Ponta, Nicolescu şi Drăghici în raliu spre… nicăieri

# Tripleta Victor Ponta-Constantin Nicolescu-Mircea Drăghici a gonit spre Curtea de Argeş pentru a se întâlni cu câţiva susţinători # Niciun primar din colegiul Curtea de Argeş nu a venit la întâlnirea cu Ponta. Victor Ponta a vrut să-i dea o mână de ajutor prietenului şi colegului de raliu, deputatului Mircea Drăghici. Se pare că Mircea Drăghici s-a văitat de multe ori la Victor Ponta cum că Lăzăroiu îi face zile amare pe colegiul Curtea de Argeş. După ce Lăzăroiu a fost amintit de Ponta şi în conferinţa de presă pe care a susţinut-o la PSD, cum că ar bloca licitaţia de la Curtea de Argeş, Ponta s-a deplasat special pe colegiul lui Mircea Drăghici, pentru a pune lucrurile la punct. Aici a avut parte de o surpriză neplăcută. Ditamai preşedintele de partid a fost întâmpinat de câteva zeci de oameni, din care mai mult de jumătate erau veniţi de la Piteşti.

Drumul Piteşti-Curtea de Argeş parcurs în timp record

Vizită mare în oraşul Basarabilor. Victor Ponta, preşedintele PSD, a coborât din Mercedesul care a trecut cu peste 100 km la oră prin toate comunele din drumul spre Curtea de Argeş. Şoferul  care a condus merţanul în care erau Ponta şi Nicolescu, nu s-a gândit nicio secundă la domnul Nicolescu, care a suferit o operaţie pe cord şi pe deasupra nu este total recuperat, parcurgând drumul de la Piteşti la Curtea de Argeş într-un timp record chiar şi pentru un şofer de raliu. Se pare că asta a fost pedeapsa administrată de Ponta domnului Nicolescu, pentru faptul că şi-a permis să spună de faţă cu mulţimea, la Fabrica de Magiun de la Topoloveni, că mulţumeşte din suflet conducerii fabricii pentru faptul că a invitat liderii politici, că aşa îl mai vedem şi noi pe Ponta prin judeţ.

Niciun primar din colegiul Curtea de Argeş nu a venit la întâlnirea cu Ponta

Pe scările primăriei aşteptau circa 30 de persoane sosirea lui Ponta. Organizatorul, Mircea Drăghici, a fost tare şocat când a văzut că niciun primar nu a ajuns la acestă întâlnire. Deşi se aşteptau la multă lume, în sala mare a primăriei nu erau ocupate decât câteva rânduri de scaune. Discuţiile aprinse au încins destul de tare spiritele şi s-a decis să se meargă la un suc, pe o terasă care a fost rezervată cu o zi înainte de marea vizită. La terasa cu pricina, o terasă frumoasă de pe buevardul din centrul oraşului, s-a ajuns pe jos, încercându-se o baie de mulţime, nereuşită şi asta din câte vedeţi în poze. Alaiul care era condus de Ponta, Nicolescu şi Drăghici, nu a reuşit să oprească decât trei persoane, deşi drumul străbătut până la terasa cu pricina era de câteva sute de metri şi ora era una de vârf, adică aproape cinci după amiază.

Chelneriţa: „Nici mult nu au consumat, nici şpagă nu prea au lăsat!”

La terasa respectivă s-a făcut o rezervare din timp, de către organizatori, adică pesediştii lui Drăghici. În prima zi, rezervarea a fost făcută pentru toată terasa, întrucât nu se cuvine ca ditamai preşedintele de partid să stea la înghesuială cu toată lumea. S-a revenit cu telefon a doua zi de dimineaţă, adică în ziua vizitei şi s-au anunţat doar 40 de persoane, iar la prânz, un alt telefon a mai micşorat rezervarea ajungând la 30. Situaţia de fapt, a fost ca în zicala cu cei patru arhangheli, care erau doar trei, Luca şi Matei. Aşa şi la rezervarea lui Drăghici, au ajuns doar douăzeci de persoane. „S-a consumat de vreo 300 de lei. Au luat doar băuturi, mai mult răcoritoare şi două pizza. Nici mult nu au consumat, dar nici şpagă nu au prea lăsat”, a concluzionat fata care i-a servit.
Deşi părea că tensiunile din sală ar fi dispărut, primarul Diaconu a avut o discuţie mai aprinsă cu Victor Ponta, care nu s-a încheiat foarte bine ţinând cont de feţele care le aveau înainte de plecare.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea