Economic

După ce a fost grav afectată de pesta porcină, Danbred intră în grupul Premium Porc

Luni, 21 Decembrie 2020 22:32

Fuziune pe piața fermelor de animale din România! Grupul de ferme DanBred, din comuna argeșeană Slobozia, a anunțat că va fuziona cu o firma românească, cu capital danez, Premium Porc. Anunțul a fost făcut chiar de managerul grupului, Ionel Chiriac, care a spus că s-a luat această decizie din cauza crizei generate atât de pesta porcină cât și pandemia de COVID-19.

 

Christophe Dridi, directorul Automobile Dacia: „Industria auto este o bijuterie pentru România”

Luni, 21 Decembrie 2020 22:26

Christophe Dridi, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia, a oferit recent câteva detalii despre rolul companiei în România.  Șeful Automobile Dacia a vorbit despre miza pe care România trebuie să și-o seteze pe termen lung. El dă exemplul Renault. Compania a investit, în ultimele două decenii, peste 3 miliarde de euro în România. Dridi susține că țara noastră încă poate atrage investiții pentru a reduce importurileRomânia are în continuare potenţial pentru a atrage noi investiţii în industria auto, dar în special când vine vorba de componente. „Sunt multe investiţii atrase în România.

Pesedistul Robert Tudorache a renunat la funcţia de preşedinte al C.A. al Nuclearelectrica cu doi ani înainte de expirarea mandatului

Luni, 21 Decembrie 2020 22:25

# În locul său va fi numit, probabil, un liberal

Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica, singurul producător de energie nucleară din România, a convocat acţionarii pe 27 ianuarie, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind revocarea lui Iulian-Robert Tudorache din funcţia de membru al CA, ca urmare a renunţării la mandat, potrivit unui raport la bursă, conform Ziarului Financiar.
Iulian-Robert Tudorache a fost pentru prima oară ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Nuclearelectrica în mai 2017, pentru patru luni, în locul Danielei Lulache care nu fusese reconfirmată la conducerea Consiliului. Ulterior, în octombrie 2018, acesta a primit patru ani în funcţia de preşedinte al CA.

 

 

Britanicii de la TOP GEAR laudă noul model Dacia Sandero

Luni, 21 Decembrie 2020 22:05

# Aceștia arată că ” Mașina este îmbunătățită complet, iar prețul este la jumătate față de cel al competitorilor”

În cadrul celebrei emisiuni TOP GEAR, Sandero, noul model produs și livrat de Uzinele Dacia de la Mioveni, este lăudat și chiar notat foarte bine.
„Simplă, spațioasă, motorizarea nu este făcută cu jumătați de măsură, iar acum vine cu ceva rafinament în plus”, așa descriu cei de la Top Gear noul model Dacia Sandero, disponibil în Marea Britanie.

Hotel, parc de distracții și păstrăvărie de sute de mii de euro - de vânzare în Argeș

Miercuri, 16 Decembrie 2020 08:44

# 5,4 milioane de euro - terenul cu cel mai mare preț de vânzare din județ # Ferme de porci - la vânzare, în Slobozia și Ștefan cel Mare

În plină pandemie de COVID, în județul Argeș sunt scoase la vânzare bunuri importante, cu valori de peste 400.000 de euro. Vorbim de ferme piscicole, hoteluri, parcuri de distracții, hale, terenuri în zona Vidraru sau Molivișu etc. Pesta porcină și apoi criza sanitară au făcut ca oamenii de afaceri argeșeni să renunțe și la fermele de porci. Site-urile de vânzări sunt pline de anunţuri prin care proprietarii sau lichidatorii judiciari, după caz, scot la mezat bunuri valoroase. În cele ce urmează, vă oferim câteva exemple.

 

Pagina 133 din 306

«ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea