Spaţiul de deţinere de la Miceşti al Penitenciarului Mioveni este aproape gata

 

În curând se vor încheia lucrările la spaţiile de deţinere ale Penitenciarului Mioveni din comuna Miceşti. Noua clădire va servi ca centru de comandă în administrarea terenurilor care vor fi cultivate de persoanele private de libertate. Practic, aici vor fi găzduiţi deţinuţii care au drept de muncă.

“Suntem la șantierul din Micești.

La 7 luni de la începutul acestui proiect, când în acest loc se găseau doar grajdurile pentru animalele noastre, suntem acum pe punctul de a finaliza construcția penitenciarului. conform standardelor europene.

 

În aceste 7 luni, timpul poate părea lung sau scurt, dar am reușit să ridicăm 7 clădiri.

 

Ne mai rămâne doar să terminăm gardul împrejmuitor, să amenajăm aleile, să turnăm beton în curți și să ocupăm aceste spații cu polițiști de penitenciare, sperând să avem cât mai puțini infractori.

Cele 22 de hectare de teren pe care le deținem așteaptă să fie integral cultivate, pentru reintegrarea celor condamnați și pentru a fi exploatate în scopul hrănirii.

Noua clădire va servi ca centru de comandă în administrarea acestor terenuri, iar personalul va avea un rol important în această activitate.

Pas cu pas, am învățat că succesul se obține în echipă, cu sacrificiu și pasiune.

Am înțeles că fiecare pas înregistrat contează și că fiecare pas făcut aduce îmbunătățiri semnificative în viața și munca noastră.

Continuăm munca fără să ne oprim, împingând totul cu un pas mai în față.”, a notat Penitenciarul Mioveni, pe pagina de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea