Să mai și râdem, ca să nu plângem. Președintele PNL Moșoaia a luat nadă la magazinul de unelte pescărești

# Acesta a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice # Liberalul a solicitat și Salvarea, pentru o rană aproape inexistentă

Șeful  PNL Moșoaia, respectiv șeful PMP din aceeași localitate , au avut divergențe terminate, așa cum s-a mai scris, cu sancționarea celor doi de către polițiștii de la IPJ Argeș, cu câte 400 de lei. După ședința de Consiliu Local, câțiva liberali locali au mers la un magazin din Trivale , unde lucra soția politicianului advers. Magazin de unelte de pescuit, accesorii de specialitate și nade.
Cearta ar fi pornit după ce consilierul local PNL i-ar fi reproșat colegului lui de la PMP că răspândește zvonuri false și minciuni legate de activitatea organizației PNL. Între cei doi au apărut gesturi ceva mai bruște, finalizate cu decesul telefonului mobil al penelistului. Gazda a sunat la 112, reclamând prezența liberalilor acolo. Mihai Alexandru Lucian a sunat și el, de pe telefonul unei colege de partid. Culmea, acesta a solicitat și îngrijiri medicale, acuzând că a fost lovit de șeful PMP. La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu asistent medical. ”Victima” prezenta o rană minoră în zona unei sprâncene. Nu a fost nevoie de o deplasare la spital, însă ambii combatanți au mers la poliție, pentru a semna procesul verbal.
Mihai Lucian Alexandru: „Eu o să vă spun ce s-a întâmplat, dar dumneavoastră, ca de obicei, o să scrieți altceva… Vreți să vă mai declar, sau o să scrieți, oricum… în trecut, m-au mai sunat colegi, însă au redat din pagini de facebook fictive… o să scrieți ce vreți.  Eu am chemat ambulanța… nu se mai oprea sângerarea…”
Mihai Alexandru Lucian a mai povestit de o ”ploaie de lovituri”. Culmea, șeful PNL Moșoaia a apărut, la numai câteva zile, live, pe facebook, fără nici o urmă de rană. Ori s-a vindecat mai repede ca Făt Frumos, ori a mințit mai abitir ca baronul Munchhausen. Cert este că, în timp ce oameni cu adevărat în dificultate medicală așteptau salvarea, aceasta era blocată în vindecarea liberalismului sătesc, ce a primit nadă, la Moșoaia.
Liberalul a mai declarat că nu a plătit amenda primită, pe care a și contestat-o. ”Există și plângere penală, făcută ulterior. Am fost la Urgențe, pentru că erau dureri destul de mari, însă asta este o altă discuție, nu vreau să mă victimizez în nici un fel…”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea