Angajări din sursă externă, la Poliția Argeș

Dintre cele 11 posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, unul este pentru ofițer specialist I la Serviciul Criminalistic, Identificări Judiciare, linia de muncă - detecția comportamentului simulat, iar 10 sunt pentru agenți de poliție – ajutori șef post din specialitatea ordine publică, în mediul rural. Posturile vacante, de ajutor de șef de post, sunt în localitățile Râca, Miroși, Aninoasa, Țițești, Vedea, Cocu, Micești, Băiculești, Valea Danului și Sălătrucu.

 

ATENȚIE! Perioada de recrutare se va încheia în ziua de 12 iulie 2022, la ora 16:00. Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare. Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, trebuiesc transmise numai online, la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în perioada stabilită pentru înscriere. Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș.

 

 

De asemenea, tot prin încadrare directă din sursa externă, este scos la concurs un post de agent de poliție în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Argeș, din subordinea Secției Regionalele de Poliție Transporturi Craiova, concursul pentru acest post fiind gestionat la nivelul Serviciului de Resurse Umane din cadrul I.P.J. Dolj.

 

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 03 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea