A fost aprobat studiul de fezabilitate al noului spital de la Pitești

Joia trecută, Consiliul Local Piteşti a aprobat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Municipal Piteşti, un proiect ȋn valoare de 567.583.676,49 lei, finanţat prin PNRR.

„Investiția vizează realizarea unei unități spitalicești cu o capacitate de 240 paturi, cu secții diverse și ambulatoriu integrat: psihiatrie, boli infecțioase adulți și copii, oftalmologie, recuperare cu paturi de neurologie si ortopedie, dializă, reumatologie, endocrinologie, analize medicale, laborator anatomie patologică, imagistică și RX, farmacie și cameră de gardă. Valoarea estimată, conform devizului general privind cheltuielile necesare realizării investiției, este de 476.961.072,68 lei fără T.V.A., respectiv 567.583.676,49 lei cu TVA, aferent obiectivului de investiții „Spital Pitești” - a spus primarul Cristian Gentea la conferința de presă.

„Va fi un parteneriat între primărie, Spitalul Județean și CJ Argeș și va fi finanțat prin PNRR.”, a completat viceprimarul Gelu Tofan. Proiectul spitalului va merge în paralel cu cel al drumului expres Pitești-Mioveni, în care sunt prevăzute și două noi poduri peste Argeș, dar și o parcare generoasă, fix în apropierea viitoarei unități medicale.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea