Actualitate

Salvamontiștii, sabotați de parlamentari

Luni, 17 Decembrie 2018 15:43

Salvamontiştii care merg la intervenţii stau blocaţi în trafic pentru că parlamentarii se opun ca maşinile lor să fie dotate cu girofar. În urmă cu un an, un camion plin cu militari s-a răsturnat în comuna Dragoslavele, iar atunci salvatorii au ajuns târziu pentru că drumul era plin de semafoare. Se lucra, iar cum salvamontiştii nu au prioritate în trafic, nu au putut trece pe roşu. Şi nici să circule cu viteză prea mare. Mai bine de o oră, victimele au stat în râpă, pentru că echipele de la SMURD şi Ambulanţă nu au avut dotările şi nici pregătirea necesară să coboare.

 

Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a președintelui Tribunalului Argeș

Luni, 17 Decembrie 2018 15:37

Judecătoarea Valerica Vîrtopeanu, președintele Tribunalului Argeș, a ieșit la pensie. Pe 13 decembrie, Klaus Iohannis, președintele României, a semnat decretul privind eliberarea acesteia din funcția de judecător, prin pensionare, începând cu data de 15 decembrie.
De asemenea, președintele Iohannis a semnat în aceeași zi și decretul privind eliberarea din funcție prin pensionare, tot cu data de 15 decembrie, a unui alt magistrat argeșean.

Marius Ștefan, încă un mandat în fruntea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș

Luni, 17 Decembrie 2018 15:36

Concursul pentru șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș i-a adus față în față pe actualul prim procuror Marius Ștefan și pe Antonia Diaconu, cea care a condus Parchetul Judecătoriei Pitești timp de șase ani. Sursele noastre ne-au precizat că prim procuror la Parchetul Tribunalului Argeș a rămas Marius Ștefan, cel care a promovat cu brio examenul.

 

Concert extraordinar în noaptea dintre ani la Pitești

Luni, 17 Decembrie 2018 15:31

Pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în aer liber la Pitești, Primăria va organiza, ca în fiecare an, concert și un foc de artificii. Piteștenii se vor bucura de o seară inedită, de Revelion, în Piața Primăriei. Administrația locală va organiza în noaptea dintre ani un concert cu doi artiști consacrați. Alina Eremia va da startul petrecerii, iar seara se va încheia cu un super concert al Alexandrei Ungureanu. De la ora 00:00, odată cu trecerea în noul an, piteștenii se vor bucura de un superb foc de artificii!

Copiii îşi pun talentul la „bătaie” la atelierele lui Moș Crăciun, de la Muzeul Golești

Luni, 17 Decembrie 2018 15:28

În aceste zile, la atelierele lui Moș Crăciun de la Muzeul Golesti toată lumea e ocupată. Se fac păpuși, globulețe sau măști și se pictează farfurii, care vor înfrumuseța sfânta masă de Crăciun. „La Muzeul Golești, noi am deschis atelierul lui Moș Crăciun. Ne pregătim să întâmpinăm sărbătorile de iarnă. Atelierul lui Moș Crăciun constă în ateliere pe care le facem împreună cu cei mici, alături de care facem diverse podoabe, globuțele sau cadouri pe care copiii pot să le pună sub brad pentru apropiații lor. Mai pregătim și o expediție de măști pentru că masca populară tradițională este foarte spectaculoasă și foarte iubită de copii. Cei care vin la ateliere vor învăța să facă și măști și dacă vor fi doritori vom face și un astfel de atelier”, a precizat Iustin Dejanu, directorul Muzeului Golești.

 

Pagina 571 din 1120

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea