Robert Glinţă se retrage din înotul de performanță: "A venit timpul să fac un pas înapoi"

Piteșteanul Robert Glință, în vârstă de 25 de ani, și-a anunțat retragerea din sportul de performanță.

În ultima perioadă, înotătorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. De altfel, la Campionatele Mondiale de Înot de la Melbourne, din luna decembrie, acesta s-a retras înainte de proba de 50 de metri după ce a acuzat dureri la spate.

Robert Glință se retrage din activitate având în palmares o medalie de aur la Campionatele Europene din 2021 de la Budapesta, în proba de 100 de metri spate.

 

 

Robert Glință: "este timpul să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală"

„A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să devin omul mai evoluat care sunt astăzi. Fie că este vorba despre durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin munca grea de a atinge un obiectiv și de a depăși adversitățile și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine însumi, care vor rămâne pentru totdeauna cu mine.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei jucând un rol uriaș și lăsând o amprentă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu-mi pot exprima suficient recunoştinţa. Toate amintirile minunate și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, legăturile sufletești care depășesc înotul, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs. Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați arătat mereu sprijinul și pentru că ați crezut în mine, indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că până la urmă sunt doar o altă ființă umană. A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv”, a scris Robert Glință, pe rețelele sociale.

Foto: Robert Glință - Facebook

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea