Coteț țopăie, fără elan, prin televiziunile naționale

 

Mihai Coteț a simțit că este un om politic prea mare pentru televiziunile și presa locală, așa încât a atacat, cu pieptul înainte, o televiziune națională.

La Realitatea TV, Coteț a reușit să convingă, din nou, că nu prea știe ce spune. Emisiunea a fost presărată cu mai multe momente funny. Realizatoarea, Anca Alexandrescu, la un moment dat, l-a întrebat ce îl recomandă pentru această... POZIȚIE. Nici o problemă, domnul Coteț a explicat ce îl recomandă: ”... cred că pot reprezenta politicianul diferit de ceea ce a fost până acum...”

 

Ok, în regulă. Doar că realizatoarea mai întreabă: ”Adică sperați că vor vota omul, nu neapărat partidul?” Mihai Coteț: ”Este important să le arătăm oamenilor și cetățenilor (adică tot oamenilor, n.r.) că trebuie să te uiți în CV-ul celui care candidează. Trebuie să scoți partidul din CV, să-l scuturi bine și să vezi ce rămâne!”

 

Păi, domnu Coteț, dacă e să ne luăm după CV, pe actualul primar, Cristian Gentea, nu-l bate nimeni. Poate să vă adunați cu toții, la partid, să reușiți un CV comun, ceva mai acătării... A, am uitat, din CV-ul candidatului trebuie să scuturi partidul, așa ați gândit. Doar că, la PNL Argeș, dacă scuturi partidul din CV nu prea mai rămâne mare lucru... Încă ceva: dacă scuturați partidul din CV, la alegerile din 9 iunie obțineți o cifră, nu un număr. Sau o simplă poziție, vorba doamnei de la TV...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea