Economic

Atenție: cu numerar doar până la sfârșitul lunii! Termen extins, pentru plata numerar, la casieriile societății Termo Calor Confort S.A.

Marţi, 19 Martie 2024 07:10

 

Termo Calor Confort S.A. informează abonații că plățile la casieriile societății se pot efectua până la data de 29 martie 2024, inclusiv.

Termenul a fost prelungit în urma solicitărilor primite din partea utilizatorilor piteșteni, iar Termo Calor Confort S.A. a venit în sprijinul acestora.

Reamintim că după data de 29 martie 2024, modalitățile de plată pentru facturile de energie termică sunt următoarele:

 

 

Mioveni. Lucrări pentru finalizarea stațiilor de încărcare a autobuzelor electrice

Marţi, 19 Martie 2024 06:24

 

Angajații Serviciului de Iluminat Public desfășoară în această perioadă o amplă lucrare pentru alimentarea cu energie electrică a obiectivului “Stații încărcare autobuze electrice”, ce face parte dintr-un proiect al Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Trans Eco Miodav, formată din orașul Mioveni și comuna Davidești.

Proiectul va fi implementat în primăvara acestui an și este legat de transportul public local cu mijloace ecologice în Mioveni și comuna Davidești și asigurarea infrastructurii în acest sens pentru transportul verde.

 

Ministrul Muncii: “Pensionarii vor primi deciziile de recalculare în vară, iar în septembrie, pensiile mărite”

Luni, 18 Martie 2024 14:25

 

Veşti bune! Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anunţat că în această vară, pensionarii vor începe să primească deciziile de recalculare a pensiilor, iar din septembrie se vor plăti pensiile recalculate, după noua lege.

”Suntem la timp, aşa cum am fost cu întreaga reformă a pensiilor. (..) Colegii de la Casa de Pensii au contractul subsecvent cu privire la partea de program, de soft, în baza cotractului de mentenanţă pentru partea evolutivă vin şi cu noul modul pentru recalcularea pensiilor, pe baza noii formule. De creat încă o aplicaţie, încă un program care merge în paralel cu cele pe care le avem şi care permite recalcularea în baza noii formule. Se va ţine cont de totalul punctelor asimilate. Estimările noastre sunt că din luna iunie deja vor începe să primească deciziile de recalculare. Nicio pensie nu va scădea, este prevăzut în lege”, a spus Simona Bucura Oprescu, potrivit News.ro.

 

 

Tronsonul 1 al Drumul Expres Craiova-Pitești ar putea fi gata în 6 luni

Luni, 18 Martie 2024 14:20

 

Înaintează lucrările la Drumul Expres Craiova-Pitești, fapt care ar putea conduce la finalizarea Tronsonului 1, între Craiova şi Robăneşti, în 6 luni de zile, adică mai devreme decât se anticipa. În prezent, se circulă pe o treime din acest Drum Expres, care are o lungime totală de 121 de kilometri.

”S-a dat startul asfaltării pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești! Muncitorii asocierii de constructori români și turci vor avea de așternut asfalt pe 7 km din acest tronson cuprins între Craiova și Robănești. Mobilizarea în șantier este bună, iar în paralel se efectuează lucrări la terasamente, taluzuri, poduri și pasaje. Dacă se menține actualul ritm de lucru, sunt șanse reale ca pe acest tronson (cu o lungime de 17,7 km) circulația să fie deschisă până la sfârșitul acestui an (2024), cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025)”, a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Program prelungit pentru plata impozitelor la Bradu

Miercuri, 13 Martie 2024 10:16

 

În zilele de joi ale acestei luni, programul de lucru al biroului de taxe și impozite de la Bradu a fost modificat. Pentru a oferi posibilitatea, tuturor, de a beneficia de reducerea de 10%.

Dan Stroe, primarul localității: ”Stimați brădeni, pentru a veni in sprijinul dumeavoastră, pe perioada lunii martie am prelungit programul de lucru al biroului Taxe și Impozite.

Astfel, în toate zilele de joi respectiv 14, 21 și 28 martie 2024, casieriile biroului Taxe și Impozite vor avea program de lucru prelungit până la orele 18.00, pentru toti cetățenii comunei Bradu care doresc să beneficieze de reducerea de 10% pentru plata integrală, a taxelor și impozitelor locale.”

 

 

Pagina 8 din 306

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea