Programul Centrului de Cultură „Brătianu” în cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, ediţia a VIII- a, 10- 30 august 2014

Centrul de Cultură „Brătianu” doreşte să amintească publicului larg evenimentele ce se vor desfăşura la Vila Florica din Ştefăneşti pe toată perioada manifestărilor dedicate Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, Ediţia a VIII-a, din perioada 10- 30 august 2014.De asemenea, dorim să reamintim tuturor faptul că, începând de la 14 iulie și până la 22 august, copiii între 5 și 18 ani sunt așteptați la Atelierul de creaţie al Centrului de Cultură „Brătianu”, unde timpul înseamnă altceva decât computer, tabletă și televizor. Taberele propuse dau frâu liber imaginației și creativității: pictură pe sticlă, desenat, croit, realizare de obiecte de artizanat, de obiecte handmade, atelier de şah, unde se dezvoltă logica, dar şi răbdarea.
Ne propunem ca prin activitățile pentru copii din timpul vacanței de vară să contribuim la dezvoltarea acestora, la apropierea lor de lucrurile simple şi frumoase.

Ateliere:
1) Tabăra de pictură- icoane pe sticlă- în perioada 14 - 25 iulie 2014
2) Tabăra de dezvoltare a lucrului manual la copii-  în perioada 28 iulie - 1 august 2014
3) Tabăra de şah- în perioada  11- 15 august 2014
4) Tabăra de obiecte de artizanat- în perioada 11- 22 august 2014
Pe lângă aceste tabere, anul acesta se va organiza în data de 28- 29 august prima ediţie a Crosului de la Florica, o competiţie sportivă ce sperăm să devină un obicei.
Pentru detalii şi înscrieri la ateliere, dar şi la cros, vă aşteptăm între orele 9.00- 16.00 să sunaţi la 0248/ 266 703; nu se percepe taxă de participare la activităţile propuse.
Urmăriţi  în perioada următoare  şi site- ul nostru-  www.culturabratianu.ro, dar şi postările de pe www.facebook.com/ Centrul de Cultura Bratianu pentru alte informaţii.
Vă aşteptăm!

CLICK AICI PENTRU VIZUALIZAREA PROGRAMULUI.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea