Lucrețiu Tudor, șeful Finanţelor Argeş, a plecat din fruntea instituţiei

De vineri, 6 decembrie, numirea lui Lucrețiu Tudor, în funcția de şef al Administrației AJFP Argeș a expirat. Cu această ocazie, acesta a decis să își depună mandatul.
„Valabilitatea Ordinului 1744/2019 al președintelui ANAF privind numirea mea în funcția de Sef Administrație al AJFP Argeș a încetat și am acționat în acest sens, depunându-mi mandatul în fața colegilor în cursul dimineții.

Consider că am deținut o funcție stabilită pe linie politică și că trebuie - în consecință - să fac loc oamenilor pe care îi dorește și pe care îi va desemna actuala coaliție de guvernare. Șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice este reprezentantul ministrului de Finanțe în teritoriu și trebuie să aplice politicile fiscale ale guvernului său, așa cum eu am fost reprezentantul Partidului Social Democrat, partid care m-a susținut și al cărui membru sunt”, a precizat Lucrețiu Tudor.
Fostul șef al AJFP Argeș a mulțumit colegilor pentru susținerea de care a avut parte. „Am fost onorat să dețin în ultimii doi ani această poziție și să lucrez alături de colegii de la care mi-am luat astăzi rămas-bun.

Ca și domniile lor, cu peste un deceniu experiență în domeniu, eu mă consider un om de finanțe și un fiscalist, iar pentru toate pozițiile pe care le-am dobândit în ultimii 12 ani am susținut concursuri naționale care mi-au permis să acumulez experiență, încredere în forțele proprii și o viziune cât mai completă asupra sistemului fiscal. În poziția deținuta, m-am străduit să acționez permanent în spiritul principiilor care guvernează funcția publică. (...) În ceea ce ii privește pe colegii mei, am încredere că vor demonstra în continuare același profesionalism și aceeași eficiență care au guvernat colaborarea noastră. Le-am explicat și domniilor lor că singurul asumat politic la nivelul acestei instituții am fost eu și că ei sunt profesioniștii - căliți în ani de muncă, experiență și concursuri - care stau și vor sta mereu fundament pentru orice tip de management și orice tip de manager. Am fost onorat să lucrez în fruntea lor, așa cum am fost onorat în egală măsură de încrederea pe care PSD Pitești și mai ales președintele Cristian Gentea au avut-o într-un manager tânăr atunci când m-au girat și m-au susținut necondiționat pentru această poziție”, a mai adăugat acesta.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea