Editorial

Circulație blocată, în Pitești, ca pe vremea lui Ceaușescu

Luni, 13 Mai 2019 12:43

Spiridon Voinescu
Ziua Independenței a fost celebrată, la Pitești, joi, 9 mai 2019, cu mare fast. La Monumentul Eroilor, din  Crinului, au fost prezente mai toate fețele politice ale momentului, în frunte cu Gabriel Bratu, un liant între PDL (actualul PNL), PSD și ALDE. Așadar, un om al uniunii, ce a trecut, ca să nu se supere nimeni, pe la toți. Câteva zeci de persoane au aplaudat momentul. Câteva mii, au înjurat circulația blocată, pe trei străzi, în centru, fix ca pe vremea lui Ceaușescu. Alte cîteva sute s-au  simțit la fel, pe la cozi, la permise, înmatriculări, pașapoarte etc. Adică, la fel ca pe vremea lui Ceaușescu, nu ca pe vremea Independenței.

 

Liberalii argeșeni, ”Cetățeni de oroare” ai Piteștiului

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Spiridon Voinescu.
Unul dintre proiectele de hotărâre de Consiliu Local ajunse, joia trecută, pe masa aleşilor de la Piteşti,  a fost cel privind retragerea  titlului de cetăţean de onoare, acordat fostului preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, din cauza problemelor în Justiţie, probleme care i-au adus fostului lider PSD o condamnare cu închisoarea. Constantin Nicolescu a primit titlul de „Cetăţean de onoare” la ediţia din 2009 a Zilelor Municipiului, titlu conferit, aşa cum se arată în hotărârea de atunci, pentru contribuţia la dezvoltarea industriei automobilului românesc și deosebita susţinere și promovare a municipiului Pitești în ţară și în lume.

Propun prezență obligatorie la conferințele PSD Argeș!

Luni, 05 Noiembrie 2018 13:58

Spiridon Voinescu.
Săptămâna trecută, pesediștii argeșeni au pățit o mică rușine. Mică, pentru că cele mari se întâmplă la București, unde nu avem reprezentare. Așadar, la conferința de presă, stupiză: numai trei jurnaliști, și aceia de la doar două publicații. Ca evangheliștii, trei: Luca și Matei. Sătui să asculte tăcerile președintelui Valeca, ziariștii au migrat spre alte subiecte, mai de soi. Deputatul Gheorghe Marin a crezut că a greșit sala când, ieșind dintr-un birou, a văzut masa presei, așa, goală. Nu că nu i-ar plăcea goală, dar nu masa! Cui să povestești despre viața bună din

 

Referendum și familie, în Argeș

Luni, 22 Octombrie 2018 18:07

Spiridon Voinescu.
A trecut, și prin Argeș, cu viteză amețitoare, referendumul. L-a văzut cineva? S-a dus, de parcă n-a fost, cu cei 43 de milioane de euro cheltuiți. Noi am rămas tot săraci, 13 școli din județ încă au veceul în curte, Spitalul Județean stă să cadă. Lesbienele sunt fericite, copiii nu sunt furați de nimeni. PSD-ul se face că plouă. Popii încasează de la creduli. Totul a reintrat în normal, vin facturile, vin măririle la gaze, curent, apă. Și vine iarna. ”Am votat pentru viitorul copiilor noștri!” – au spus politicienii locali, la ieșirea din sala de vot.

Opoziția din Argeș începe să aibă spațiu după ”o”

Luni, 01 Octombrie 2018 16:54

Spiridon Voinescu
Se spune că partidele de stânga, cum este PSD-ul, sunt partide de masă, iar partidele de dreapta, ca PNL-ul, sunt de cadre. De aceea pesediștii sunt mulți, iar peneliștii mai puțini. În Argeș, însă, PSD-ul este un partid ”la masă”, iar PNL-ul este unul ”la cadru”. Primul mănâncă, este la putere,  și se îngr(o)așă, în ciuda chixurilor de la București, iar al doilea se atrofiază constant, pierde masă musculară la membre(i) și începe să aibă nevoie de ajutor pentru deplasare.  Marele partid roșu, ”gaz n`roses”, după cum îl botează unii, are, și el, ”problemili” lui.

 

Pagina 4 din 51

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea