, Penitenciarul Mioveni și Universitatea Politehnică București (Centrul Universitar Pitești – Facultatea de Științe Economice și Drept). Toţi actorii implicaţi în acest proiect, promit să îşi dea mâna pentru a realiza obiective importante.

 

 

Descoperă Argeșul în aplicația Argeș Ghid!

Luni, 08 Aprilie 2024 09:28

 

Județul Argeș se bucură de o diversitate a resurselor turistice naturale și antropice, iar din dorința de a le face cunoscute, de a le promova cât mai mult și de a atrage turiști în județul nostru, Consiliul Județean Argeș a demarat un proiect în colaborare cu administratorii Argeș Ghid App.

Astfel, turiștii care vor să descopere județul Argeș vor putea găsi informații și destinații în aplicația pentru telefon Arges Ghid App.

 

Programul Simfoniei Lalelelor. Spectacol extraordinar Irina Rimes și Zdob și Zdub

Vineri, 05 Aprilie 2024 08:48

Între 19 – 21 aprilie, va avea loc ediția cu numărul 47 a festivalului emblematic al orașului nostru: Simfonia Lalelelor!

Deschis printr-un concert special al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Pitești, susținut în seara de joi, 18 aprilie, în Sala Simfonia, la Centrul Multifuncțional, programul evenimentelor organizate de către municipalitate, pe parcursul celor trei zile de  sărbătoare a piteștenilor, este următorul:

 

Pagina 6 din 1119

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea