Editorial

Epidemie de corona 20 în Argeș!

Luni, 16 Martie 2020 22:13

Spiridon Voinescu.
A început campania electorală. Internetul, cât este el de încăpător, s-a umplut cu politicienii argeșeni împărțind urări de bine, dorind fericirea aproapelui. Toți, în această primăvară, se vor poza alături de copii, de câini, de pisici. Veți vedea, grija lor pentru sănătate va atinge cote alarmante, vor împărți măști de coronavirus, vor oferi consultații medicale gratuite, vor căuta babele la văz, școlarii la mâini curate, femeile vor fi consultate cu atenție maximă pentru cancerul la sân, vor fi oferite, cu larghețe, prezervative, pe Strada Mare.

 

Biblia falsă a PSD Argeș

Luni, 24 Februarie 2020 23:34

Spiridon Voinescu

Anul 2016 a reprezentat, pentru PSD Argeș, un imens succes electoral. Parlamentul a primit, în brațele-i exagerat de largi, trei senatori și șase deputați decorați, toți nouă, cu trei trandafiri roșii. Aceștia sunt: 1. Senat: Şerban Valeca, Gheorghe Marin, Cristina Stocheci
2. Camera Deputaţilor: Radu Vasilică, Mircea Drăghici, Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu, Cătălin Rădulescu, Nicolae Velcea

Fotoliul lui Miuțescu a ajuns un scăunel

Luni, 30 Septembrie 2019 16:33

Spiridon Voinescu.
Conferință de presă de cascadorii râsului, săptămâna trecută, la PNL Argeș. Cei doi amfitrioni, președintele Miuțescu, alături de parlamentarul Bica, au încercat, din răsputeri, să omoare timpul cu subiecte penibile: că PSD nu se preocupă de siguranța cetățeanului și PNL va face înmiit, că PSD blochează inițiativele liberale în Parlament etc. Nimic despre puciul județean, despre întâlnirea primarilor și consilierilor județeni, de partid, cu șefii liberali de la București, nimic de organizația de tineret, care aproape că l-a dat uitării, după ce l-a mai dat și de râs.

 

Argeș: PSD/ALDE - adio, dar rămân... sub tine!

Luni, 16 Septembrie 2019 14:32

Spiridon Voinescu
Mariajul (sau, conform facebook – ”relație complicată”) dintre bărbatul PSD și doamna ALDE, continuă, în ciuda certurilor conjugale. Desigur, el este mai conservator, desigur, ea este mai liberală, însă el are nevoie de  familia cucoanei, iar cucoana nu se poate despărți de banii lui. Cum... ai cui bani? Ai lui, ai PSD-ului, care, de fapt, sunt ai noștri.

Șerban Valeca – de la karate, la ratate

Luni, 02 Septembrie 2019 23:37

Spiridon Voinescu
Șerban Valeca a lovit, din nou, pe lângă, cu numirea la Ministerul Educației. Președinte al PSD Argeș, vicepreşedinte al Senatului aflat la al patrulea mandat de parlamentar din partea social-democraților, Valeca nu l-a impresionat pe președintele Iohannis, care, a declarat: ”Resping propunerea pentru Ministerul Educației. Nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii cheie pentru România, precum educația – zona în care nu avem nevoie de soluții ale trecutului, ci de asumarea unor proiecte largi, precum România Educată, care implică reforme la un nivel pe care PSD nu pare că le acceptă și nici nu este în stare să le facă.”

 

Pagina 3 din 51

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea