Alina Gorghiu recunoaște că Primăria Pitești face treabă bună

 

Supărare mare și critică și mai mare că nu mai sunt narcise la Negrași. S-a dus Alina Gorghiu acolo să constate. Așa e, nu zice nimeni că nu e așa. Narcisele care înfloreau întotdeauna în mai, anul acesta s-au grăbit să înflorească în aprilie. Ca niciodată. Însă clima este ca niciodată, dar doamna Gorghiu e minisru la Justiție, nu la Mediu. Și a făcut doamna un live ca să povestească asta. Lângă un strat frumos de panseluțe, la Pitești.

 

”Ce să vezi?... Nici un picior de narcisă. Am venit în Pitești, să vedem panseluțele de Pitești și, bineînțeles, semafoarele, dar asta într-un alt episod” - Alina Gorghiu. Și tot a dat doamna ministru, pe Facebook, că e jale, că nu au fost narcise. Mai avea să spună că, dacă primarul ar fi fost penelist, ar fi comandat încălzirii globale să se ducă în altă parte, ca să înflorească narcisele la timp.

 

Doamna Gorghiu își încheie tirada cu: ”Asta e, vedem panseluța la Pitești” – dovada faptului că apreciază, până la urmă, ceea ce faci, aici administrația locală. Într-adevăr, în live-ul făcut, se vede preocuparea adminsitrației locale Pitești: totul e frumos, cu flori, cu gazon, curățenie. Vedeți? Așa fac reclamă, peneliștii de frunte, PSD-ului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea