A început construcția Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac

# Hotelul are deja rezervări din țări ale Uniunii Europene, Orientul Mijlociu dar și din America și Asia

Responsabilii Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” au hotărât că e momentul potrivit pentru a da startul lucrărilor de edificare a celui de-a şaisprezecelea Hotel de Gheaţă. La Bâlea Lac este iarnă adevărată, stratul de zăpadă e generos iar în ultimele nopţi temperaturile au coborât cu mult sub zero grade Celsius.

În noaptea de luni spre marţi (28 – 29 noiembrie), echipa de muncitori s-a mobilizat exemplar şi a fixat primele cofraje, reuşind ridicarea celor dintâi pereţi ai Hotelului de Gheaţă 2022 – 2023.

 

Activitatea continuă şi zilele următoare, este pregătit terenul pentru extragerea primelor „cărămizi” de gheaţă din calota lacului Bâlea, iar în funcţie de evoluţia lucrărilor şi evoluţia condiţiilor meteorologice, nu peste foarte multe zile, este programat debutul lucrărilor interioare (decorul camerelor, „mobilier” specific, amplasarea instalaţiei electrice etc). Dacă nu vor apărea situaţii excepţionale, noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi deschis pentru vizitatori şi va avea primii oaspeţi în Ajunul Crăciunului, notează mesageruldesibiu.ro.

 

Tema Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” din acest an este „Europa”, iar vizitatorii obiectivului, unic în partea de sud – est a continentului, vor putea admira camerele Londra, Berlin, Paris, Amsterdam etc, ce vor fi decorate cu diverse elemente de gheaţă,simboluri din fiecare capitală. Pe lângă camerele ce vor putea fi vizitate şi vor găzdui temerarii deschişi la experienţe inedite, Hotelul de Gheaţă va dispune de un restaurant şi un bar, unde produsele/preparatele vor fi servite în pahare sau pe platouri de gheaţă.

”La fel cum s-a întâmplat în sezoanele anterioare, ineditul hotel ce se construieşte în căldarea glaciară de la Bâlea Lac a fost deja ales ca destinaţie de vacanţă de câteva zeci de turişti români şi peste 500 de turisti străini. Şi în această iarnă, cei mai mulţi turişti ce doresc să se cazeze şi să trăiască experienţe extraordinare la hotelul din „Tărâmul de Cleştar” al Masivului Făgăraş vor fi englezi, care ajung în ţara noastră prin intermediul agenţiei Untravelled Paths din Londra, societate specializată pe turismul de aventură, un partener vechi al Hotelului de Gheaţă Bâlea Lac. Prin Untravelled Paths, în sensul cuvântului ”Poteci Nebătute” se fac rezervări din multe țări ale Uniunii Europene, Orientul Mijlociu dar și din America și Asia. Cele mai căutate pachete sunt cu aterizare la București via Sinaia – Castelul Peleș, Brașov, Castelul Bran, Hotelul de Gheață și înapoi spre București, cu oprire la Sibiu; aterizare la Cluj-Napoca via Sibiu, Palatul Brukenthal”, transmit responsabilii Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac”.bar, unde produsele/preparatele vor fi servite în pahare sau pe platouri de gheaţă.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea