PSD Argeș va fi condus, până la alegeri, de o echipă coordonată de Ion Mînzînă!

 

Vineri a avut loc Conferința Județeană a PSD Argeș. În prezența președintelui PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care fost însoțit de către Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, și de senatorul Titus Corlățean, peste 600 de delegați din toate localitățile județului au ales conducerea PSD Argeș pentru un nou mandat.

În funcția de președinte al PSD Argeș a fost reales Ion Mînzînă - președinte al Consiliului Județean Argeș. În funcția de prim-vicepreședinte au fost aleși Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, și Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, iar deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost reconfirmată în funcția de secretar executiv al PSD Argeș.

 

PSD Argeș a transmis exact semnalul pe care l-a dorit: că este principalul partid din țară, iar în Argeș... cam singurul partid. Organizare de excepție, mobilizare de excepție. Cum alții nu au, din fericire pentru ei, din păcate pentru alții...

"În urmă cu doi ani, când dumneavoastră m-ați ales președinte al PSD Argeș, am spus: “Programul meu este VICTORIA și trebuie să avem aceste cuvinte în suflet și în minte!”. Și, împreună, am adus VICTORIA! Am câștigat alegerile locale și parlamentare cu procente care s-au apropiat de 50%. Meritul este al echipei, al tuturor celor care au avut încredere în PSD şi în ceea ce propune PSD. Echipa este puternică pentru că este formată din oameni puternici! Judeţul Argeş a fost, este şi va fi judeţ condus de PSD, pentru că am demonstrat seriozitate în tot ce am făcut, pentru că am ştiut să alegem cele mai bune soluţii şi pentru că împreună avem obligaţia să mulţumim cetăţenii judeţului Argeş." - Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș.

Biroul Permanent Județean al PSD Argeș ales la Conferința Județeană din 17 martie 2023:

1. ION MÎNZÎNĂ - PREȘEDINTE

2. CRISTIAN GENTEA - PRIM-VICEPREȘEDINTE

3. ION GEORGESCU - PRIM-VICEPREȘEDINTE

4. SIMONA BUCURA-OPRESCU - SECRETAR EXECUTIV

5. NICOLAE PAVELESCU - VICEPREȘEDINTE

6. NICOLAE GEORGESCU - VICEPREȘEDINTE

7. REMUS MIHALCEA - VICEPREȘEDINTE

8. OVIDIU PUIU - VICEPREȘEDINTE

9. CRISTINA STOCHECI - VICEPREȘEDINTE

10. ADRIAN BUGHIU - VICEPREȘEDINTE

11. MARIUS NICOLAESCU - VICEPREȘEDINTE

12. CONSTANTIN PANȚURESCU - VICEPREȘEDINTE

13. NICOLAE VELCEA - VICEPREȘEDINTE

14. ION BAICEA - VICEPREȘEDINTE

15. GHEORGHIȚĂ BOȚÂRCĂ - VICEPREȘEDINTE

16. ION DUMITRU - VICEPREȘEDINTE

17. ANDREEA CRÎMPIȚĂ-MATEI - VICEPREȘEDINTE

18. VIOREL ENACHE - VICEPREȘEDINTE

19. VASILE NEGOESCU - VICEPREȘEDINTE

20. ION GÂRLEANU - VICEPREȘEDINTE

21. VASILE LEAU - VICEPREȘEDINTE

22. NICOLAE DASCĂLU - VICEPREȘEDINTE

23. GHEORGHE STANCU - VICEPREȘEDINTE

24. MARIAN TOADER - VICEPREȘEDINTE

25. ION COJOCARU - VICEPREȘEDINTE

26. DAN STROE - VICEPREȘEDINTE

27. FLORIN PROCA -VICEPREȘEDINTE

28. IONEL MOLOIU - VICEPREȘEDINTE

29. DORIN PANȚERU - VICEPREȘEDINTE

30. SORIN LUPU - VICEPREȘEDINTE

31. DUMITRU TUDOSOIU - VICEPREȘEDINTE

32. GEORGEL MĂDULĂREA - VICEPREȘEDINTE

33. NICOLAE TUDOSE - VICEPREȘEDINTE

34. LUCREȚIU TUDOR - VICEPREȘEDINTE

35. NICOLETA MACHEDON -VICEPREȘEDINTE

"Îi mulțumesc domnului Marcel Ciolacu care m-a susținut necontenit și necondiționat și care ajută Argeșul, ajută Piteștiul. Vă rog, domnule președinte, să faceți rotativa la guvernare, pentru că România va arăta altfel cu dvs ca prim-ministru, iar noi vom avea garanția unui 2024 gestionat corect. Îmi doresc ca la sfârșitul anului viitor președintele meu, președintele PSD să fie președintele tuturor românilor, pentru că am așteptat prea mult timp un om serios și este un m,oment pe care nu trebuie să îl ratăm!" - Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

"Astăzi este cel mai important eveniment în ultimii 3 ani pentru PSD Argeș. Este cel mai important eveniment. Vorbesc acum despre noi, despre România de la Argeș și tot ce am realizat împreună. Tot ce am făcut, am făcut pentru oameni, iar oamenii au încredere în noi. Suntem partidul în care argeșenii cred, suntem cei care putem câștiga alegerile din 2024 cu o singură condiție: să fim uniți, toți pentru unul și unul pentru toți! Avem cu ce să ne mândrim, avem cu ce să mergem în fața oamenilor în 2024! Dau exemplu Spitalul de la Mioveni, drumurile județene reabilitate, lucrările de investiții în toate localitățile din județ! De asemenea, consider că este momentul ca și România să aibă un președinte de la PSD! Numai în echipă putem câștiga și duce Argeșul pe primul loc!" - Ion Georgescu, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

"De ce facem politică noi toți și fiecare dintre noi? Facem politică deoarece credem în puterea lui "împreună"! Facem politică fiindcă suntem în România de la Argeș care a dat primele două caspitale ale Țării Românești, unde avem primul document scris în limba română, unde avem o prețioasă lecție de demnitate dată de partizanii din munți, unde la Dacia, la Mioveni, în Argeș se produce 25% din exportul României! Politica, dincolo de ce se spune, este o meserie frumoasă, o meserie prin care poți schimba viața, prin care poți face bine multor oameni. Aici, la Argeș, am făcut echipă împreună. La alegerile din 2020, PSD Argeș a obținut cele mai multe voturi din România. Iar rugăminte pe care am este să continuăm să muncim pentru Argeș, dar să înțelegem în același timp că tot ceea ce facem este pentru România. Trebuie să continuăm să muncim împreună, să menținem încrederea argeșenilor. Ne dorim ca Argeșul să fie tratat cu respectul pe care îl merită și să aibă finanțare în raport cu ceea ce reprezintă pentru România. Dacă avem o atitudine de înfrânți, și viitorul nostru va fi înfrânt. Îmi doresc ca împreună să avem o atitudine de învingători și împreună să luptăm pentru viața și bunăstarea românilor și să ducem Argeșul pe primul loc așa cum am făcut-o și până acum!" - Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv PSD Argeș.

"Ne întâlnim astăzi după două runde de alegeri, pregătind anul electoral 2024 și o spun cu mândrie: la Argeș este o organizație de excelență! Nu pot să fiu decât mândru ca președinte de partid când constați că ai creat premisele unei construcții normale și autentice în interiorul partidului. Vreau împreună cu dvs să le mulțumim celor care au realizat acest lucru: domnului președinte Ion Mînzînă, doamnei deputat Simona Bucura-Oprescu, domnului primar Cristian Gentea, domnului primar Ion Georgescu. Ei sunt echipa câștigătoare și știu din sport că echipa câștigătoare nu se schimbă, ci se întărește! Ei sunt oamenii care au construit această organizație de invidiat! Felicit Organizația PSD Argeș pentru rezultatele de excepție pe care le-a avut până acum și pe care le are în continuare! Felicit încă o dată echipa aleasă de conducere a PSD Argeș și îi urez succes continuare!" - Marcel Ciolacu, președinte PSD.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea