Economic

Tronsonul 1 al Drumul Expres Craiova-Pitești ar putea fi gata în 6 luni

Luni, 18 Martie 2024 14:20

 

Înaintează lucrările la Drumul Expres Craiova-Pitești, fapt care ar putea conduce la finalizarea Tronsonului 1, între Craiova şi Robăneşti, în 6 luni de zile, adică mai devreme decât se anticipa. În prezent, se circulă pe o treime din acest Drum Expres, care are o lungime totală de 121 de kilometri.

”S-a dat startul asfaltării pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești! Muncitorii asocierii de constructori români și turci vor avea de așternut asfalt pe 7 km din acest tronson cuprins între Craiova și Robănești. Mobilizarea în șantier este bună, iar în paralel se efectuează lucrări la terasamente, taluzuri, poduri și pasaje. Dacă se menține actualul ritm de lucru, sunt șanse reale ca pe acest tronson (cu o lungime de 17,7 km) circulația să fie deschisă până la sfârșitul acestui an (2024), cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025)”, a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Program prelungit pentru plata impozitelor la Bradu

Miercuri, 13 Martie 2024 10:16

 

În zilele de joi ale acestei luni, programul de lucru al biroului de taxe și impozite de la Bradu a fost modificat. Pentru a oferi posibilitatea, tuturor, de a beneficia de reducerea de 10%.

Dan Stroe, primarul localității: ”Stimați brădeni, pentru a veni in sprijinul dumeavoastră, pe perioada lunii martie am prelungit programul de lucru al biroului Taxe și Impozite.

Astfel, în toate zilele de joi respectiv 14, 21 și 28 martie 2024, casieriile biroului Taxe și Impozite vor avea program de lucru prelungit până la orele 18.00, pentru toti cetățenii comunei Bradu care doresc să beneficieze de reducerea de 10% pentru plata integrală, a taxelor și impozitelor locale.”

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Fațetele dentare

Miercuri, 13 Martie 2024 09:58

 

Fațetele dentare stau la baza unei proceduri de înfrumusețare dentară care implică aplicarea unor “proteze” subțiri din porțelan sau material compozit pe suprafața dinților. Aceste “proteze”sunt proiectate să acopere imperfecțiunile dentare, cum ar fi petele, fisurile, decolorările și denivelările, astfel încât să obțineți un zâmbet mai strălucitor și mai uniform.

Procedura de aplicare a fațetelor dentare începe prin pregătirea dinților existenți prin îndepărtarea unei mici cantități de smalț dentar de pe partea frontală a acestora. Această etapă este importantă pentru a asigura o aderență mai bună a fațetelor și pentru a obține un aspect natural.

 

 

Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a spitalelor

Miercuri, 13 Martie 2024 09:21

 

Consiliul Județean Argeș demarează investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unor spitale aflate în subordine. Este vorba de următoarele proiecte:

- ”Digitalizarea Spitalului de Recuperare Brădet”

- ”Digitalizarea Spitalului de Boli Cronice Călinești”

- “Consolidarea investițiilor în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Orășenesc REGELE CAROL I Costești”

 

Guvernul va plafona preţurile la energie şi gaze şi în iarna următoare!

Marţi, 12 Martie 2024 22:23

 

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul va plafona preţurile la gaze şi la energie cel puțin până în primăvara lui 2025, ca măsură de sprijin a populaţiei, dar şi a companiilor.

”Am văzut zilele acestea o intensă dezbatere europeană despre ce se va întâmpla cu gazele iarna viitoare. Vreau să fim foarte clari: noi vom continua mecanismul de plafonare a prețurilor la energie și gaze cel puțin până în primăvara lui 2025. Vom veni cu adevărat cu un reglaj la acest mecanism în perioada următoare, dar vreau ca atât populația, cât și companiile să aibă această garanție foarte clară că vor fi protejați.

De altfel, azi alocăm 500 de milioane ca să compensăm costurile plafonării pentru clienții casnici”, a declarat prim-ministrul, în ședința de Guvern de săptămâna trecută.

 

 

Pagina 4 din 301

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea