În această iarnă va fi inaugurat și Bazinul Olimpic

# David Popovici și Robert Glință – printre invitați

Lucrările la Bazinul Olimpic din Pitești se află în etapa finală! Cele două proiecte desfășurate aici, unul legat de creșterea eficienței energetice, iar al doilea privind reabilitarea propriu-zisă, sunt aproape de finalizare. Se așteaptă ca Bazinul Olimpic să fie deschis în această iarnă, cel mai probabil în ianuarie sau februarie, după cum ne-au precizat reprezentanți ai Primăriei Pitești. Printre persoanele care vor fi invitate la inaugurarea obiectivului se află Robert Glință, cetățean de onoare al municipiului Pitești, dar și David Popovici, multiplu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale și Europene de natație,

 

Proiectul de modernizare, montare sistem panouri solare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic este realizat în proporţie de peste 90%. Valoarea totală a proiectului este de 16.598.698,55 lei, din care peste 13,7 milioane de lei fonduri nerambursabile.

 

În ceea ce privește al doilea proiect, cel de reabilitare a Bazinului Olimpic (etapa a II-a), au fost realizate lucrări în proporţie de 77%. Valoarea totală a acestui proiect este de 8.045.701 lei, bani de la bugetul local.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea