Economic

Creșă nouă, în Găvana. Inaugurare în septembrie 2024

Luni, 11 Martie 2024 15:01

 

Creșa de lângă complexul ”Albina”, din Găvana, se ridică în fiecare zi! În septembrie 2024 vom avea cele 40 de locuri pentru copii, într-o clădire nouă, modernă, adaptată nevoilor micuților, exact cum și-au dorit părinții!

Finanțarea este obținută de la CNI prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social.

 

 

Aproximativ 700 de metri forați la tunelurile ,,Daniela” și ,,Alina”

Luni, 11 Martie 2024 14:55

 

Continuă lucrările de pe secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș a Autostrăzii Sibiu – Pitești. Constructorul austriac Porr a excavat 700 de metri din cele două galerii, Alina și Daniela, ale primului tunel veritabil de autostradă din România. De asemenea, s-a ajuns la un progres de 25,5% pe lotul 4, a transmis vineri, 8 martie CNAIR. T

„Săpăturile la tunel au ajuns la 414 m în galeria dreaptă și la 283 m în galeria stângă, fiind excavați până acum, din cele două galerii, aproximativ 110.000 mc. Forarea piloților a ajuns la un stadiu de 77%. Pentru terasamente au fost săpați peste 320.000 mc. În baza de producție au fost realizate primele 2 grinzi, urmând să înceapă și execuția de predale și alte elemente prefabricate necesare acestui proiect”, a transmis CNAIR, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! IMPORTANȚA PROCESULUI DE STERLIZARE

Miercuri, 06 Martie 2024 10:15

 

Una dintre responsabilitățile principale ale profesioniștilor din domeniul sănătății dentare este de a crea un mediu sigur și confortabil pentru pacienții lor.

Aceasta presupune curățarea și sterilizarea temeinică a tuturor tipurilor de instrumente dentare, de fiecare dată când acestea sunt utilizate pe un pacient.

Obținerea unei sterilizări adecvate este un proces meticulos și există mai mulți pași care trebuie urmați fără a rata niciun pas.

 

 

Ministrul Muncii: „Decalajele salariale dintre femei și bărbați sunt tot mai reduse”

Luni, 04 Martie 2024 15:53

 

Veşti bune! Chiar în prima zi de primăvară, ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunţat că decalajele salariale dintre femei și bărbați sunt tot mai reduse, iar femeile au acces din ce în ce mai mare în funcţii de conducere.

„Știu că nu este ușor pentru femei să fie în același timp salariate sau antreprenor, soții și mame. De aceea mi-am propus, ca ministru al Muncii și Solidarității Sociale, să sprijinim ocuparea femeilor în muncă, dar, în același timp, să promovăm o cultură a egalității de gen în mediul profesional, să eliminăm stereotipurile și să sprijinim măsurile prin care se asigură plata egală pentru muncă egală.

 

Vine austeritatea! Guvernul pregăteşte măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare

Luni, 04 Martie 2024 13:24

 

 

Guvernul ne pregăteşte o serie de măsuri prin care intenţionează să reducă cheltuielile bugetare. Asta nu sună bine deloc pentru că tot populaţia va avea de suferit. Deocamdată mai-marii nu ne dau detalii, de greul urmează.

„Am avut o discuţie cu premierul şi cu ministrul Finanţelor. Sunt pregătite măsuri în acest sens. Ele trebuiau să fi fost finalizate ca analiză, doar că au fost câteva priorităţi care au generat această întârziere.

 

 

Pagina 10 din 306

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea