Economic

Prețul pentru care poți să închiriezi Sala Sporturilor din Mioveni

Luni, 25 Martie 2024 15:42

 

Suprafața de joc a Sălii Sporturilor Mioveni poate fi închiriată, pentru activități sportive, conform tarifului aprobat de Consiliul Local, în valoare de 268 lei/oră.

Asociațiile sportive, persoanele juridice sau fizice interesate pot face solicitări de închiriere către Serviciul Administrare Patrimoniu, Fonduri Europene, din cadrul primăriei orașului.

„Predarea incintei închiriate se va face pe bază de proces-verbal, prin care utilizatorul suprafeței de joc își asuma responsabilitatea fața de integritatea bunurilor din incinta închiriată”, informează Primăria Mioveni.

 

 

Cine sunt pensionarii care vor avea pensii cu 80% mai mari? Ce spune ministrul Simona Bucura-Oprescu?

Miercuri, 20 Martie 2024 12:10

 

 

Potrivit noii legi a pensiilor care va intra în vigoare în luna septembrie 2024, unele pensii vor creşte şi cu 80 de procente. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anunţat căun român care a muncit pe salariul minim pe economie, 35 de ani, va avea o creştere de peste 80% a pensiei. Astfel, pensia va fi majorată de la 1281 de lei, cât e indemnizaţia minimă socială, undeva la 1900 de lei.

”Diferenţa o reprezintă punctele de stabilitate, punctele care se dau pentru anii lucraţi peste 25 de ani şi, dacă privim împreună simulările pe care colegii de la Casele de Pensii Publice le-au făcut, vom vedea că în special în zona pensiilor mici, vom avea o creştere semnificativă”, a spus ministrul Muncii, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre acei români care pot să primească o pensie mărită, pe noua lege a pensiilor, cu până la 80%.

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Durata Implanturilor dentare

Miercuri, 20 Martie 2024 07:32

 

Datorită legăturii care are loc cu osul maxilarului, implanturile dentare sunt considerate cea mai durabilă opțiune de înlocuire a dinților lipsă. În timpul procesului de osteointegrare, osul crește în jurul implantului dentar și îl integrează, făcându-l o bază puternică și stabilă pentru un dinte artificial.

Dacă, totuși, osteointegrarea nu are loc, este posibil ca implantul tău dentar să eșueze. Eșecul implantului apare cel mai frecvent dacă osteointegrarea nu are loc sau ceva nu merge bine în timpul procesului de vindecare. Unii dintre factorii care pot influența osteointegrarea includ:

 

 

A apărut Dacia Bigster, fratele mai mare al Duster-ului

Marţi, 19 Martie 2024 09:23

 

La finalul lui 2024 va fi lansat Dacia Bigster, care în această perioadă este în teste. Potrivit ProMotor, versiunea sa de producție va fi în mare parte o variantă alungită a noului Duster, dar vor exista şi diferențe între cele două maşini.

Dacia Bigster are dimensiunile mai mari decât Duster-ul, deci va oferi mai mult spațiu la interior și va putea găzdui până la 7 locuri. Potrivit sursei citate, Bigster va utiliza materiale sustenabile și reciclate în componența sa. Ca şi la Duster, se va renunța la elementele cromate, deci SUV-ul va avea un aspect mai robust. De fapt, Bigster e un Duster mai alungit şi va folosi aceeași platformă CMF-B a alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.

 

S.Ed.C. Mioveni - concurs pentru posturi de conducător auto

Marţi, 19 Martie 2024 07:16

 

 

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. scoate la concurs în vederea angajării două posturi de conducător auto pentru sectorul Coloana auto.

Condiții de participare la concurs:

- Deține permis de conducere categoria B+E, C+E, D+E;

- Deține atestat transport marfă și persoane;

 

 

Pagina 7 din 306

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea