Au început înscrierile la Pitești Half Marathon, ediția a 4-a!

S-au deschis înscrierile pentru cea de-a patra ediție a competiției sportive Piteşti Half Marathon, ce va avea loc în acest an, într-o zi de duminică, pe 7 mai.

Dacă îți dorești să faci parte din această experiență sportivă și distractivă, te poți înscrie la oricare dintre cele trei probe: cros, cursă populară sau semimaraton, iar dacă o faci în următoarele două săptămâni, vei beneficia de taxa de participare redusă!

Piteşti Half Marathon este un eveniment anual, ce reunește alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire fizică, pentru a experimenta împreună satisfacția de a trece linia de sosire, indiferent de timpul în care au reușit să parcurgă traseul.

Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Piteşti, iar partener sportiv, anul acesta, este Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Argeş. Traseul te va purta prin centrul Piteștiului, startul va fi în Piaţa Primăriei, vei alerga pe Strada Victoriei, pe lângă fântâni, apoi vei avea doar pentru tine cele 4 benzi de circulaţie ale Bulevardului I.C Brătianu, iar pe finalul traseului vei avea ocazia să alergi pe cea mai provocatoare stradă din concurs, Calea Bucureşti.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial al competiției, accesând link-ul https://pitestitriathlon.ro/product/pitesti-half-marathon/, până pe data de 23 aprilie 2023.

„Indiferent de nivelul tău de pregătire fizică, te încurajăm să te înscrii la acest eveniment și să te bucuri de o experiență inedită și memorabilă, care te va ajuta să îți depășești propriile limite și să experimentezi bucuria de a alerga împreună cu alți oameni pasionați de sport și de o viață activă.

În acest an, vom avea din nou Cursa Copiilor, cu trei categorii de vârstă, cea mai mică începând cu vârsta de 7 ani. Înscrierile pentru cursa copiilor sunt gratuite. Te invităm să fii alături de noi, să îi încurajăm pe micuţii ce se vor întrece la cele 3 probe special create pentru ei!”, au transmis organizatorii.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea