Editorial

Degringolada PSD din Consiliul Județean naște… Mircea Andrei!

Luni, 06 Iulie 2015 22:24

Spiridon Voinescu
Mircea Andrei, bogatul și răsfățatul copil mare al politicii, revine în Argeș. Revine pentru că este loc, revine pentru că, parcă, e chemat de slăbiciunile consilierilor județeni PSD. Și de legislația care i-a devenit mult mai favorabilă. Mircea Andrei nu este un simplu politician. El este un prădător politic, un carnivor politic. Și o spun cu oarecare admirație, pentru că fostul președinte al PDL Argeș simte, de la distanță, precum un rechin, prada leneșă și, mai ales, slabă. Și, ca un rechin, va ști să ajungă în preajma acelei turme slabe – pasul pe care tocmai îl face - după care își va separa, tacticos, elementele

 

Vila Florica, fără șanse în fața comisiei de (in)cultură a Consiliului Județean

Luni, 29 Iunie 2015 22:09

Spiridon Voinescu.
Suntem pe mâini bune, zic eu, privind retrospectiv spre forul de conducere al județului. Întrunirile din ședința lunară a Consiliului Județean asigură așa un circ, încât nu mai ai nevoie de nimic în următoarea perioadă. Nu mai ești interesat nici de asfaltările puține și de calitate mizerabilă, nici de pavelele lui Pendiuc, nici de pavelele înierbate care, probabil, vor fi ale lui Ionică. Nu. Problemele dezbătute în ședințele de Consiliu Județean sunt mult mai circărești.

Vicele Ionică, deși singur în Primărie, rămâne, veșnic, al doilea

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

Spiridon Voinescu.
L-ați văzut, nu? Vicele Ionică este noul Tudor Pendiuc, cu bavețică albă, el nepătat și ea, bavețica, nepătată. Alert, atent la nevoile comunității, nevoie mare, bun cunoscător al tuturor gropițelor din asfalt, al tuturor rămurelelor și păsărelelor din oraș. Vicele  Ionică a ales să fie (ne)demnul urmaș al propriului șef, copiind, la milimetru, stilul de lucru care l-a consacrat pe primul. Și asta ținând cont de faptul că stiluri de lucru sunt destule, slavă Domnului.

 

Cătălin Rădulescu, președinte PSD diaspora. Ce urmează? Un mut purtător de cuvânt?!...

Luni, 18 Mai 2015 23:09

Spiridon Voinescu.
Politica românească a căpătat valențe de circ, e clar. Nimeni nu mai simte nevoia să vadă maimuțe dresate sub cupola unei instituții cu vechime de mii de ani. Mai nou, e suficient să îți iei propria banană și să te instalezi comod și gratis în fața unui televizor. Orice canal de știri oferă spectacole furibunde, cu animale mai feroce și mai neîmblânzite decât ale oricărei reprezentații circărești. Mai mult, animalele noastre sunt unele politice, vorbesc - și chiar înjură – în limba maternă.

Argeșeni, nu vă loviți în week-end. Spitalul Județean este închis

Luni, 04 Mai 2015 23:16

Spiridon Voinescu
Doamne ferește să te lovești, în week-end, atât de tare încât să ajungi la spital. Eu am pățit-o pentru o singură dată și, de atunci, de vineri după amiază și până luni dimineață stau, cuminte, la televizor, nu cumva să mă julesc. Pentru că, de vineri la prânz și până luni dimineața, Spitalul Județean e închis. E drept, funcționează, non stop, Unitatea de Primire Urgențe. Ce te faci, însă, dacă ai nevoie de mai mult decât de un pansament? Ce te faci dacă vii cu un picior rupt? Primești cel mult o atelă și… ne vedem luni. Sau, desigur, vezi Bucureștiul. Ce te faci, ca gravidă, dacă ți s-a rupt apa, cum se spune în popor? Ei bine, nu ai decât să încerci să îi explici fătului să nu se grăbească spre ieșire. Sau, desigur, tu și fătul vedeți Bucureștiul…

 

Pagina 8 din 51

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea