Nereguli la Referendumul pentru suspendarea lui Traian Băsescu

Luni, 30 Iulie 2012 14:17

# La Rucăr, într-o secţie de votare, peste 150 bucureşteni au votat pe liste speciale # La Miroşi se vinde alcool la mai puţin de 100 metri de secţia de votare. În comuna Cetăţeni, viceprimarul comunei, Antonela Enache, a făcut o sesizare la 112. Un angajat din primărie transporta oameni la vot cu microbuzul instituției. Primarul - deşi în momentul în care am stat de vorbă cu domnia sa  şoferul dădea declaraţie la postul de Poliţie - ne-a declarat că nu a fost niciun incident în comuna pe

 

Delicatese culinare organice la Ciuleandra

Luni, 30 Iulie 2012 14:13

# Magazinul  de pe strada Victoriei, nr 33  îi aşteaptă pe gurmanzi cu produse obţinute din cele mai alese ingrediente româneşti. De vineri şi-a deschis porţile, la Piteşti, Ciuleandra, un magazin cu delicatese organice preparate după reţete tradiţionale. Magiunul de Topoloveni, produsele din peşte Doripesco, berea de ghimbir şi vinurile din crama Gîrboiu sunt doar câteva dintre tentaţiile ce merită degustate.

Nici Nicolescu nu speră la targetul lui Dragnea

Luni, 23 Iulie 2012 13:47

# În cele mai optimiste calcule ale  PSD Argeş, prezența la referendum va fi de 50-55%  # Miting local cu 4 zile înainte de alegeri. Într-un judeţ “roşu”, social-democraţii abia dacă mizează pe o participare la referendum egală cu cea de la locale. Pe de altă parte,  PSD-işii sunt îngrijoraţi vizavi de o potenţială strategie a PDL de a ţine alegătorii departe de secţiile de votare, dar minimizează sarcinile trasate pe linie de partid, de secretarul general Liviu Dragnea, de a-i momi pe români cu zâne, clovni, baloane şi biciclete.

 

Cu clowni, baloane, zâne sau taloane „plăteşte” PSD-ul pentru demiterea lui Traian Băsescu?

Luni, 23 Iulie 2012 13:42

# Secretar General al PSD: ”Vă recomandăm ca premiile oferite să nu fie mari ca valoare, dar în număr cât mai mare”. # Organizarea în apropierea unor secţii de votare a unor spectacole sau locuri de joacă (evenimente cu clowni, baloane, zâne, biciclete etc.) pentru copiii ai căror însoţitori fac dovada participării la vot. Strategia de campanie a PSD-ului pentru referendumul din 29 iulie este bazată pe organizare de tombole cu premii, zâne şi clowni, iar

Bebe Ivan şi Bebe Toma, la judecată pentru pârtia de schi

Luni, 23 Iulie 2012 13:37

Primarul Bebe Ivan, abia întors în fotoliul de primar al comunei Băbana, a început noul mandat cu o chemare în judecată a contracandidatului său pentru funcţia de primar, Bebe Toma, dar şi cu o plângere penală împotriva acestuia. Terenul pe care Bebe Toma a făcut pârtia de schi este motivul procesului.

 

Piaţa Smârdan, un fâs... la standarde occidentale

Luni, 23 Iulie 2012 13:32

# O investiţie de sute de miliarde trebuie amortizată de comerțul cu papuci şi chiloţi. Mastodontul construit în Smârdan a adus în plus pieţei care înainte de 2006 avea (spre deosebire de actuala construcţie) şi vad comercial, două  etaje inutile. La primul nivel s-au încumetat să închirieze spaţii doar câţiva comercianţi de lenjerie intimă şi încălţăminte care-şi vând marfa alături de un stand cu de toate.  La etajul 2, unde doar şobolanii se mai aventurează, fluieră vântul!

Casa Pelerinul îşi schimbă profilul

Luni, 23 Iulie 2012 13:18

# Stop joc la cârciuma Arhiepicopiei. Unitatea de alimentaţie publică şi turism a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului  intră în renovare. După ce necuratul şi-a tot băgat controalele prin afacerile feţelor bisericeşti, Casa Pelerinul îşi schimbă, acum, profilul! Cinstitele sutane par să lase, spăşite, calculele contabile pentru cele duhovnivniceşti,  dacă nu le-o fi încolţit în minte vreo altă afacere mai profitabilă.

 

Hotelurile Piteștiului sunt de vânzare

Luni, 23 Iulie 2012 13:09

# Criza economică lovește din plin un sector altădată prosper. Toamna este pe cale să vină și, odată cu ea, au început să se numere… hotelurile de vânzare. Afaceri care altădată produceau bani mulți sunt oferite celor cu buzunarele încă neafectate de anii săraci care trec peste economie. Cornul Vânătorului, Ice Club Hotel, Muntenia, Carmen – sunt numai câteva din numele cunoscute de locații pe care este deja pus anunțul ”DE VÂNZARE”

Vicele Ionică în conflict cu primarul de la Bradu: "N-ai cu cine discuta"

Luni, 23 Iulie 2012 13:05

# Frătică l-a ironizat pe vicele de Pitești când s-a pus problema zonei metropolitane: ”Nu mă lasă Emil Boc”... Viceprimarul Piteștiului, Cornel Ionică, are mari speranțe de la zona metropolitană a orașului. El crede că aceasta va ajuta mult localitățile limitrofe. Ionică este însă nemulțumit că nu toate comunele din jurul Piteștiului vor să intre în zona metropolitană. Mai precis, este vorba despre Bradu, al cărei primar, Florin Frătică, i-ar fi explicat edilului piteștean "că nu-l lasă Emil Boc", (fostul

 

"Suntem neputincioși..."

Luni, 23 Iulie 2012 13:01

# Constantin Nicolescu se plânge că nu-i poate schimba pe directorii pedeliști. În plină campanie de referendum, pesediștii argeșeni au timp să se gândească și la schimbările pe care și le doresc în administrație. Astfel, președintele PSD Argeș, Constantin Nicolescu, a reamintit că "Toate instituțiile care au avut șefi ai PDL au făcut abuzuri, și la control, și la activitățile lor, au angajat oameni neprofesioniști, care au diminuat capacitatea de acțiune a instituțiilor respective".

Averile parlamentarilor de Argeş, la început şi la final de mandat (II)

Luni, 23 Iulie 2012 12:55

Constantin Tămagă. În declaraţia senatorului Tămagă dispar apartamente, dar apar utilaje luate pe credit... dar fără credite
La început de mandat acesta avea trei terenuri agricole, cu suprafaţa totală de 325.000 mp, două terenuri forestiere, cu suprafaţă totală de 41.000 mp şi un teren intravilan de 2000 mp. Şi la capitolul case stătea bine senatorul Tămagă, acesta având trei locuinţe, două apartamente cumpărate, unul în Bucureşti şi altul în Piteşti, şi o casă la Mozăceni, primită moştenire.

 

Un Raport al Curții de Conturi demolează activitatea Primăriei Merișani

Luni, 16 Iulie 2012 14:04

# Aproape șapte tone de motorină ”arse” în 2011 de mașinile instituției, consum echivalent cu al Prefecturii Argeș. Lucrări de construcții fictive, fără contract, însă... achitate. Odată cu schimbarea conducătorilor a numeroase localități din județ, încep să iasă la iveală nereguli și chiar furturi grosolane ”comise” de foștii edili. Acte ascunse, lucrări de construcții executate numai pe jumătate sau de-a dreptul fictive, plăți făcute pentru nimic, împroprietăriri abuzive. Este și cazul Primăriei Merișani unde, din trei sectoare controlate recent au rezultat, la fiecare în parte, încălcări ale legii.

Averile deputaţilor de Argeş, la început şi la final de mandat (I)

Luni, 16 Iulie 2012 13:56

# Ion Burnei A început mandatul de deputat cu 5 case de locuit # Sorin Buta începe mandatul de deputat cu un Matiz şi un Hyundai şi vinde un Cielo. Hyundaiul îl donează în 2010. În 2012... îl vinde. # Filip Georgescu a sărăcit în ultimul mandat de deputat.

Ion Burnei

A început mandatul de deputat cu 5 case de locuit, 2 spaţii comerciale şi un apartament, şi a terminat cu 3 case de locuit şi două spaţii comerciale. Apartamentul şi cele două case nu apar ca fiind înstrăinate în niciuna din declaraţiile de avere din anii 2008-2012

 

De ce se teme USL-ul?

Luni, 16 Iulie 2012 13:53

# Deputatul PSD de Argeş Radu Vasilică e convins că românii îl vor asculta pe Băsescu şi nu vor ieşi la vot. Faptul că, pentru a fi valabil, referendumul pentru demiterea preşedintelui are nevoie de un cvorum de jumătate plus unu din numărul alegătorilor, le dă fiori USL-iştilor  cărora neprezentarea la urne le va fi fatală. Vizavi de efectele pe care situaţia politică din România le va avea asupra aderării ţării noastre la spaţiul Schengen, USL-iştii argeşeni nu prea reuşesc să se pună de acord. Radu Vasilică  preconizează o amânare, după ce, în urmă cu o săptămână, Connstantin Nicolescu spunea că nu vor exista astfel de consecinţe.

“Demisie strategică” la liceul rușinii din Ștefănești

Luni, 16 Iulie 2012 13:50

# Conducerea ISJ Argeș spune că directorul Grupului Şcolar Ştefăneşti fuge de răspunderea pentru rezultatele catastrofale de la BAC. După doi ani în care niciun elev al Grupului Şcolar Industrial  Ştefăneşti nu a reușit să ia Bacalaureatul, anul acesta unitatea a înregistrat o  “performanță”: 2,85% grad de promovare. Inspectorul general al ISJ Argeș, Florin Gardin, spune că încă de anul trecut conducerea acestei unități trebuia înlocuită și că împotriva Nicoletei Dinescu, directorul demisionar al unității, vor fi luate unele măsuri.

 

Mega-dosarul de evaziune fiscală în care este implicat Sorin Blejnar are legătură la Pitești

Luni, 16 Iulie 2012 13:44

# Șeful întregii rețele infracționale a dat și aici un tun la bugetul statului, prejudiciul fiind de peste un milion de euro. S-a vorbit mult, în ultimele zile, despre rețeaua Blejnar-Marta-Nemeș - grupare care, potrivit procurorilor anticorupție, ar fi găurit bugetul statului cu zeci de milioane de euro. Prejudiciul este greu de stabilit, în suveica infracțională fiind angrenate câteva zeci de firme din care – iată – câteva cu rază de acțiune în județul Argeș.

Închirierea parcărilor din Pitești, un proiect sortit eşecului

Luni, 16 Iulie 2012 13:35

# Regulamentul de închiriere, prezentat ca o soluţie la rezolvarea problemei locurilor de parcare este contestat până şi de asociaţiile de proprietari. Amânat de mai multe ori din cauza polemicilor iscate pe marginea sa, proiectul privind închirierea locurilor de parcare, deşi gândit după un model care în câteva oraşe funcţionează, nu-şi găseşte aplicabilitate la Piteşti. De ce? Pentru că, la noi, numărul locurilor de parcare este cu mult mai mic decât necesarul. Autorităţile locale îl văd totuşi ca o soluţie în buna gestionare a locurilor de parcare şi sunt hotărâte să treacă la implementarea lui.

 

Schimbările Guvernului Ponta în instituţiile publice din judeţ

Luni, 09 Iulie 2012 14:00

# Iată noii directori ai USL puşi în conducerile instituţiilor publice. O dată cu schimbarea Guvernului MRU, noul Guvern Ponta, nici bine instalat, a decis imediat schimbarea șefilor de instituții publice din județe. Argeşul aştepta nerăbdător să scape de "junghiul" din coastă al conducerii portocalii. Argeşul care este condus de mai bine de 20 de ani de PSD, "şefii PDL-işti" erau tot ce încurca conducerea judeţului, incomodând întotdeauna "acţiunile" PSD-iste, pardon USL-iste ale judeţului.

Dragoş Dinculescu se mai vrea o dată General

Luni, 09 Iulie 2012 13:54

Vă mai amintiţi de Inspectorul General de la Inspectorarul Şcolar Argeş, Dragoş Dinculescu? E băieţaşul acela care a venit General în locul lui Gabriel Bratu, susţinut de PDL. Nu vă aminiţi încă? Nu e o problemă, că puţini şi-l amintesc, dar nu că ar fi făcut ceva memorabil la ISJ. Cei care şi-l amintesc, şi-l amintesc ca „Generalul Metaforă”.

 

Constantin Nicolescu: ”Lucrurile (murdare) trebuie spălate acasă ”

Luni, 09 Iulie 2012 13:51

# Copreşedintele USL consideră că referendumul pentru demiterea preşedintelui şi scandalul CCR nu trebuie tranşate de Comisia Europeană. În opinia lui Constantin Nicolescu,  îngrijorările  internaţionale legate de situaţia politică actuală din România nu sunt fondate şi este convins că nu va fi instituită nicio  suspendare a dreptului de vot al României, aşa cum s-a cerut în scrisoarea adresată Comisiei Europene.  Şi senatorul PSD de Argeş, Constantin Tămagă, încearcă  să spulbere îndoielile  cu privire la modul în care a fost acaparată puterea de către noul Guvern.

Prodănel contestă incompatibilitatea invocată de ANI

Luni, 09 Iulie 2012 13:46

# Consilierul local spune că se va adresa Curţii de Apel, iar în cazul în care nu va avea câştig de cauză îşi va da demisia din Consiliul Local. Luna trecută, Agenţia Naţională de Integritate i-a declarat  în incompatibilaitate pe doi dintre consilierii locali ai municipiului Piteşti,  Iulian Corbu şi Adrian Mihai Prodănel. Dacă fostul consilier Iulian Corbu nu comentează decizia ANI, Adrian Prodănel, care a prins un nou mandat în CL Piteşti, spune că se va adresa instanţei pentru clarificarea problemei.

 

Pagina 465 din 492

«ÎnceputAnterior461462463464465466467468469470UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea