Un nou antrenor la FC Argeș! Bogdan Vintilă are misiunea de a salva echipa de la retrogradare

 

Un nou antrenor la FC Argeș! Clubul din Pitești și Bogdan Argeș Vintilă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării din Trivale, ce se va întinde până în vara lui 2025. Obiectivul stabilit este salvarea de la retrogradare.

Bogdan Vintilă s-a întors acasă după 16 ani, în 2007 fiind ultimul său meci ca jucător al Argeșului. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a condus deja primul antrenament al echipei noastre.

Acesta este convins că va reuși să redreseze situația la formația piteșteană.

 

Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient. Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun. În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă.”, a precizat noul antrenor al echipei piteștene.

FC Argeș a terminat sezonul regular pe locul 15, cu 27 de puncte. În prima etapă a play-out-ului Ligii 1, FC Argeș o va întâlni, în deplasare, pe Universitatea CLuj. Meciul va avea loc luni, 20 martie, de la ora 21.00.

A.V.

Foto: FC Argeș

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea