Actualitate

Sediul ISU Argeș a fost demolat. Va fi ridicată o construcție ultramodernă

Luni, 01 Aprilie 2024 18:23

 

Sediul Inspectoratului pentru Situații De Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost dărâmat. Fostul sediu al salvatorilor argeșeni, de pe strada Traian, Nr.26 din Pitești, construit între anii 1977 și 1978, era încadrat în clasa I de risc seismic, având un risc ridicat de prăbușire în caz de cutremur. În locul acestuia va fi construit un sediu nou, ultramodern.

Proiectul este derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, fiind finanțat de Banca Mondială și Guvernul României. Constructorul este reprezentat de asocierea dintre TLD Solution Grup din Pitești și Aria Ecodem din Iași.

 

Donație de suflet a Rotary Club Pitești către Spitalul Ștefănești

Luni, 01 Aprilie 2024 12:55

 

Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie "Constantin Bălăceanu Stonici"- Ștefănești este singurul spital de recuperare neuro-motorie din județul Argeș.

De-a lungul timpului, la solicitarea medicilor din acest spital, Clubul Rotary Pitești a donat mai multe aparate medicale sau chiar a renovat diverse saloane ale spitalului.

Acum trei ani, conducerea spitalului a solicitat Clubului Rotary Pitești ajutor pentru achiziționarea unui echipament de recuperare motorie Airwalk, produs de către firma germană HP Cosmos.

 

Profesoară de matematică centenară! Sărbătorită cu tort și șampanie la 100 de ani

Luni, 01 Aprilie 2024 12:44

 

Săptămâna trecută, doamna Larisa Drăgulescu a fost premiată de Primăria și Consiliul Local Pitești pentru împlinirea unui secol de viață.

Născută la 1 martie 1924, în Boghenii Vechi, în Basarabia. Larisa Dragulescu provine dintr-o familie de intelectuali, fiind unul dintre cei 6 copii ai familiei. Tatăl Doamnei Profesor era învățător în satul natal, fiind atât de dedicat profesiei sale încât a construit în curtea casei sale școala în care i-a educat pe toți copiii din împrejurimi.

 

 

Deţinuţii de la Penitenciarul Mioveni pot face cumpărături online!

Luni, 01 Aprilie 2024 12:34

 

Penitenciarul Mioveni anunţă că persoanele private de libertate pot face cumpărături online. Auchan a livrat deja primele pachete, iar în curând, deţinuţii pot achiziţiona şi produse farmaceutice.

“Anul trecut, am invitat toți operatorii economici, indiferent de dimensiunea afacerii lor, să participe la prezentarea ofertelor pentru cumpărături online destinate persoanelor private de libertate. După traversarea unei perioade litigioase în cadrul procedurii de selecție, suntem bucuroși să anunțăm că astăzi dăm startul acestei inițiative.

 

Zona de picnic de la Făget, recondiționată și redeschisă

Luni, 01 Aprilie 2024 11:32

 

Începând cu data de 1 aprilie zona amenajată pentru desfășurarea de activități de picnic din cartierul Făgetu va fi deschisă după programul: L - D: 08.00 - 20.00. Elementele de mobilier urban (foișoarele, gratarele și coșurile de gunoi) au fost recondiționate, iar spațiile verzi pregătite pentru vizitatori. Nu uitați că la închirierea grătarului este necesară plata unei garanții de 50 de lei, ce va fi restituită la înapoierea acestuia.

 

 

Pagina 8 din 1119

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea