Economic

Comandă de 250 de Dustere militare pentru Uzinele Dacia, de la Ministerul Apărării

Luni, 09 Noiembrie 2020 22:21

Ministrul apărării naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat, joi, că MApN va achiziţiona, până la finalul anului, aproximativ 250 de vehicule Duster, varianta militară, pentru suma de 32 milioane de lei. Nicolae Ciucă a făcut anunţul în timpul bilanţului la un an de la preluarea mandatului, conform monitorulapararii.ro Dacia în variante militare, cu mitralieră comandată şi Pick-up, au fost prezentate prima dată la parada militară din 2013. Proiectul a fost dezvoltat de Uzina din Piteşti, în colaborare cu Departamentul pentru Armamente al MApN. Ciucă a mai precizat că MApN a ajutat economia naţională, în acest an, cu aproape 4 miliarde de lei. Cei mai mulţi bani dintre aceştia, 2,3 miliarde lei, au fost cheltuiţi pe echipamente, materiale şi lucrări de infrastructură.

 

 

Au fost prelungite înscrierile în Programul „Rabla”

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:36

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat a că au fost prelungite până pe 20 noiembrie 2020 sesiunile de depunere a dosarelor în cadrul Programelor “Rabla Clasic” şi “Rabla Plus”. Ca noutate, în cadrul Programului “Rabla Plus”, a fost introdusă eligibilitatea autovehiculelor înmatriculate pentru prima dată cu cel mult şase luni în urmă, faţă de data vânzării şi care nu depăşesc 6.000 de km, inclusiv autovehicule care au fost utilizate pentru activităţi de drive-test sau demo.

Modelul electric Dacia va fi produs în China

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:18

# Dacia Spring va fi, probabil, cea mai accesibilă mașină electrică din Europa

România nu va produce primul model electric al mărcii Dacia. Volumele de vânzări vor determina dacă în viitor Dacia Spring ar putea sau nu să fie produsă în România sau în Maroc, însă raţiunile de cost din spatele maşinilor electrice determină ca în prezent modelul să fie produsă în China, relatează Ziarul Financiar.

 

Au început lucrările de reabilitare la fostul „Panoramic” din Pitești

Luni, 26 Octombrie 2020 23:47

De săptămâna trecută a fost din nou agitație la Casa Universitarilor, fostul „Panoramic”. Nu au fost văzuți oameni ai străzii, veniți pentru a se adăposti, ci din contră mai multe echipe de muncitori. Zgomotul produs de utilajele de pe șantier a fost dovada vie că s-a muncit cu spor, în fiecare zi, dis de dimineață.
Aflată la câteva sute de metri de centrul Piteștiului, clădirea de 823,33 mp, din str.

Industria auto renaște la Câmpulung, dar nu la ARO

Luni, 26 Octombrie 2020 23:39

# O firmă musceleană pune caroserie de pick-up pe modelul Duster

Iată că la Câmpulung se mișcă ceva, din fericire. Din păcate nu se mișcă la ARO, firmă ce a asigurat, odată, multe locuri de muncă pentru musceleni. Tot e bine, e un început!

 

Pagina 136 din 306

«ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea