Oferta pentru 1.141 de locuri de muncă la Pitești

 

# Vineri s-a desfășurat o nouă ediție, la Pitești, a bursei locurilor de muncă

Vineri, în Parcul Ștrand, s-a desfășurat o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă. Au fost oferite penste 1000 de locuri de muncă, dintre care 77 pentru absolvenții de studii superioare.

Cristian Gentea, primar: ”Mă bucur de primirea unei vești foarte bune de la Directorul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, FlorineI lrinel Cotoșman: Argeșul și - în primul rând - Piteștiul sunt pe un trend pozitiv în privința scăderii șomajului și a raportului ofertă - cerere pe piața muncii!

 

Faptul că dumnealui și ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, au ales, din 72 de localități din țară, unde se desfășoară simultan Bursa Generală a Locurilor de Muncă, să vină la deschidere la Pitești, este un mesaj mai mult decât pozitiv - orașul nostru se dezvoltă peste media pe țară!

 

Asta înseamnă politici naționale adecvate și relație permanentă a administrației locale cu mediul de afaceri!

În ultimii ani, am susținut angajatorii prin toate pârghiile legislative și operaționale, dar și prin investiții și evenimente care să creeze locuri de muncă plătite bine, pe măsura pregătirii solicitanților.

Am cunoscut astăzi (vineri, n.r.), alături de președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă, oferta celor 45 de angajatori: 1141 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 77 de posturi sunt pentru studii superioare (profesia de inginer este cea mai ofertată)!

Repet, este important că Piteștiul este unul dintre orașele României în care avem potențial – o piață a muncii cu grad de ocupare în continuă creștere!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea