ATENȚIE, șoferi! Un site fals vinde roviniete ILEGAL, la preţuri de trei ori mai mari

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a descoperit un site care vinde ilegal roviniete, de trei ori mai scumpe. În acest caz, conducătorii auto sunt anunțați să aibă grijă când achiziționează astfel de produse. Site-ul incriminat este www.digitale-vignette-online.ro. CNAIR nu își asumă responsabilitatea pentu cumpărarea rovinietei de pe site-uri neautorizate.

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro.

 

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei sau pe portalul CNAIR”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

 

CNAIR spune că site-ul care nu este autorizat pentru vânzarea taxei de drum practică o „taxă de serviciu” care triplează prețul final pentru vinietă în cazul celei pentru 7 zile.

În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete.

De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă taxa de serviciu”, a precizat CNAIR.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea